Prva menstruacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Hmmm... jez sm pa začudena, da niste prej vedle, da obstaja menstruacija. Moja familja na srečo ne pozna tabujev, tako da ko sm dobila menstro, sm bla čist pripravljena nanjo in sm vedla za kaj se gre. Dobila pa sm jo u 6.razredu, pr 13-ih letih in to 19.5., če se prav spomnm
. Vem, da mi je prvič trajala kr 9 dni
.

Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Jst sm dobila v 7. classu.. to je 13,14 let? tam nekje..
pa ravno na morju pa ful morčno tk da se 2 tedna nism kopala.. damn
pa ravno na morju pa ful morčno tk da se 2 tedna nism kopala.. damn
-
mortisha - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
pri 12tih letih..v poletni koloniji
pa se prou spomnm k sm mtki omenla po telefonu-ja ne morm se kopat, trikrat ugibi zakaj ona pa celo paniko zagnala
js sm si pa misnla dej, dej sj je kul zdj sm ženska
jao k sm pol še do konca počitnc v unih pleničastih vložkih okol hodila, o tamponih nis mmela pojma še

jao k sm pol še do konca počitnc v unih pleničastih vložkih okol hodila, o tamponih nis mmela pojma še
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jest sm jo dobila pri 14.,v osmem razredu.bila sem ena zadnjih v razredu,ki je še nisem imela,zato sem jo že nestrpno pričakovala.imeli smo doma tud nekaj knjig na to temo (Nerodna leta in podobno),tko da sem vedela vse o tem.spomnim pa se,da sem se bala,da je še dolgo ne bom dobila,ker sem bila tako suhcena in sem zato nekaj časa ful jedla,da sem se pol za ene dve kili zredila
spomnim se,da sem jo dobila takoj po uri telovadbe

spomnim se,da sem jo dobila takoj po uri telovadbe
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jz se spomnem, da sm jo dobla okol 13 leta, ko smo se peljal k enim na obisk. Me je v avtu že ful bolel trebuh, pol pa sm tm šla v kopalnico pa pogledla, itak sm vedla za kaj gre. Pa sm si nafilala robčku not, k me je blo sram uprašat un folk pr katerih smo bli, če majo kak vložek. Pol mi je pa še doma mami mau razložla, čeprav sm prbližn vedla zakaj gre.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
jaz sem prvič dobla pri 12, pa je blo prvo kr šok
, pol sem se pa navadla pa je blo vredu 

-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Jst pa sm jo dobila 12.7.1998
Med vožnjo v Nemčijo, kamor sm šla na počitnice k stricu. Vidla sm pa na wc-ju bencinske črpalke!!
Itak-šok! Po 14 dneh sm pršla domov in mami povedala, da sm dobila menstruacijo, pa v jok zarad cele situacije.

Med vožnjo v Nemčijo, kamor sm šla na počitnice k stricu. Vidla sm pa na wc-ju bencinske črpalke!!

-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jest sem jo dobila pri 12ih pa ni bil nč tko šok. Zgodilo se je zjutrej preden sem šla v šolo. Pol sem pa mami poklicala v službo in mi je povedala, da naj vzamem vložek pa bo
Nisem se nič kaj prestrašla, ker mi je itak mami že prej povedala, da to pride pri teh letih..tako, da se mi je kr malo fajn zdelo

Nisem se nič kaj prestrašla, ker mi je itak mami že prej povedala, da to pride pri teh letih..tako, da se mi je kr malo fajn zdelo

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov