Prva menstruacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Pri trinajstih,to je blo polet med sedmim in osmim razredom.
Relativno pozno glede na to,da sem bla kar precej razvita.
Moje sošolke so dobile veliko prej,čeprav so bile brez oblin,ni blo še čutit takega vpliva hormonov,kot pri meni.
Relativno pozno glede na to,da sem bla kar precej razvita.
Moje sošolke so dobile veliko prej,čeprav so bile brez oblin,ni blo še čutit takega vpliva hormonov,kot pri meni.
-
smiley_ka - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2006
hm...mislim da okol 15.leta... pozn ja, sam so mi že tak vsi okol govoril: jaa, sei boš kmal dobla...bla bla
pa včasih me je mal skrbel kr sm bla "zadnjaa med zadnjimi" sam zei pa hvala bogu
spounem se da je blo enkrat med počitnicami... pa še zdei mam full neredno, ponavad dobim glih za kake počitnce ja 

- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
23.3. v 7.razredu in to (na srečo) glih ko sm pršla iz šole domov.
pa takrat sva ble z mami neki "skregane" in ji nisem povedala. šele čez par mesecev sem pršla z novico na dan in se zraven jokala kot dež.
pa takrat sva ble z mami neki "skregane" in ji nisem povedala. šele čez par mesecev sem pršla z novico na dan in se zraven jokala kot dež.

-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Pri 13-ih, iz tega nism delala nobenga dogodka, pač sm povedala mami in to je to. Je blo pričakovano in nobene panike. Jo je pa moja sestra ravn včerej dobila, je mogla takoj svoji najboljši prjatlci povedat 

-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Js sm dobila 1 tedn pred 14. rojstnim.. Nism bla pretirano vesela, čeprou so vse sošolke tekmovale med sabo katera bo prej dobila 

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Pr 12-ih ... Mi je miklavz prnesu tako darilo 

-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
8. 3. 1996... dolgo nazaj že ja
. Spomnim se, da sem šla na wc doma in vidim na hlačkah nekaj rdečega. Poklicala sem mamico, da je prišla pogledat. Pa je sam rekla: ja ljubica, dobila si menstruacijo...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
pri 11ih...
to tudi pomeni da bom prej v menopavzi... joj kako super
to tudi pomeni da bom prej v menopavzi... joj kako super

-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Js sm jo dobila pri 12. in lih takrat sva bile s sestro na dopustu pri noni... In jaz (mlada kot sem bila
) pojma nism imela kaj je to...In sem poskušala skriti... Pa je čez dva dni moja sestra opazla, da imam rdeče hlače, pa me je peljala nekam na samo, vse lepo razložla, celo vložek mi je pomagala prilimat na gate... Takoj sem klicala mamo in me je pomirila... Ma lhko rečm d ni blo tko šokantno 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]