Prsi, problematične bradavice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Pozdravljene:)
Potrudila se bom, da bom moj problem na čim bolj vizualen način lahko opisala....
Torej, imam kar velike prsi- 75C, ampak že od razvoja naprej so bradavice nenapete..
Ponavadi so bradavice take, da so vsaj malo izbočene. Moje bradavice "stopijo" samo ko sem vzburjena ali pa ko me zebe, pa še to ne toliko, kolikor bi morale.
Problem je v tem, da si hočem sedaj dati piercing v eno izmed bradavic.
Najprej: Ali je kaj narobe s tem, da niso vedno "pointy"??
Ali naj grem na pregled k zdravniku??
Če mi bo izdelovalka pirsov rekla, da ta piercing ni ravno prava izbira, prav, si ga ne bom dala, ampak ali so moje bradavice znak, da grem k zdravniku??
Hvala za odgovore.
Potrudila se bom, da bom moj problem na čim bolj vizualen način lahko opisala....
Torej, imam kar velike prsi- 75C, ampak že od razvoja naprej so bradavice nenapete..
Ponavadi so bradavice take, da so vsaj malo izbočene. Moje bradavice "stopijo" samo ko sem vzburjena ali pa ko me zebe, pa še to ne toliko, kolikor bi morale.
Problem je v tem, da si hočem sedaj dati piercing v eno izmed bradavic.
Najprej: Ali je kaj narobe s tem, da niso vedno "pointy"??
Ali naj grem na pregled k zdravniku??
Če mi bo izdelovalka pirsov rekla, da ta piercing ni ravno prava izbira, prav, si ga ne bom dala, ampak ali so moje bradavice znak, da grem k zdravniku??
Hvala za odgovore.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005

Men se zdi da je to normalno.

Meni se zdi to čist zdravo

-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
http://www.popularpages.net/pics/puffy- ... 4_2102.jpg
A tole misliš?
edit: link zgoraj ne dela... http://www.thepuffynipple.com/free-pict ... ipples.jpg
A tole misliš?
edit: link zgoraj ne dela... http://www.thepuffynipple.com/free-pict ... ipples.jpg
- Gost
Razlika je, če opisuješ običajne prsne bradavice, ki se izrazito napnejo ob vzburjenju, draženju (nonstop niso nobene napete) ali pa opisuješ vdrte bradavice - slednje so estetsko-zdravstveni problem, o katerem lahko več informacij dobiš na internetu. Pobrskaj, najdeš vse in še več.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Mogoče govoriš o sploščenih bradavicah ? ''Normalne'' bradavice ob vzburjenju otrdijo in se tudi skrčijo in nagubajo medtem ko sploščene (ki so ponavadi tudi večje oz. imajo večji kolobar) pogosto ob vzburjenju le malo otrdijo in ne izstopijo tako očitno ven. Z njimi ni nič narobe - ima jih namreč kar nekaj deklet/žensk, malo več potrpežljivosti je potrebno pri dojenju (verjetno o tem še ne razmišljaš), za pirs pa nevem, ti bojo pa tam znali najbolj povedati.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
jullia_ napisal/-a:Mimogrede, Dead_kid, ti temu praviš problematične bradavice, ampak google je našel milijon zadetkov, kar pomeni, da so marsikomu še kako všeč
Noja, sej me ne moti tok, skrbi me sam zarad pirsa :O. (noja, en malček me moti

Hm, ne, ne sploščene bradavice. Kolobar ni tako velik, ob vzburjenju pa se skrčijo in otrdijo.
Pa hvala za odg. in support

You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
O kakih bradavičkah zdaj to? Take, ko jih je julija gori prilepla? Men se zdi tam bradavička okej, samo oblika joška in kolobar okrog mi je pa rahlo nenavadna 

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov