Priprave na poletje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 27. Maj. 2011 11:01

barbie_girl_85 napisal/-a:Haylee, šele zdej vidla tvoj post. Ravno to me je zanimal (kondicija vs. maščoba)

Jp, jst tečm z osebnim trenerjem in nonstop mori, da mamo prehitr tempo. Je že kr težko tok počas tečt :D. Za kurjenje maščob je treba reees počas tečt - npr. 7km 1 uro (ok odvisno tut od terena, po ravnem že težko tok počas tečš). S hitrim tempom pa sicer nabiraš kondicijo, ampak kuriš tudi mišice. :)
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 27. Maj. 2011 11:33

Jaz pa to rešujem tako, da tečem, kolesarim ... hitro, ampak hkrati hodim tudi v fitnes, da mi ne pobere preveč mišic. Je pa res, da jaz ne rabim shujšat, ampak delam samo definicijo.
Every rose has its thorn
Comtesse
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Comtesse » 28. Maj. 2011 16:19

Ja kardio (tek, kolesarjenje) + fitnes za mal definicije je dobra kombinacija. S tekom pokuriš velik kalorij, s fitnesom pa poskrbiš da je vse lepo zdefinirano na svojem mestu in učvrščeno:) Mal definicije lahko kar precej omili tud izgled celulita, kar je itak super :D

Kar se pa hrane tiče pa men najbolj pomaga low-carb dieta, se prav čim manj ogljikovih hidratov oz. če že, potem jem čimbolj zdrave; npr. pirin kruh namesto navadnega belega, kakšni oreščki, definitivno ne sladkorja itd...

kar se tiče krem, pa niti nimam izkušenj, čeprav sem že razmišljala da bi si nabavla kakšno za dodatno pomoč proti celulitu, samo ne vem kero izbrat. Glede na to da sm fenica naravne kozmetike, mi je frendica, k se mal bl spozna, svetvala naj probam Skeyndor, sam mi neve povedat če to res deluje ker je osebno še ni probala. Tko da zdej navem čist kaj bi vzela. Kkšna priporočila?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 28. Maj. 2011 16:35

če si fenica naravnega, ti priporočam od Alverde olje za celulit (no, ubistvu proti), mislim da je limona/rožmarin. Super stvar. :)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 31. Maj. 2011 16:07

Ah, tudi jaz bi se morala zmigati, saj trenutno stanje ni ničemur podobno! :D Jutri začnem s tem, prav zares :D
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 05. Jun. 2011 17:27

kako se reče tistmu špehu, ki ga imamo v višini riti, ampak ne na riti ampak ob strani?

:roll:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 05. Jun. 2011 17:29

stranskoritnotrebušni špeh ?
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 05. Jun. 2011 17:35

Fukročke? Ugibam, ker ne vem, kaj bi lahko bilo ob strani riti...
Because I can.
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 05. Jun. 2011 18:24

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 23. Sep. 2011 10:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 05. Jun. 2011 22:52

sokolja napisal/-a:kako se reče tistmu špehu, ki ga imamo v višini riti, ampak ne na riti ampak ob strani?

:roll:

Jahalne hlače? :D
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 06. Jun. 2011 11:17

tist špeh ki ga imamo na bokih -----> bočni špeh? :lol:

no sej je vseeno, zanima me če obstaja karkoli spešl da se ga znebim. s športom in prehrano sem se znebila špeha na trebuhu, pasu, riti, joškah...ta na bokih pa trdno ostaja in ga nič ne premakne od tam :mad:
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 06. Jun. 2011 14:41

Tu sta po dve osnovni vaji za roke in rit, pri katerih ne potrebuješ pripomočkov, sta pa učinkoviti za oblikovanje mišic:
počep, čim nižje: http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/sit-squats

izpadni korak: http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/standing-hip-flexors

dips: (ne vem, kako se reče v slovenščini): [url]http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/standing-hip-flexors (noge imašlahko na tleh)[/url]

sklece, z ozkimi rokami (če imaš roke na široko, ti delajo prsne mišice): http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/standing-hip-flexors
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 06. Jun. 2011 15:49

tut meni se zdi da se tist speh imenuje jahalne hlace..baje je kr tesko tam spravit dol..
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 06. Jun. 2011 15:55

pa to je lep špeh, ta da ful lepo obliko bokom, halo babe :D če si zadovoljna z trebuhom, stegni in rito, pol ziher ni tko hudo ob strani :)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 07. Jun. 2011 7:54

sokolja napisal/-a:tist špeh ki ga imamo na bokih -----> bočni špeh? :lol:

no sej je vseeno, zanima me če obstaja karkoli spešl da se ga znebim. s športom in prehrano sem se znebila špeha na trebuhu, pasu, riti, joškah...ta na bokih pa trdno ostaja in ga nič ne premakne od tam :mad:

Še mal maščobe zgub, ko bo šla vsa stran, bo šla tud na bokih. Drugač pa, za jahalne hlače.....stojiš, ena noga rahlo pokrčena, mišice trupa napete, z drugo nogo pa delaj odklone v stran.

Drugače pa se strinjam z zvončico.....to je ta "najlepš" špehek. Jst ga na žalost nimam, pri meni je glavno zbirališče na zadnji strani nog in zadnjici :cry:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]