Prhljaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Se strinjam. Vichy je pomagal tud meni, pa sem probala že vse šampone, ta mi je edini pomagal. Dobi se v lekarni in stane okrog 2000sit. Meni ga je pred morjem sfalilo in ga nisem mela 1 mesec nikjer prilike kupit, pa še vedno nisem mela prhljaja, tak da ga priporočamuršy napisal/-a:Jst priporočam VICHYjev šampon proti prhljaju (majo za mastno in za suho lasišče), ker men edin to pomaga

-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
uršy napisal/-a:Jst priporočam VICHYjev šampon proti prhljaju (majo za mastno in za suho lasišče), ker men edin to pomaga
Meni je tud edin po tem samponu prhljaj izginil, ampak sem pa dobila tako mastne lase, da si morem zdaj vsak drug dan glavo prat, pa ceprav sem mela VICHY za mastno lasisce.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jaz pa zdej uporabljam šampon za otreoke od Johnsona in mi je najboljši. Že res,da so lasje hitro mastni, ker je bolj blag, si pa zato vsak dan lase umijem in nimam prhljaja odkar ga uporabljam.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
choco.cat napisal/-a:Se strinjam. Vichy je pomagal tud meni, pa sem probala že vse šampone, ta mi je edini pomagal. Dobi se v lekarni in stane okrog 2000sit. Meni ga je pred morjem sfalilo in ga nisem mela 1 mesec nikjer prilike kupit, pa še vedno nisem mela prhljaja, tak da ga priporočamuršy napisal/-a:Jst priporočam VICHYjev šampon proti prhljaju (majo za mastno in za suho lasišče), ker men edin to pomaga
tudi jaz priporočam Vichyjev šampon proti prhljaju! Je res učinkovit, v primerjavi z raznimi Head&Shouldersi je res pravi čudež

*Diamonds are forever*
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Se strinjam. Za Head&Shoulders meni sploh ni pomagal, niti noben drug. Raje dam 2000sit za ta Vichyjev šampon pa mam mir in se ne obremenjujem z prhljajem.La*Perla napisal/-a:tudi jaz priporočam Vichyjev šampon proti prhljaju! Je res učinkovit, v primerjavi z raznimi Head&Shouldersi je res pravi čudež
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Meni povzroča Vichyjev šampon proti izpadanju las tak prhljaj da to ni več res...če mam črne cote sem taka ko snežak...dosti ogabno. Zdaj sem si začela prat z Johnsonom ki mi je ostal od morja, ko sem si vsak dan prala glavo in sem v ta namen kupila blag šampon. Upam da bo pomagalo pa da lasje ne bodo preveč mastni da bi si morala pol vsak dan prat, ker to mi pa tudi ni.
-
Pepelka.19 - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2006
- Kraj: iz pravljice...
ribicaX napisal/-a:tud sama mam prhljaj. men pa edino fructisov šampon pomaga. s head&shouldersom ga mam še več. res pa je, da so ti šamponi proti prhljaju dost agresivni, zato jih je treba po določenem času nehat uporabljat, ker je drugače kontra učinek. jst ga uporabljam recimo en mesec, oz. dokler ne izpraznim embalaže, potem pa uporabljam kakšen drug šampon (ne proti prhljaju) npr. za mastne lase,... ko se mi spet pojav prhljaj, grem pa spet nazaj na fructisovga.
jst sm tudi s head&shouldersom probala, v bistvu ga še zdej uporabljam in upam da bo izginu prhljaj.... sam pomojm mors redn uporabljat en šampon, ker menjavanje šamponom povzroča prhljaj. jst sm se zdej odločila, d bom s fruktisom probala, ko bom do konca porabla head&shoulers...
bom še poročala o dogodkih

nekaterim pomaga h&s nekterim pa fruktis. recimo mojmu fotri je pomagu h&s, sam morm povedt, d je mel on cele grinte prhljaja, zdej pa ga nima več, ker redno uporablja h&s.
podpis odstranjen zaradi žaljive vsebine
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov