Prhljaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 110 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
BaByBlu - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: lost
ej js mam pa eno učinkovito rešitev, ki mi je pomagala in z veseljem delim to z vami!
normalno si umijem lase (schauma-vrtnica), dam balzam, sperem lase, nato pa dam v posodico 1-2 žlice vinskega/jabolčnega kisa ter dodam približno 3 dcl vode ter si polijem glavo. potem se obrišem lasez brisačo in pa s fenom posušim (v lekarni so mi povedal, da kdor ima prhlaj si mora nujno sušit s fenom-ker vlaga pospešuje neke glivice, ki so krive za prhljaj).
to je vsa umetnost in mene je nehala srbet glava in nimam več prhlaja.
pred tem sem mela probleme s srbenjem in prhlajem in sprobala šamopone proti prhlaju vendar mi niso popolnoma pomagal.
upam, da sem komu pomagala s svojim nasvetom, saj vem da je prhlaj res mučna nadloga.
normalno si umijem lase (schauma-vrtnica), dam balzam, sperem lase, nato pa dam v posodico 1-2 žlice vinskega/jabolčnega kisa ter dodam približno 3 dcl vode ter si polijem glavo. potem se obrišem lasez brisačo in pa s fenom posušim (v lekarni so mi povedal, da kdor ima prhlaj si mora nujno sušit s fenom-ker vlaga pospešuje neke glivice, ki so krive za prhljaj).
pred tem sem mela probleme s srbenjem in prhlajem in sprobala šamopone proti prhlaju vendar mi niso popolnoma pomagal.
upam, da sem komu pomagala s svojim nasvetom, saj vem da je prhlaj res mučna nadloga.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jaz ga imam po uporabi šampona proti prhljaju vsakič več Se mi zdi, da sem poizkusil že skoraj vse, razen tega, da bi se pobril na balin ----- > tega zaenkrat še nisem naredil...mogoče pa kdaj... Sicer sem se pa prhljaja že tako navadil, da me niti ne moti več tako...Včasih se še norca delam in rečem:"Wooo, lej, snegc!"
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
BaByBlu napisal/-a:ej js mam pa eno učinkovito rešitev, ki mi je pomagala in z veseljem delim to z vami!
A ne smrdiš pol po kisu?
Kaj je to čičkovo olje?
Tudi sama imam po uporabi šamponov za prhljaj, še vedno več prhljala.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
liliya napisal/-a:js mam tut težave s prhljajem. zdj sm si kupla Head&Shoulders pa upam da bo kj pomagu...
skos si umivej samo s tem šamponom in ga ne mejej.ne obupat.probej kšn mesec dva na tak stil pa boš videla če ti bo pomagalo.
No meni je.skos perem s H&S in je vse ok.Če pa zamenjam šampon in si dvakrat operem z drugim bilokaterim če mi mojga zmanjka, ga pa prec fašem nazaj
je pa res tole z vlago in s fenom.Če sil ase feniraš ne bo tolk prhljaja kot če si jih sušiš na zraku.
-
.buba. - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
No jst mam tut Subrino - Recept. In mi je ful pomagal. Sicer sm ga potem neki biksala na morju pa se umivala z enim drugim, pa se mi je prhljaj vrnil, no zdej se naprej redno umivam z Subrino-Recept, pa imam vedno manj prhlaja. Ni pa še čisto vredu.
- piciyu
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
- Kraj: MS
...meni je zdravnik, ko sem bila stara 9 let, predpisal Oronazol (ko je bil še na recept), zdaj ko pa več ni na recept, pa ga kupujem. Stane tam okoli 8 €. Seveda se dobi samo v lekarni. Meni je odpravil prhljaj, vendar ga uporabljam pri vsakem tretjem pranju las. Mislim da je to neozdravljiva zadeva, ampak ob redni uporabi potem vsaj nimam težav s prhljajem. Jaz si Oronazol najprej na hitro vtrem v lasišče, po si ga sperem, našamponiram lase z drugim šamponom (za lesk las), to tut sperem, dam si gor balzam in operem lase do konca. Če se mi pa pojavi srbečica, pa namažem tisti del z Elocomom. Ampak to so že kožne težave. Neozdravljive. Tako da res priporočam Oronazol. Je zdravniško priporočljiv. Meni ni žal, da ga uporabljam.
Prvi neprebran prispevek • 110 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov