vera386 napisal/-a:Jaz imam tudi vedno probleme z zobmi. Čim zunaj malo bolj piha veter, jem sladoled, pijem pijače z mehurčki...mi potem začne kljuvat v zobeh. Zobarca mi vedno reče, da ni nič narobe, mene pa vedno boli kakšen zob. Ali ima katera podobne težave?
loh maš sam občutljive,..lahko se ti mau dlesen svigne, pa se pokaže mal zobenga vratu, ki je občutljiv na take zadeve.
pa moraš tud vedet, da popravljeni zobje, niso več taki kot so bili predn so bli popravljeni, ostane občutljivost. še posebi ob belih plombah, ki velik bolj prevajajo toploto,mraz itd. pluz še to, kupi si un zobodztsavniško ogledalce pa si počekiri zobe vsake tolk, če je kaj sumljivega boš vidla,...in še to usaka zobarica ni lih top of the top,.men je v ZD ob vnetju dlesni tokla po zobeh pa rekla, da ni nič videt, da je pač vnetje dlesni, nadomestna je rkla da mam na 4ki mal kariesa, sped moja čez 2 mesca na zobeh tega kariesa ni vidla

potem pa grem h privatnici in mi reče, karijes na 4k, in umes med 4 in 5,popravla oba zoba in zdaj mam mir,....moja bivša pa tega kao ni vidla

in mi raj popravlala use ostale zobe in menjala plombe kar loh počaka neki časa,..brezveze, če nisi ziher pejd po drugo mnenje...
pa še to, če maš sam občutljive, načeloma te paste k so narjene za občutljive zobe (sensodine in podobne) mal omilijo zadevo, tko da boš takoj vedla, če ti ne izboljšajo stanja, pol raj poišči drugo mnenje..