Potenje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 14. Jun. 2005 20:28

CommandykA napisal/-a:sem kupla ta triple dry pa morem rect da sem kar razocarana... :( :( :(

Tudi jaz sem iz dneva v dan bolj razocarana...... po mojem nic ne pomaga..
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 15. Jun. 2005 21:06

pomoje je pa precej tud u psihi, jst sm se tud potila pa sm pol se še skoz zarad tega sekirala, pa gledala če se kaj vidi. pol sm se pa skulirala in čist pozabla na to in je precej bolš :cool:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 17. Jun. 2005 12:09

Dolce napisal/-a:Mene pa zanima kako si namestite te potnice??!! Zadnic sem si kupila v DM-u tiste rumene (metuljcki so gor). Ampak kako naj jih pritrdim?? Sploh se noce zalepit, ce pa se, pa se takoj odlepi in zmecka ko premakem roko??!!! :roll: :idea: :?:

Dolce, te potnice so cela znanost. :wink: Jz jih večinoma uporabljam le na majicah z dolgimi rokavi in na puloverjih, jopicah...za kratke majčke so prevelike in tudi opazne. Sicer me živcira, ker majčka ali bolj tanek pulover potem malo čudno izgleda (ker potnica spremeni obliko), sem pa vesela, da ne uničujem blaga. Ne vem pa zakaj se ti noče zalepit. :gruebel: Probaj jo nalepit tako, da imaš neko majco že oblečeno potem pa daš gor potnico. Ne vem kaj drugega naj ti svetujem, kot da naj bi se to nalepilo tako, da je tisti del, kjer je prepogib potnice tudi na prepogibu rokava. Probaj jo fiksirat tako, da lepiš na čimbolj zravnano blago, če ne obstaja večja verjetnost da se odlepi ali premakne. Drugače je pa čisto odvisno, kako ti bo stalo. Meni enkrat svetovno dobro, drugič malo slabše, tretjič pa čisto zgrešeno. Odvisno od materiala, tvojega gibanja,...

*Ela* potnice NE preprečujejo potenja, samo vpijajo pot, kar ti zna prihranit marsikatero težavo. Samo toliko za informacijo. :)

Triple Dry-a še nism sprobala, me pa zanima cukrck, koliko si se ti prej potila, ker mislim da večinoma vsak antiperspirant pomaga takim, ki se zmerno potijo.
Jaz počasi ugotavljam, da mi lahko pomaga samo še operacija. Še par stvari bom sprobala, potem se bo pa pač treba s tem sprijaznit. Ampak glej ga šmenta, ravno sm se delno sprijaznila s potenjem, zdaj pa norim zaradi RUMENIH ogabnih flekov, ki mi uničujejo majico. :cry: :grosseaugen: :tear: :motz: :fight:

In še to: sms, kupila sm Odaban in če ne bo pomagal, te pridem za ušesa. :P :P Aja, pa kupila sm še od Diorja antiperspirant, pa bomo videli...se trudim bit optimist.

Ah Gemini, psiha...sm že marsikdaj za par ur pozabila na potenje in ful dobro sm se počutila, potem pa me je en pogled proti pazduhi popolnoma zatrl...
BEMTI BOBA, kot pravi Gregor! :!: :D :P
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 17. Jun. 2005 15:06

Anchi napisal/-a:Dolce, te potnice so cela znanost. :wink: Jz jih večinoma uporabljam le na majicah z dolgimi rokavi in na puloverjih, jopicah...za kratke majčke so prevelike in tudi opazne. Sicer me živcira, ker majčka ali bolj tanek pulover potem malo čudno izgleda (ker potnica spremeni obliko), sem pa vesela, da ne uničujem blaga. Ne vem pa zakaj se ti noče zalepit. :gruebel: Probaj jo nalepit tako, da imaš neko majco že oblečeno potem pa daš gor potnico. Ne vem kaj drugega naj ti svetujem, kot da naj bi se to nalepilo tako, da je tisti del, kjer je prepogib potnice tudi na prepogibu rokava. Probaj jo fiksirat tako, da lepiš na čimbolj zravnano blago, če ne obstaja večja verjetnost da se odlepi ali premakne. Drugače je pa čisto odvisno, kako ti bo stalo. Meni enkrat svetovno dobro, drugič malo slabše, tretjič pa čisto zgrešeno. Odvisno od materiala, tvojega gibanja,...

*Ela* potnice NE preprečujejo potenja, samo vpijajo pot, kar ti zna prihranit marsikatero težavo. Samo toliko za informacijo. :)

Triple Dry-a še nism sprobala, me pa zanima cukrck, koliko si se ti prej potila, ker mislim da večinoma vsak antiperspirant pomaga takim, ki se zmerno potijo.
Jaz počasi ugotavljam, da mi lahko pomaga samo še operacija. Še par stvari bom sprobala, potem se bo pa pač treba s tem sprijaznit. Ampak glej ga šmenta, ravno sm se delno sprijaznila s potenjem, zdaj pa norim zaradi RUMENIH ogabnih flekov, ki mi uničujejo majico. :cry: :grosseaugen: :tear: :motz: :fight:

In še to: sms, kupila sm Odaban in če ne bo pomagal, te pridem za ušesa. :P :P Aja, pa kupila sm še od Diorja antiperspirant, pa bomo videli...se trudim bit optimist.

Ah Gemini, psiha...sm že marsikdaj za par ur pozabila na potenje in ful dobro sm se počutila, potem pa me je en pogled proti pazduhi popolnoma zatrl...
BEMTI BOBA, kot pravi Gregor! :!: :D :P

ok sej tak sem tudi mislila, ampak sem se narobe izrazla :wink:
aja to se torej na majco nalepi :D stupid me :runterdrueck:
to sem jas enkrat v eni reviji vidla (nekerman al pa nekaj takega) in je mela ena veseljakinja to na koži nalepljeno...jas pa: :gruebel:
as if.
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 17. Jun. 2005 16:09

Anchi napisal/-a:Triple Dry-a še nism sprobala, me pa zanima cukrck, koliko si se ti prej potila, ker mislim da večinoma vsak antiperspirant pomaga takim, ki se zmerno potijo.

Jst sem se kr dost potila, fleki so bli full velki. Uporabljam ga pa tako, kot piše na navodilih.
Želim ti, da boš s to težavo čimprej opravila.
Uporabniški avatar
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a CommandykA » 18. Jun. 2005 11:08

cukrck napisal/-a:
CommandykA napisal/-a:sem kupla ta triple dry pa morem rect da sem kar razocarana... :( :( :(

A pa si ga prov uporablala? K men je pomagov. :)

itak sem ga prav uporablala...no saj zdaj na dolgi rok vidim da se majn potim, ceprav so pa fleki se vedno pristoni...sploh na kakih roza al pa sivih majckah se ubijalsko vidi :? ampak sem se itak prisjaznila..nisem edina s tem problemom in to da se potim je itak nekaj cist normalnega...
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 18. Jun. 2005 20:24

jst mam tud tak prublem, sam lih prejšn tedn sm v oni brala, d pumaga, d oblačš bumbaž, svetla ublačila, pa tud zlišč pumagajo (brin, melisa, porova meta, rožmarin)

men je moja zdravnica rekla, da je to sam zarad pubertete, pa da bo to zginl. res je pa tud d nism samozavestna, pa ful vlikat se sekiram pa sm živčna.

pa še to: od operacije ostanejo brazgotine, boutolin pa deluje za pol leta, sam jst se raj tega ne bi šla
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 19. Jun. 2005 17:01

[quote="skrivnostna"]!

jst že nekej cajta uporablam kremo Gehwol Fußdeo Creme, dubiš ga v lekarni, men je ful pumagal, sj navodila pa maš zraven.

Cene n vem, sam ni tok pucen.
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 19. Jun. 2005 19:40

meni pa je do sedaj najbolj pomagal dove fresh deo... pa še luškan nevsiljiv vonj ma... fleke sicer pušča, ampak jih itaq vsi, pač pazim da se ne oblečem takoj po nanosu...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
plavž
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a plavž » 21. Jun. 2005 12:55

Pa precej vode spit!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smehec » 21. Jun. 2005 14:37

jaz sem pa zdaj nekaj novega, poceni in učinkujoče odkrila :) in seicer bionsen- deo total body active minerali
prej sem mela ful probleme s pretiranim potenjem in vonjem, to pa zdaj res pomaga! sploh se ne potim več :D in mi je tak fajn :) edino ko sem živčna priteče kakšna kapljica, ampak to je pa tudi vse, prej sem že brez živčnsti bila tak mokra,kot da bi se stuširala pa se ne bi obrisala amapk kr majco oblekla
pa za celo telo je, tak da lahko tisti ki se jim noge fejst potijo tudi tam pošpricajo :) jaz sem si tudi dlani pošricala,ker se mi večkrat spotijo ko sem nervozna in je zdaj super, mi ni več nerodno roke komu dat :)
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 07. Jul. 2005 12:14

smehec napisal/-a:jaz sem pa zdaj nekaj novega, poceni in učinkujoče odkrila :) in seicer bionsen- deo total body active minerali
prej sem mela ful probleme s pretiranim potenjem in vonjem, to pa zdaj res pomaga! sploh se ne potim več :D in mi je tak fajn :) edino ko sem živčna priteče kakšna kapljica, ampak to je pa tudi vse, prej sem že brez živčnsti bila tak mokra,kot da bi se stuširala pa se ne bi obrisala amapk kr majco oblekla
pa za celo telo je, tak da lahko tisti ki se jim noge fejst potijo tudi tam pošpricajo :) jaz sem si tudi dlani pošricala,ker se mi večkrat spotijo ko sem nervozna in je zdaj super, mi ni več nerodno roke komu dat :)

Se ga dobi v DM, Mullerju?
Koliko cekinov?
Uporabniški avatar
XtRa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a XtRa » 07. Jul. 2005 12:19

men se zdi d je zlo škodljivo zavirat potenje, ker s potenjem se namreč izločajo strupi iz telesa. in če se ne, se pol začnejo kopičit.. kar se mi ne zdi lih najbolš :roll:
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smehec » 07. Jul. 2005 16:22

fiona napisal/-a:
smehec napisal/-a:jaz sem pa zdaj nekaj novega, poceni in učinkujoče odkrila :) in seicer bionsen- deo total body active minerali

Se ga dobi v DM, Mullerju?
Koliko cekinov?

v dm in v mulerju se dobi, stane pa med 600in 700 sit in ni antiperspirant,ampak je vse naravno ker so minerali not in ti samo vodo zraven doliješ in lahko do 5X dolijš,pol pa novega kupit :) in to res pomaga :) res:D sem se prav čudla, ko sem zadnič v službo mela pisano kratko majčko pa je blo ful vroče notri,pa je samo čisto mičken flekec bil, komaj opazen, prej sem pa imela ogromne fleke,ki so se vidli tudi,ko nisem roke dvignila :/ tak,da to res pomaga, vsaj meni je :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 09. Jul. 2005 19:46

XtRa napisal/-a:men se zdi d je zlo škodljivo zavirat potenje, ker s potenjem se namreč izločajo strupi iz telesa. in če se ne, se pol začnejo kopičit.. kar se mi ne zdi lih najbolš :roll:

Xtra, ti gutov ne veš, kuko je č maš lužo pod pazduho vsak dan znova. zrd tega lohk čist dehidriraš, pa še prijetno ni. jst si raj vzamem dan, grem v hribe, se spotim, tok d grejo strupi vn, sam čz teden pa v šoli hočm d zgledam nurmaln. pumisl kuko ti bi blo č bi tvoj pulover :!: bil skoz mokr, tvoja lužca pa skoz upazna in bi bla tarča pusmehov. se strinjam, d morjo strupi vn, sam vse kr je nurmalnga...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov