Potenje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 12. Apr. 2005 15:12

ja to maš tud prav, se mi vidi ka nimam nobenega mlajšega sorodstva pa sem malo za časom proti današnji deci...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 12. Apr. 2005 15:16

Ma jaaaaoo... meni pa grejo na živce take male razvajene "pičkice" kot so ene ki jih poznam. Majo bogate mamice ki jim itaq lahko že pri 9 letih kupujejo Dior-jeve parfume in šminke itd. SICK :roll: :P

Glede deodorantov pa... Clinians vlada!;)
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a smehec » 12. Apr. 2005 15:43

zvezdicka napisal/-a: mimogrede, tisti z manj teže se manj potimo.

ne vem no..ne bi rekla, da je to vzrok pretiranega potenja...jaz imam 50kg pa se dosti bolj potim kot moja kolegica ki ima 45kg in kot moje kolegice ki imajo preko 60kg
Uporabniški avatar
lepoticka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2004
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a lepoticka » 13. Apr. 2005 22:22

tako pretirano potenje kot ga opisujete je zgolj in samo hormonskega značaja...

je*** ga... :roll:

imam tudi sama ogromne probleme z majčkami... in sem seveda vsa črno bela,ker drugo bi že zgledalo "odvratno"... :eek:
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 14. Apr. 2005 9:14

Dolce napisal/-a:Tudi jaz imam podoben problem. Nenormalno se potim pod pazduho. Pot je brez vonja samo moti me, ker imam potem vse majcke mokre in je precej neprijetno. Potim se tudi ce me zebe. Samo da oblecem majcko...5 minut...imam ze mokro. Uporablajm deodorante od Lancoma pa nic ne pomaga. To se dogaja ze kaksno leto res intenzivno. Ne vem kaj naj. Bom poskusila se te blazinice vendar to samo zakrije, zadeve pa ne resi. :roll:

enako .. celo bolj se potim ko me zebe , kot pa ko mi je vroče ... zakaj to ? :?: :gruebel:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
TOMCAT
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a TOMCAT » 14. Apr. 2005 12:02

Očitno nas je veliko, ki nam potenje povzroča težave. Meni jih tudi in mi gre fula na živce, ker zašvicam tako hitro, da se že zavedam ne. :(
Če me je strah ali pa če hitro hodim, se začnem potit in pol sem živčna, ker imam tak čudn filing pod pazduho.
Jaz sem uporabljala fenjal, pa mi ni nič pomagal, pa še nekje sem prebrala, da taki roll-oni povzročajo raka (pa ne vem, če je to res), ker ne pustijo koži dihat. Tako da sem si zdej kupila nekaj drugega - ampak dvomim, da bo kaj pomagalo.
Se moramo sprijaznit in konec.
Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 14. Apr. 2005 14:03

TOMCAT napisal/-a:Očitno nas je veliko, ki nam potenje povzroča težave. Meni jih tudi in mi gre fula na živce, ker zašvicam tako hitro, da se že zavedam ne. :(
Če me je strah ali pa če hitro hodim, se začnem potit in pol sem živčna, ker imam tak čudn filing pod pazduho.
Jaz sem uporabljala fenjal, pa mi ni nič pomagal, pa še nekje sem prebrala, da taki roll-oni povzročajo raka (pa ne vem, če je to res), ker ne pustijo koži dihat. Tako da sem si zdej kupila nekaj drugega - ampak dvomim, da bo kaj pomagalo.
Se moramo sprijaznit in konec.

za take primere so zlo praktični tud deo robčki od nivee... pakirani so posamično in pač nosiš robček v torbici...pa se obrešeš pod pajsko ko se ti zdi da kaj smrdi al da preveč švicaš...
Lejka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejka » 14. Apr. 2005 15:08

Jst sm mela zlo podobne probleme. Mela sm deo od Vichya ampak ni blo čist nč bolš. Sej smrdel sicer ni, ampak fleki so bli pa vseen. Edini deo k men pomaga je Triple Dry. Sej vrjetn ne more bit glih ful zdrav, kr res močn zmanša potenje, sam kaj čmo...

*lp*
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 14. Apr. 2005 15:12

hy!!

jaz osebno sicer nimam problemov s pretiranim potenjem, mam pa probleme s tem, da sem večinoma oblečena v črno, in da mi vsak ampak čisto vsak deo pusti beli flek in me to zelo zelo moti... tak da a oobstaja kakšen, deo keri ne pušča flekov?? sicer sem ugotovila, da nivea pušča večje fleke kot dove, ampak vseeno ni ok... tak da lepo lepo prosim na pomoč...
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a smehec » 14. Apr. 2005 18:15

micamaca napisal/-a:
za take primere so zlo praktični tud deo robčki od nivee... pakirani so posamično in pač nosiš robček v torbici...pa se obrešeš pod pajsko ko se ti zdi da kaj smrdi al da preveč švicaš...

ki se pa dobijo tile robčki?
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a smehec » 14. Apr. 2005 18:16

MissBitch napisal/-a:hy!!

jaz osebno sicer nimam problemov s pretiranim potenjem, mam pa probleme s tem, da sem večinoma oblečena v črno, in da mi vsak ampak čisto vsak deo pusti beli flek in me to zelo zelo moti... tak da a oobstaja kakšen, deo keri ne pušča flekov?? sicer sem ugotovila, da nivea pušča večje fleke kot dove, ampak vseeno ni ok... tak da lepo lepo prosim na pomoč...

jaz sem tudi imela probleme s tetm,ker mi je vsak deodorant puščal fleke,še posebej tisti v spreju.. zaj pa imam bionsen in ne pušča nikakršnih flekov
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 17. Apr. 2005 6:14

hm... lyla vem da bom izpadla malo fejst stupid ampak zakaj brez aluminiuma?? :oops:

pa clinians meni je puščal fleke... :cry:
Eileen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Eileen » 18. Apr. 2005 15:00

Za vse tiste, ki se pretirano potite...s tem sem imela take težave, da si zaradi prekomernega potenja nikoli nisem kupovala kakih svetloplavih, oranžnih, rumenih, rdečih majic, torej majic z živimi bravami, ker se mi je vedno poznal tak flek velik kot Aljaska. V glavnem: te težave sem rešila prejšnji teden. Nikoli si nisem mislila, da obstaja kaj takega. Kupila sem si Triple Dry (kupila sem si ga v DM-u, cena: 1500 SIT)...verjemite mi, da sem se prej potila kot SVINJA. Zdaj pa NIČ VEČ!!!! A si lahko mislite?!! :eek: Triple dry res dela čudeže...verjetno je skrivnost ravno v tem, da si ga naneseš preden greš spat, da ta sestavina prodre globoko v kožo in tako prepreči potenje. V glavnem: priporočam vsem tistim, ki se prekomerno potite. Pri meni je delovalo...OBČUTEK SUHOSTI JE NEVERJETEN!

:tanz:
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a smehec » 18. Apr. 2005 15:20

ja, ampak,če preprečuje potenje, potem to ni najbolj zdravo, ali pač? :roll:
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 18. Apr. 2005 15:25

Eileen napisal/-a: Triple dry res dela čudeže...verjetno je skrivnost ravno v tem, da si ga naneseš preden greš spat, da ta sestavina prodre globoko v kožo in tako prepreči potenje. V glavnem: priporočam vsem tistim, ki se prekomerno potite. Pri meni je delovalo...OBČUTEK SUHOSTI JE NEVERJETEN! :tanz:

Pa ti še ni razneslo podpazduhe?? :eek: :eek: Potem moraš bit res srečnica. No, če že tako hvališ, bom najprej probala, pa potem povem, če je bilo isto pri meni. Čeprav dvomim, ker imamo različne organizme... nazadnje ko sm jaz uporabljala antiperspirant, so se mi tako veselo bezgavke zamašile... :cry: Tale Triple dry tudi malo ne deluje zdravo. :?
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov