Potenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
emmeline napisal/-a:menda če je problem velik lahko naredijo operacijo kjer ti zvežejo skupaj žleze lojnice pod pazduho da ne oddajajo več toliko potu.Ampak to res ni za vsakega.Zdej ne me primt za besedo ker ne vem točno kaj naredijo.
Mislm da jih pravzaprav eliminirajo, izžgejo. Ampak se potem drugje tolko bolj potiš, sploh prve pol leta. Pa men se tudi zdi da je to za res ekstremne primere (zdej kako veš če si ekstrem je pa druga zgodba).
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
hmmm...jest sem se pa odločla, da ne bom nove teme odpirala, ampak bom moje vprašanje kar tuki dala. Sej gre na nek način za isto stvar. No, pa me zanima, če se še od katere fant med seksom full poti. S tem mislim res fuuuul poti, tolk da če je on zgori se počutm kot da sem pod tušem. Mislim, nima nobenih problemov s potenjem, kadar ne seksava. Sam tudi se ne poti vedno tolk močno med seksom. Sam včasih. In mi je full smešno, ker se jest nikol tok.
No, a ima katera podobno izkušnjo?
No, a ima katera podobno izkušnjo?
-
*Sagitt* - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2008
- Kraj: Maribor
HEJ HEJ ... vidim da vas ima veliko tezave s potenjem .. no tudi jaz sem tista ki se preveč poti .. res preveč ..
probala sem ze vse od fa, dove, rexona, malizia .... skratka vse .. in mi ni nič pomagalo .. nekaj ur je še se vonjal deodorant po pazduho pol pa konec .. potila sem se (in se še ) grozno .. jaz grem 5 min peš sem že cela mokra .. nosim same črne majce črne jopce kajti v črnini se mi ne vidi kak se zašvicala .. ne upam si oblečt pisane majce ker ko jo imam se mi fleki vidijo .. eh .. pa še vse črne majce sem si skoro uničla ..
in sem šla pol k zravnici pa jo povprašala .. te mi pa je začela da obstaja operacija zato .. sem kar ne ne na operacijo pa ne grem .. pol pa mi je rekla naj s kakimi anti-perspiranti probam ..
vredu sem si kupla v lekarni od vichyja .. in moram rečt da je kar no vredu.. potim se itak še stalno.. fleke mam še stalno .. samo finta je v tem da vonja nima ..
in tu nekje na forumu sem zasledila, da so ti antipersiranti škodlivi ...
in jaz se s tem deodorantom pošpricam vsako jutro prej ko grem v šolo .. me je začelo zdaj ful skrbet...
kaj če bom mela čez par let probleme glede tega?
nevem več kaj naj ..
tudi z naravnim kristalom sem probala .. to pa je res zanič no .. to mi sploh nič ni pomagalo ... eh ..
kaj mi priporočate?
ma kera podobne izkušnje s tem?
res več nevem kaj naj .. mislim če so ti antiperspiranti tako škodlivi zakaj jih potem še prodajajo v lekarni? zakaj mi ga je zravnica svetovala?
hm ..
vprašanje ..
probala sem ze vse od fa, dove, rexona, malizia .... skratka vse .. in mi ni nič pomagalo .. nekaj ur je še se vonjal deodorant po pazduho pol pa konec .. potila sem se (in se še ) grozno .. jaz grem 5 min peš sem že cela mokra .. nosim same črne majce črne jopce kajti v črnini se mi ne vidi kak se zašvicala .. ne upam si oblečt pisane majce ker ko jo imam se mi fleki vidijo .. eh .. pa še vse črne majce sem si skoro uničla ..
in sem šla pol k zravnici pa jo povprašala .. te mi pa je začela da obstaja operacija zato .. sem kar ne ne na operacijo pa ne grem .. pol pa mi je rekla naj s kakimi anti-perspiranti probam ..
vredu sem si kupla v lekarni od vichyja .. in moram rečt da je kar no vredu.. potim se itak še stalno.. fleke mam še stalno .. samo finta je v tem da vonja nima ..
in tu nekje na forumu sem zasledila, da so ti antipersiranti škodlivi ...
in jaz se s tem deodorantom pošpricam vsako jutro prej ko grem v šolo .. me je začelo zdaj ful skrbet...
kaj če bom mela čez par let probleme glede tega?
nevem več kaj naj ..
tudi z naravnim kristalom sem probala .. to pa je res zanič no .. to mi sploh nič ni pomagalo ... eh ..
kaj mi priporočate?
ma kera podobne izkušnje s tem?
res več nevem kaj naj .. mislim če so ti antiperspiranti tako škodlivi zakaj jih potem še prodajajo v lekarni? zakaj mi ga je zravnica svetovala?
hm ..
vprašanje ..
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
No, jst mam enak problem kot ti. Tud jst sem probala ogromn deodorantov pa nism pri nobenmu opazla kazga uspeha. Tud jst se najboljš počutm v črnih majcah, ravno zarad tega... Res je neprijetna zadeva to potenje, men je tud resnično bedno, k se tuk potim pa ne morm nč pomagat...
Glede antiperspirantov - kukar jst vem, ni nič dokazano, da so škodljivi. To so ugibanja, enako kot naj bi škodovali vložki, ki majo nek gel (oz. nekaj podobnega) notri itd. To so predvidevanja - lahko da, lahko pa tudi ne...Recimo men je en antiperspirant - mislem, da se mu reče Triple dry (se mi zdi) res pomagu. Ampak se z njim lahk pošpricaš sam 5x, pol morš pa prekint. Sm prakticirala enkrat, res pomaga - sam sm pol sklenila, da raj mal zašvicam, kot pa da bi se s tem zastrupljala. Ker je pa res fuul močn in sigurn ni zdrav... Tko da trenutno uporabljam bionsen, k je kao naravn in neškodljiv...
Mislem, da najbolj pomaga, če se glede tega čim manj sekiraš, ker sekiranje še poslabša zadevo. Pri men je potenje posledica stresa - zato se trudm bit sproščena, ko kam grem... ampak mi nekako ne uspeva najbolje
Če sama odkriješ kak recept proti potenju, ga sporoč Pa upam, da se bodo zadeve izboljšale
Glede antiperspirantov - kukar jst vem, ni nič dokazano, da so škodljivi. To so ugibanja, enako kot naj bi škodovali vložki, ki majo nek gel (oz. nekaj podobnega) notri itd. To so predvidevanja - lahko da, lahko pa tudi ne...Recimo men je en antiperspirant - mislem, da se mu reče Triple dry (se mi zdi) res pomagu. Ampak se z njim lahk pošpricaš sam 5x, pol morš pa prekint. Sm prakticirala enkrat, res pomaga - sam sm pol sklenila, da raj mal zašvicam, kot pa da bi se s tem zastrupljala. Ker je pa res fuul močn in sigurn ni zdrav... Tko da trenutno uporabljam bionsen, k je kao naravn in neškodljiv...
Mislem, da najbolj pomaga, če se glede tega čim manj sekiraš, ker sekiranje še poslabša zadevo. Pri men je potenje posledica stresa - zato se trudm bit sproščena, ko kam grem... ampak mi nekako ne uspeva najbolje
Če sama odkriješ kak recept proti potenju, ga sporoč Pa upam, da se bodo zadeve izboljšale
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
GoldenEye napisal/-a:Če sama odkriješ kak recept proti potenju, ga sporoč Pa upam, da se bodo zadeve izboljšale
meni tudi, meni tudi!!
lih danes sm se pogovarjala z mamo kako mi gre na živce da se tolko potim ... sploh ko grem delat ... pridem na delo in sm že cela potna, mam fleke pod pazduho ... in pol cel dan delat v taki majci?? ... nevem kaj naj, nosim kamorkoli grem dve rezervni majci s sabo?
Let's swim to the moon .....
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
vse deodorante in antiperspirante močno odsvetujem. imela sem enak problem pred leti, ko sem se res močno potila. nič mi ni pomagalo. tudi na operacijo sem že pomislila, pa mi jo je zdravnica odsvetovala.
potem sem pa malo manj začela misliti na to, je bilo bolje. ker veliko vsekakor da psiha. imam pa sedaj že recimo 3 leta deodorant aloe vera evershield. nekaj takega. samo ne vem, kje bi se ga dalo dobiti. meni ga je zrihtala zdravnica, zdaj je pa šla drugam in ne vem več, kje bi ga lahko dobila.
če mogoče kdo ve? je pa v stiku in ti res zdrži za dobro leto.
http://www.sananda.co.uk/shop.php/perso ... /p_16.html
potem sem pa malo manj začela misliti na to, je bilo bolje. ker veliko vsekakor da psiha. imam pa sedaj že recimo 3 leta deodorant aloe vera evershield. nekaj takega. samo ne vem, kje bi se ga dalo dobiti. meni ga je zrihtala zdravnica, zdaj je pa šla drugam in ne vem več, kje bi ga lahko dobila.
če mogoče kdo ve? je pa v stiku in ti res zdrži za dobro leto.
http://www.sananda.co.uk/shop.php/perso ... /p_16.html
-
*Sagitt* - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2008
- Kraj: Maribor
GoldenEye napisal/-a:No, jst mam enak problem kot ti. Tud jst sem probala ogromn deodorantov pa nism pri nobenmu opazla kazga uspeha. Tud jst se najboljš počutm v črnih majcah, ravno zarad tega... Res je neprijetna zadeva to potenje, men je tud resnično bedno, k se tuk potim pa ne morm nč pomagat...
bionsen?kje se ga da nabavit? pa je stikju ali spreju?
kok pa stane?
prosim sporoči ..
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Drugač je res vse v psihi. Jst opažam, kadar sm napeta in živčna, da se tud takoj začnem potit pod pazduho. Sam pr men ni vonj problem (nikol ne smrdim), ampak pač uni fleki pol Ampak morm pa rečt, da se zdej zadn let ful manj potim, redko kdaj, da me kej vrže iz tira, da ratam mokra pod pazduho, pa nism nč novga uvedla (mam čist navadn deodorant). Pač psiha, očitno sm bol umirjena. Čim manj probite na to mislt.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov