Potenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
xxhoneyxx - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Kako se pa spoprijemate s tem, ko ste v kakšnem diskaču al pa kje da se pleše, pa je ful gužva pa se še bolj potiš? Jst se tud ful potim, tud po hrbtu fuul in mi je skoz res neprijetno, tko za ven mam lohk samo temne majce, da se pač ne vid, ampak čuti se pa še vseeno in pol sploh nočem da se me kdo dotika al pa da bi s kom plesala
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
ah to v diskačih ...minimalno se obleči in ne pleši na polno, migaj u izi, če se le da. če se nočeš gužvat pa pleši na zvočnikih
drgač pa jst sm probala enkrat pr fantu Old Spice in mi je bil ful dober, tko d ga zdej že neki časa uporabljam. Aqua Energy nima tok tipičnega vonja po moškem deodorantu in se mi zdi da se dosti manj potim. sem se pa tudi jaz v puberteti kar dosti.
drgač pa jst sm probala enkrat pr fantu Old Spice in mi je bil ful dober, tko d ga zdej že neki časa uporabljam. Aqua Energy nima tok tipičnega vonja po moškem deodorantu in se mi zdi da se dosti manj potim. sem se pa tudi jaz v puberteti kar dosti.
- x.anna.x
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
ne hodim v diskač al pa na kake žure kjer je velik folka in kjer bi se nai plesalo kr me je preveč sram zrad potenja=/.občasno grem na kak rock al pa metal koncert kjer so itq usi črni.^^.pol pa je prou useen č te kdo polije.=D..in ponavad me vedn kdo po možnosti z piru.=/.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
x.anna.x to potenje pa tebe ful ovira v življenju. če je res tako kot praviš, potem si čimprej poišči strokovno pomoč. jst si ne predstavljam, da bi se zarad ene take stvari celo življenje omejevala in ne počela stvari, ki si jih želim.
- x.anna.x
- Sramežljivka
jah nwem..men je to čist zbilo samozavest=/.ah moja osebna zdravnica se mi bo u faco smejala č ji pridem z takim problemom.sei zdei sm se odločla da bm bol zdravo se začela prehranjevat in tud na samozavesti delat kr verjetn je use na žiucih pr men.pol bomo pa vidl č bo kei bolš.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
x.anna.x napisal/-a:jah nwem..men je to čist zbilo samozavest=/.ah moja osebna zdravnica se mi bo u faco smejala č ji pridem z takim problemom.sei zdei sm se odločla da bm bol zdravo se začela prehranjevat in tud na samozavesti delat kr verjetn je use na žiucih pr men.pol bomo pa vidl č bo kei bolš.
zakaj se bi ti pa osebna zdravnica smejala v obraz? to nikakor ni res. tam je ravno zato, da ti pomaga in svetuje ter, da ti priporoča nasvete kako rešiti problem. namreč dosti ljudi ima težave s prekomernim potenjem in to dejansko je problem/težava. nekje se že skriva razlog zakaj je temu tako in zdravnica je pravi naslov, da to ugotoviš. zato le te nesmiselne strahove nekam na stran potisni in obisci zdravnico ter uzivaj mladost.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- x.anna.x
- Sramežljivka
anoyel napisal/-a:x.anna.x napisal/-a:jah nwem..men je to čist zbilo samozavest=/.ah moja osebna zdravnica se mi bo u faco smejala č ji pridem z takim problemom.sei zdei sm se odločla da bm bol zdravo se začela prehranjevat in tud na samozavesti delat kr verjetn je use na žiucih pr men.pol bomo pa vidl č bo kei bolš.
zakaj se bi ti pa osebna zdravnica smejala v obraz? to nikakor ni res. tam je ravno zato, da ti pomaga in svetuje ter, da ti priporoča nasvete kako rešiti problem. namreč dosti ljudi ima težave s prekomernim potenjem in to dejansko je problem/težava. nekje se že skriva razlog zakaj je temu tako in zdravnica je pravi naslov, da to ugotoviš. zato le te nesmiselne strahove nekam na stran potisni in obisci zdravnico ter uzivaj mladost.
zto ker je čudna zdravnica in to je res.še če bi bla na smrt bolana bi sedela za mizo in sama seboi govorila kai nai nardi in kire antibiotike mi da brez da bi me pregledla.=/
- x.anna.x
- Sramežljivka
anoyel napisal/-a:x.anna.x napisal/-a:jah nwem..men je to čist zbilo samozavest=/.ah moja osebna zdravnica se mi bo u faco smejala č ji pridem z takim problemom.sei zdei sm se odločla da bm bol zdravo se začela prehranjevat in tud na samozavesti delat kr verjetn je use na žiucih pr men.pol bomo pa vidl č bo kei bolš.
zto ker je čudna zdravnica in to je res.še če bi bla na smrt bolana bi sedela za mizo in sama seboi govorila kai nai nardi in kire antibiotike mi da brez da bi me pregledla.=/
- x.anna.x
- Sramežljivka
ker je čudna zdravnica mal bol.=/.in to resno.k sm bolana pa grem k nje me sprašuje kire antibiotike bi mi dala pa če vem ka je narobe z mano pa ji povem simptome pa gre u knjigo gledat ka bi to lahka blo.=O
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov