Potenje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a x.anna.x » 28. Avg. 2007 14:09

*nAughTykA* napisal/-a:Js poznam eno k je mela takšne probleme in je pol mislim da tam cca. 1 mesec pila sam sokove (razstrupljanje- o tem je napisanih na tone knjig) in zdej se je to nehal za vedno...poskusi to, ker škodovat ti itaq ne more :wink:

ok...kake sokove?...dgač sm pa na drugem forumu prebrala da je nekaterim full pomagu HYDRO FUGAL FORTE ...ma še kira tuki kako izkušnjo.??
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 28. Avg. 2007 14:11

hidro fugal je zakon. ampak za ekstremne primere bo pa kar kak botox treba. vprašaj zdravnika.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Avg. 2007 14:49

smo že pisali....

KLIK

hvala Jochie ... temi združeni ;) ... bejbika
Uporabniški avatar
*nAughTykA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *nAughTykA* » 28. Avg. 2007 15:54

x.anna.x napisal/-a:
*nAughTykA* napisal/-a:Js poznam eno k je mela takšne probleme in je pol mislim da tam cca. 1 mesec pila sam sokove (razstrupljanje- o tem je napisanih na tone knjig) in zdej se je to nehal za vedno...poskusi to, ker škodovat ti itaq ne more :wink:

ok...kake sokove?...dgač sm pa na drugem forumu prebrala da je nekaterim full pomagu HYDRO FUGAL FORTE ...ma še kira tuki kako izkušnjo.??

amm točno kake ne bi vedla...vem da so bli iz sadja pa zelenjave :D ..pa neki gline še...
***i LovE All mEn WhO ThiNk, eVeN thOsE wHo tHinK oTheRwIse tHaN mYseLf...***
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 28. Avg. 2007 19:49

Shannon napisal/-a:hidro fugal je zakon. ampak za ekstremne primere bo pa kar kak botox treba. vprašaj zdravnika.

ja, se strinjam! :D od vseh mogočih deodorantov k sm jih dobila v drogerijah, lekarnah... je ta najbolši
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a x.anna.x » 28. Avg. 2007 20:42

ok sm si šla u muller po ta hidro fugal forte.pršla domou skočla pod tuš..se mal našpricala in zdei spet sedim za compom ž kako urco in pou.pogledam pod majco.flek je tam...sicer majnši kot včeraj vendar useeno je.:'(..jst zgubljam upanje res...aaaa...doma mam trenutno 1o različnih vrst deodorantou..noben mi ni pomagau...tok denarja sm starn vrgla za bv...omg.=(..bm pa probala pozabit na to in se ne sekirat mogoč bo kei bolš..drgač bm pa šla k hemeopatu al kk se ž reče.=D..a je kje v okolici celja kak priznan..pa kok je treba to plačat.??
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 29. Avg. 2007 10:03

pusti te homeopate in podobne mazače. k dohtarju pojdi, ali pa kar h kirurgu, ki injicira botox, če bi se res rada znebila švicanja v tej meri. malo poglej po netu za kakšnim.
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 29. Avg. 2007 12:14

Kdo pozna kej proti potenju dlani :?: Prov nervira me že, da povsod puščam sledi . :?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Avg. 2007 13:23

Jaz pa se zadnje par mesecev potim predvsem v obraz, ledveni predel in po dekolteju ... Ne razumem, zakaj na teh mestih, pod pazduho sploh ni krize, ampak ko me zalije zona potu po obrazu pa bi se najraje nekam skrila - vse to se mi dogaja samo v javnosti, doma se sploh ne potim. Verjetno gre za psiho, ampak se mi podobno dogaja tudi, ko ne cutim pretirane napetosti, stresa ipd. Groza.
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a x.anna.x » 29. Avg. 2007 17:42

Msn verjetno obstaja kaka krema al pa kei podobnega..peit u kako večjo drogerijo pa kr praši č majo kei.drgač pa sklepam da bi to blo lahka kei z žiuci narobe?
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 29. Avg. 2007 23:25

Joj, s tem mam tud jst probleme, včasih sm že tok živčna zarad tega, da bi si najraj sama doma kej precvikala, da bi nehala švicat :roll: !

Jst se recmo nikol ne potim v noge (k se drgač večina ljudi), v dlani, v obraz...sam pod pazduho. Pa še to sm zmer sam mokra, nimam neprijetnega vonja al pa kej tazga. In mam ful različne dneve, včasih čist nč, včasih sm pa ceu dan mokra pod pazduho, pa tko k ste rekle, k opazm, da ratujem mokra, ratam živčna zarad tega in pol se mi še bolj pospeš vse skp. Je pa to sigurno povezano s psiho, jst še nism doživela, da bi sedela sama doma in začela za brezveze švicat. Vedno tko, če sm živčna, če mam tremo, če se vznemirm...sita sm tega, res in me včasih kr vleče ne to operacijo. Sam pol se pa bojim, da bi začela kam drgam švicat.

Sestrična ma ist problem in je slišala, da obstajajo eni hipnoterapevti (nism čist zihr, da se tko reče), k te spravjo v hipnozo in ti vplivajo na podzavest in to, da se recmo pol nehaš potit al pa zardevat in te zadeve. Ker to mamo pomojem vse v glavi. Jst bi probala kej tazga.
Zadnjič spremenil Yazmeen, dne 02. Sep. 2007 10:40, skupaj popravljeno 1 krat.
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a x.anna.x » 01. Sep. 2007 21:06

ok men hydro fugal fotre ne pomaga..a mate še kak drug nasvet zato.?.jst bm znorela res.se lpo uredim dam sexi majčko na sebe..predn grem se še zadnič pogledam make up popoun..majčka..in tam je flek..še predn sm sploh šla vn v družbo...vse mi pade dol..ponavadi ustanem doma in se smilim sama seb zka se ravno men more to dogajat.=/...full mi ej u bedu..a pa bi mi lahka pomagale kake kontracepcijske tablete mogoč.??.. :roll:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 02. Sep. 2007 18:57

BeLLi napisal/-a:Kdo pozna kej proti potenju dlani :?: P

Puder za otroško ritko. :lach: Baje da pomaga. :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 03. Sep. 2007 16:11

x.anna.x napisal/-a:ok men hydro fugal fotre ne pomaga..a mate še kak drug nasvet zato.?.jst bm znorela res.se lpo uredim dam sexi majčko na sebe..predn grem se še zadnič pogledam make up popoun..majčka..in tam je flek..še predn sm sploh šla vn v družbo...vse mi pade dol..ponavadi ustanem doma in se smilim sama seb zka se ravno men more to dogajat.=/...full mi ej u bedu..a pa bi mi lahka pomagale kake kontracepcijske tablete mogoč.??.. :roll:

amm, kolk si pa stara?
zaenkrat ti lohk sam rečem d nos bele majce, k boš pa povedala starost pa bo mejbi še kšna šansa
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a x.anna.x » 03. Sep. 2007 16:35

ammm 17 sm stara. :o .mah dans sm meLa tak fLek na majci da bv..pa zebL me je. :x

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov