Potenje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

barbara01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a barbara01 » 07. Jan. 2006 19:56

Hely_3 napisal/-a:Jaz imam 75 C ali B velike prsi. Ampak nikoli nism zasledila neprijetnega vonja.

Enako
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 11. Jan. 2006 16:02

Probi z lidero ;) dobiš jo pa u dm-ju itd.

To jz priporočam vsakmu, ki ma težave s potenjem, ker jo je uporablov en prjatu, ki jo je rabu, ker je bil profi športnik in res nikol ni smrdel, ne glede na to, kolk časa je vadu ;)
Uporabniški avatar
Naty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: R`dam

Neprebrana objavaNapisal/-a Naty » 11. Jan. 2006 16:17

Ah, meni se zdi, da mi še kar rastejo (pri skoraj 30-ih). Prav včeraj sem si kupila nedrc velikosti 80C in mi je malo premajhen.
Potem pa imaš konfekcijsko številko 36, joške pa za 40. Pa si kupi cunje, če jih najdeš... :twisted:
ivana orleanska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2004
Kraj: tupatam

Neprebrana objavaNapisal/-a ivana orleanska » 11. Jan. 2006 16:25

OT

ful se mi zdi glupo odgovarjanje na konkretno vprašanje kot to, s takimi in podobnimi: joj nimam pojma, mam male ali pa oh kak ste boge, hvala bogu nimam s tem problemov ali moje so majhne jupiii....itd....
tega te ni noben vprašal! niti ji s takim odgovorom ne pomagaš, kvečjemu nabiješ kak komplex. isto kot tam pri maskarah pa tudi povsod drugje: ne rabim je mam lepe trepalnice, moje so goste vseeno je kaka je maskara..itd..kaj si tu zato da se hvališ? tega je v vseh temah fulll. evo to je bil moj prvi OT.

priporočam nanašanje deodoranta na ta predel isto kot pod pazduhe, ker se koža stika in zaradi tega se bolj poti in pot ostaja namesto da bi izhlapel.

Sicer pa sama s tem nimam problemov ker so, sicer veliike ampak čvrste in pokončne. bruuhaha
KENISHA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a KENISHA » 12. Jan. 2006 7:53

prvič sem na tem forumi in sem zasledila to zanimivo temo, ki se ji sama pridružujem.

tudi sama se zelo potim in tudi moje potenje oddaja neprijeten vonj. Ne pomagajo mi nobeni deodoranti (razen za kratek čas), zato sem se sedaj odločila da poskusim s savno. mogoče bo kaj pomagalo, saj se v savni zelo spotiš in gredo iz tebe te nezdrave snovi. po rednem obisku sevne pa bomo videli rezultate. upam da bo pomagalo.

kaj menite vi glede savne in potenja? sem na pravi poti ali sem "mimo vsekala?"
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 12. Jan. 2006 8:39

V savni se pore prečistijo, odprejo. Na količino potenja torej ne bi smelo vplivati (razen seveda, ko SI v savni). Glede neprijetnega vonja - na to zelo vpliva prehrana, nekaj pa tudi genetika. Ampak predvsem prehrana - pri meni se je ta problem zeloooo izboljšal, ko sem se začela bolj zdravo prehranjevati.
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 12. Jan. 2006 10:42

Vesela sem da sm odkrila tole temo! Prekomerno sem se začela potit v prvem letniku gimnazije. Zdj sm na faksu, pa se še vedno nč ni spremenil. In tko k ve use, je tut men toook neprijeten občutek ko maš mokro majico podpajsko... Rok sploh ne dvigujem zato! Mam srečo, da moj pot ne smrdi (usaj to), mislm zasmrdi deo na majici v kombinaciji s potom, tko da ne morm met ene majic dvakrat oblečene sploh. DOstkrat mam pol še pulovr vlažen. Tut js sm probala vse! Od Vichyja in Triple Drya (že dve leti nazaj) do Fa v spreju. Nč ne pomaga. 4 leta nazaj sem mela moški deo old spice :D (pač hotla sprobat vse) in mi je pomagu,pol se je telo navadu in spet jovo na novo... Brala sm vse kar ste napisale in mi nč več ne daje upanja... Zgleda bom še pr 60ih švicala... :? Je pa res, da doma švicam manj, ampak čim grem iz hiše ... fleki, fleki, fleki... Čeb blo -100, bi js švicala in pol me še bl zebe k mam moker flek... Trenutno mam deo v rollu od Orifalme pa mi mal omil, pa še nežen vonj ma. Ni nam pomoči zgleda... A je kera pol kupla kerga od unih deov prek neta iz amerike pa anglije? Poročite! Res morm najdt neki kar mi bi pomagal!
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 12. Jan. 2006 10:55

Jst sm tud že svašta probala...Sicer tega, ki je bil omenjen, da se ga lahk naroči preko neta, ne.
Roll-oni so mi bli zoprni zato, ker se ne posušijo takoj in preden se, začnem jst že spet švicat in pol je vse bljak tam pod pazduho.

Zdej sm si pa naročila od Oriflama tud jst Silk in je v tem pogledu ful dober, takoj se posuši in mi je do zdej od vseh najboljši.

Kupila pa sm še kremo Lidera, ki je zdej v akciji v DM za 400sit, namažeš se pa zvečer in pol drži nekaj dni. zaenkrat je opazna razlika..
upam, da se ne bo učinek kmalu zgubil, kot ponavad po nekajtedenski uporabi Triple Dryja ipd.
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 12. Jan. 2006 10:57

Kaj pa če bi se poskusla s kakšnim baby pudrom namazat?
Da ti posuši...
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 12. Jan. 2006 11:16

Uf..ne! to bi sam še poslabšal stanje, še bolj bi se zapackal vse.
Ne, sej tale Silk od Oriflama je kul.
Priporočam, pa še akcija je zdej v katalogu.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 12. Jan. 2006 11:17

Mah jst bom tut znorela zarad tega švicanja....jst švicam k norc tut pr -15......za umrt.....ampak jst se pa ne upam uporabljat teh deodorantov, k pol nč ne švicaš, ne upam uporabljat, ker se je eni moji sosedi, k je to uporabljala vse zamašil podpajsko in je mogla it prou na operacijo pa ne vem kva še vse ...... tko, da raj švicam mal.....sej smrdim tko ne, je pa zelooooooooooooooooo moteče, k morm pol skoz une blazince nost pod majco :twisted:
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 12. Jan. 2006 11:21

uršy, kakšne blazince? :?
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
Naty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Naty » 12. Jan. 2006 11:22

Zdaj mi je prišlo nekaj na misel.
Glede na to da imamo velikost enako, verjetno tudi povešenost (pa ne zaradi starosti temveč zaradi teže), prihaja do stika s kožo (kot je povedala Ivana Orleanska).
Jaz sicer problemov s potenjem nimam in se sprašujem ali je morda to zato, ker nosim nedrce, ki so podloženi in s kostjo? Vsekakor se koža prsi in koža pod le-temi pri meni ne stikata.
Težko kaj rečem, ker ne vem kaj nosite ve.
Uporabniški avatar
Naty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Naty » 12. Jan. 2006 11:22

Dvojni klik. Se opravičujem.
Zadnjič spremenil Naty, dne 12. Jan. 2006 12:27, skupaj popravljeno 1 krat.
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 12. Jan. 2006 11:23

Jst sm jih pa sam enkrat kupla, pa nikol več, ker se mi je pol vse mečkalo in je bilo še bolj moteče, kot pa sama mokrota..

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]