Potenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Naty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: R`dam
No, saj pravim. Jaz imam velikost C/80, ko zgubim par kg tudi C/75, ampak nimam problemov s potenjem. Imam pa probleme s hrbtenico, ker sem drugače bolj majhne in drobne postave.
Se mi zdi da me bodo te joške enkrat kar k tlom potisnile. Kaj bo šele, ko bom noseča, pa dojenje in to...
Že zdaj, ko kilogrami poskočijo, so mi vsi nedrci premajhni!
Se mi zdi da me bodo te joške enkrat kar k tlom potisnile. Kaj bo šele, ko bom noseča, pa dojenje in to...
Že zdaj, ko kilogrami poskočijo, so mi vsi nedrci premajhni!
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
saj jaz sem tud že vse možne načine probala in je res moteče.
jaz imam košarico 80- 85/ C ...ja res so težke ampak ko grem kam ven pa se potim sem cela mokra in dobim take fleke na majci jojjj... pol pa še ta vonj... pa se umivam res nonstop.. bom probala to z tem pudrom...upam da bo kaj pomagalo.
jaz imam košarico 80- 85/ C ...ja res so težke ampak ko grem kam ven pa se potim sem cela mokra in dobim take fleke na majci jojjj... pol pa še ta vonj... pa se umivam res nonstop.. bom probala to z tem pudrom...upam da bo kaj pomagalo.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
- hornygirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
oj punce wem da je to neomesno prasanje toda mam eno prasanje a mogoc kdo ve kaj bi bilo to noseca sem pa odkar sem noseca ma moja muca en tk drgacen vonj nima taksnega kot prej kljub temu da mam redno higieno pa to!!!pa ful mokra je zadnje case prosim svetujte
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
hornygirl napisal/-a:Dorotea napisal/-a:hjoj...to pa ti mora ena nosečnica,bodiča ali bivša odgovorit
ok vseen tnx
Mislim, da bi blo fajn če bi na natu kje izbrskala forum kjer pišejo nosečnice in ti bi tm znale pomagat pr problemu
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
karmy21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2005
- Kraj: Cambridgeshire
jzt ti ne morem pomagat ker tega problema nisem imela...sem bivša nosečnica ampak žal...
punce od kje vam tak gromozanske prsi?
jzt mam A in sem zadovoljna z njimi...ampak mam včasih rešpekt k vidim 11 letnico z B košarico... ke mate kake vitamine?
jzt mam A in sem zadovoljna z njimi...ampak mam včasih rešpekt k vidim 11 letnico z B košarico... ke mate kake vitamine?
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz imam 75 C ali B velike prsi. Ampak nikoli nism zasledila neprijetnega vonja.
Možno je da je to odvisno od človeka. Kako kožo ima. Nevem no.
Možno je da je to odvisno od človeka. Kako kožo ima. Nevem no.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
karmy21 napisal/-a:punce od kje vam tak gromozanske prsi?
Jest na svoje nisem nikoli pomislila tako, da bi ble gromozanske (80/85C, včasih B), se mi pač zdi, da ženska mora imet spredaj nekaj konkretnega, nevem, ali imam pa večinoma bolj obdarjene prijateljice, sestro in zato razmišljam tako.
Pri naju s tamalo je že kar dedno, nič vitaminov ni treba.
Tko da jst gledam ravno obratno: kako majo ene mičkene!
No, pa k problemu: vonja zaradi te težave tud jst ne opažam, sm pa zdej ugotovila, da se mi tam na tistem mestu (pod prsmi) koža dosti manj poti, če ne nosim modrčka, recimo velikokrat doma.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
karmy21 napisal/-a:jzt ti ne morem pomagat ker tega problema nisem imela...sem bivša nosečnica ampak žal...
jst imam to po teti po moje .... mami ima normalno velikost.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]