Potenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
ja pa zdj bo še bol moril k bo poletje pa vroče... pol bomo še bol švicale ! a loh kera priporoči kšn res fajn deodorant...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
smehec - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2005
- Kraj: Maribor
Anchi napisal/-a:Odpiram to temo, ker sem na forumu ze praktično od same ustanovitve, pa podobnega problema še nisem zasledila.
Namreč, kot pove že naslov, potim se kot pri norcih. Poleti itak, ker je vroče, pozimi prav tako, pa če je zunaj minus 15 stopinj. Zadeva je zelo zelo moteča in sploh ne vem kaj naj. Če imam belo majico se recimo ne opazi, da sem mokra pod pazduho, ampak šment, ko se potim, očitno tleo izloča nevemkaj, kar majico obarva rumankasto. Če oblečem barvasto majico (kar je zelo poredko, glede na to da imam mokre polkroge velike do 10cm (če ne celo vec ), se mi pa sčasoma razbarva pod pazduho, in to kvalitetna majica. Da o temu, da premocim tudi volnene jopce in puloverje ne bi...
Aja, da ne pozabim, vonj ki ga izlocam je tak kot pri delavcih, ki se ne preoblecejo tri dni.
Uporabljam draga sredstva (niso antiperspiranti, ker bi mi zamašili vse pore), ki pomagajo pri vonju, in tudi tako imenovane znojnice (blazinice, ki jih nalepiš na majico ali jopco) - so super, ampak opazne pod blagom, tako da imam občutek, da sem sprobala že vse. Zato me zanimajo vaše izkušnje in reševanje takih problemov, mogoče sem pa le kaj spregledala.
jaz sem tudi imela imela tak problem in sem šla k zdravnici zaradi tega, pa je rekla,da tu medicina ne more pomagat, je dosti odvisno tudi od prehrane, p aveliko veliko moraš pit.. zaj bom pa še povrsti napisala kak sem se teh problemov nekak rešla, nisem se jih čisto,ker ne gre,ampak vonja več nimam in fleki tudi niso tako zelo veliki kot so bili..zaj pa kr povrsti:
1. ugotovila sem,da so se mi majce razbarvale in orumenele zaradi deodorantov
2. proti vonju sem si nabavla deodorant kremo,ki si jo namažeš enkrat do dvakrat na teden pod pazduha in ta krema res deluje, da nimam več vonja..ostale dni ko se ne namažeš s tem pa uporabljaš blag deodorant z malo vonja..jaz imam od bionsen in mi je vredu,pa še majc ne razbarva in orumeni
3. da stavr še malo bolj prekriješ,sploh poleti in zaj že ko je naenkrat toplo, se poškropiš s sprejem za celo telo (jaz imam od niveje belebandes fluid)
4. z afleke pa mi je zdravnica rekla, da lahko najprej z deodorantom pol pa ko se posuši pa s pudrom(onim za dojenčke) namažeš,samo tega nisem nardila,ker mi je že ostalo pomagalao,da niso fleki več tak vlki,ampak so v mejah normale, pa še se mi zdi,da bi se od pudra pol na majcah poznalo, pa bi si spet vse majce uničla..
meni je to pomagalo,pa to sploh niso drage stvari,sem tudi drage robala,pa ni nič pomagalo
upam,da bo tebi tud pomagalo,ampak ona deo krema pa res najbol pomaga proti vonju
aja,pa kontracepciske sem tudi menjala,ker se mi je zdelo,da bi lahko blo povezano,samo zaj ne vem če je to tudi vplivalo,ker sem to sočasno naredila...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Jaz zdaj ze par let uporabljam Nivein roll on. Pa me zanima, ce katera ve za kaksen drugi roll on, da mi ne bi vec tako izsusil koze..? Ker mam pod pazduho res cisto suho kozo...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Pr Vichyu dost plačaš firmo.... deodorant pa stane okol 2000 pomojem... jst mam Nivea deo roll on fresh al pa dry, za 600 sit pa mi čist ustreza
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
smehec - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Eileen napisal/-a:A je katera že poskusila deodorant od Vichy? A se ga splača kupit? A ve katera, koliko približno stane?
jaz sem dala za vichy 3000sit,pa mi ni pomagal.. zaj ga pa mama uporablja,da ga ne bi stran metala za brezveze
-
skrivnostna - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
Anchi napisal/-a:Odpiram to temo, ker sem na forumu ze praktično od same ustanovitve, pa podobnega problema še nisem zasledila.
Namreč, kot pove že naslov, potim se kot pri norcih. Poleti itak, ker je vroče, pozimi prav tako, pa če je zunaj minus 15 stopinj. Zadeva je zelo zelo moteča in sploh ne vem kaj naj. Če imam belo majico se recimo ne opazi, da sem mokra pod pazduho, ampak šment, ko se potim, očitno tleo izloča nevemkaj, kar majico obarva rumankasto. Če oblečem barvasto majico (kar je zelo poredko, glede na to da imam mokre polkroge velike do 10cm (če ne celo vec ), se mi pa sčasoma razbarva pod pazduho, in to kvalitetna majica. Da o temu, da premocim tudi volnene jopce in puloverje ne bi...
Aja, da ne pozabim, vonj ki ga izlocam je tak kot pri delavcih, ki se ne preoblecejo tri dni.
Uporabljam draga sredstva (niso antiperspiranti, ker bi mi zamašili vse pore), ki pomagajo pri vonju, in tudi tako imenovane znojnice (blazinice, ki jih nalepiš na majico ali jopco) - so super, ampak opazne pod blagom, tako da imam občutek, da sem sprobala že vse. Zato me zanimajo vaše izkušnje in reševanje takih problemov, mogoče sem pa le kaj spregledala.
imam isto težavo kot ti!!!!
in povem ti da si kupiš deodorant DUNE(IME IZDELKA) _POUR HOMME_....ALCOHOL-FREE...(firma):Christian Dior..in ti ne zamaši por!!!
nevem če ga boš kje še dobila ker sem ga kupila pred 5-imi leti nazaj in je bil že takrat redek................
.....................v glavnem jaz se stem dvakrat premažem pod pazduho gor in dol in pol mal pustim da se to posuši in nato čez oblečem majico in ti povem da se cel dan ne potiš....zvečer se pa umiješ pa se zutri že spet namažeš....ne pa uporablat deodorant s kroglico al pa v ogliki paste ali v spreju!!!drgač da deodorant nima tok močen vonj je pa dobr pa iz Dior!!! priporočam!!!!!!
DRGAČ PA ŠE ENO VPR: KAJ PA ZA POTENJE NOG A MEJBI VESTE NARAVNO SREDSTVO ALI RECEPT ZA PROTI POTENJE NOG???
NE UNI SPREJI PA TKO??
all day i dream about sex-adidas
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
skrivnostna, lahko samo nekaj pitam??
ti maš zdaj 14 let, torej če si si pred 5 leti kupila diorjev deo a to pomeni, da si ti že pri devetih uporabljala diorja?? vsaka ti čast, napredna mladina... lol
ti maš zdaj 14 let, torej če si si pred 5 leti kupila diorjev deo a to pomeni, da si ti že pri devetih uporabljala diorja?? vsaka ti čast, napredna mladina... lol
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
bejbika napisal/-a:mela tak problemček v puberteti, sam nikoli nism zaudarjala ... zdej pa že par let uporabljam nivei roll on dry in mi je ful fajn ...
no, jst se sploh ne potim pod pajsko (morm uršy kopirat ) ... mi bol švica med joški kt pod pajsko
Jaz tudi imela tak problem v puberteti in ne glede na to koliko sem se umivala, vedno se mi je zdelo, da je bil tisti vonj prisoten. Potem pa sem odkrila kristal proti potenju. Ga namočiv v vročo vodo, namažeš in deluje. In res je deloval! Sem ga kar nekaj let uporabljala, sam sem potem dobila tako rdečo kožo pod pazduho in me je vse srbelo in se luščilo, tako da sem to nehala uporabljati. Zdaj pa že lep čas uporabljam ta nivea roll on dry sensitive in tudi meni je super, pa še kožo imam lepo.
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
jao se ena tu s takimi problemi...meni se je to cel cas dogajalo v srednji soli ko sem bla pod nekim pritiskom vedno zivcna itd...zdaj se se vedno potim ampak ne vec tako kot prej ko sem mela 10 cm fleke...mela sem ful problemov z iskanjem roll on - a in deodoranta pa sem sele letos nasla pravega..vsi do zdaj so puscali belo in vse majcke so bile unicene (adidas,nivea,rexona...) zdaj uporabljam sam se roll on od dove sensitive in deodorant clinians hydra complex...te dve zadevi pri meni res delujeta in sem z njima maximalno zadovoljna pa tut glede cene se nimam kaj za pritozevat
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
skrivnostna - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
MissBitch napisal/-a:skrivnostna, lahko samo nekaj pitam??
...... sicer ga je pa kupila moja matka pa ga ni uporablja...pa nehi me skos u nič dajat? sory...če prav razberem iz tvojih prispevkov??
all day i dream about sex-adidas
- zvezdicka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2004
proti potenju lahko dosti sama narediš. redno si delaj piling pod pazduhami, včasih s soljo. če ga delaš z olivnim oljem in grobo snovjo, dobro speri, da ne bo olje še bolj iritiralo lojnic. savna enkrat tedensko in losjon proti potenju. priporočam od avona. in nikar se ne maži s spreji ponoči, ko greš spat. lahko da s tem pretiravaš. mimogrede, tisti z manj teže se manj potimo.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
skrivnostna napisal/-a:MissBitch napisal/-a:skrivnostna, lahko samo nekaj pitam??
...... sicer ga je pa kupila moja matka pa ga ni uporablja...pa nehi me skos u nič dajat? sory...če prav razberem iz tvojih prispevkov??
lol a si paranoična?? bila sem pač radovedna, ker kolko se spomnim sebe in svojih kolegic me tega še pri 9 letih nismo uporabljale...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
MissBitch napisal/-a:lol a si paranoična?? bila sem pač radovedna, ker kolko se spomnim sebe in svojih kolegic me tega še pri 9 letih nismo uporabljale...
Današnji mladini se itak povsod nekam mudi tako da me niti ne preseneča da že tako zgodaj uporabljajo tako drage deodorante in podobne stvari...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov