Potenje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 20. Nov. 2005 11:24

Jao, jaz sem tudi zelo razočarana nad Bionsenom. :? Res, da je brez aluminija, ampak pomaga pa nič.
Tak, da zdaj spet iščem novega ... po možnosti, če bi bil brez aluminija. Ima katera kakšen dober predlog, ker mi ta Bionsen žre živce. :evil:
Prooosim! :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 23. Nov. 2005 19:22

jst ne vem za nubenga d bi bil brez aluminija. a je to sploh kej važn č ga ma al pa nima?
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee » 01. Dec. 2005 22:26

Drug teden grem v DM pa si kupim ta Triple, potem pa poročam. Se potim precej, ampak imam kolegico, ki se še ful bolj. Upam, da bo pomagalo!
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 01. Dec. 2005 22:30

Jst mam tud tole zadevo, ampak sprememba ni nevemkako velika, še vedno se fuuul potim
PokeGirL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PokeGirL » 04. Dec. 2005 20:16

jaz mam iste težave :cry: in ne wem kaj naj naredim :cry: mela sem deote od a do ž pa nič ne pomaga, no malo res samo še vedno "teče" z mene kot zmešano!! zaradi mojega groznega potenja ne morem met oblečene nobene majce, ne da bi mela čez kakšno jopco, ker se fleki preveč vidijo in me je sram. pravjo, da je to zdravo če se potiš. okei, jim dam prav, sam jaz se ne počutim dobro.
Uporabniški avatar
katjuska20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a katjuska20 » 05. Dec. 2005 13:43

Jaz sem tudi vedno imela težave s prekomernim potenjem. Nisem mogla majc nosit, vedno preko pulover ali jopco. Poleti pa je itak blo najhujše :( . Sem tudi sprobala vse možne deodorante, pa nič ni pomagalo.
Potem pa sem na internetu našla Maxim, to je tak roll on, ki si ga naneseš vsak večer na čisto kožo oz. tam kjer se najbolj potiš in potem se zjutraj več ne potiš. Zadevo je treba obnavljat vsak teden oz. na par tednov. Čist odvisno. Zadeva je kr močna, ampak učinkovita. Jaz ga imam že eno leto, pa še nisem rabla novega kupit, ker ga tak malo uporabiš.
Meni je full pomagal. Sedaj lahko nosim majčke in poleti sem se prvič počutla zelo sproščeno, ko sem šla ven. Jaz ga bom kr obdržala.
:)
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 05. Dec. 2005 13:44

Men pomaga Nivea ta tanove.. Hm kako je že... A je Nivea Oxi al kaj že :)? Bom šla pogledat... :oops:
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2005
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a maria18 » 06. Dec. 2005 17:52

sej jst se tud dosti potim sam mi ful pomaga clinians deodorant zelene barve pa se lepo disi :razz:
PokeGirL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PokeGirL » 06. Dec. 2005 20:54

katjuska20 kje pa lahko dobiš ta deo? pa klko stane?
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 06. Dec. 2005 21:10

Sm zdej, ko sm prebrala od katjuške post, na hitr pogledala na netu...ja, maxim..stane kao 14 USD, sam me zanima, koliko pol dejansko plačaš zanj, ko ga dobiš (poštnina pa to)
Katjuška, mene tudi zanima, kako prit do tega deota, pa če imaš ti dobre izkušnje...?
Uporabniški avatar
katjuska20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a katjuska20 » 06. Dec. 2005 21:56

Torej tako kot je povedala že Mimi_M, zadeva stane 14$, jaz sem pred letom dni plačala poštnino 8$. Plačala sem kr z Viso, preko interneta, na njihovi spletni strani, in potem sem dobila dostavljeno v 10-14 dneh.
Vse skupaj je nekje 20 evrov, jaz ga imam že eno leto in ga nisem niti polovico porabla. Po moje se splača.
Prvič sem si naročila osnovni Maxim deo, ki je kr močen in me je vedno po tem ko sem ga nanesla zvečer zelo srbelo, tako da sem si ga kr morala it dol umit, ker sploh nisem mogla zaspat :? .
Potem sem si naročla Maxim sensitive, ki mi je dosti bolj ustrezal, ker ni tak močen, in ko sem ga nanesla me ni nič srbelo in sem lahko v miru zaspala.
Maxim sensitive mi je super ustrezal enih 7 mesecev (čez poletje), potem pa pozimi ni bil več tak učinkovit, tako da sem spet na osnovnem Maxim deotu. Zdaj ga nanesem gor, potem pa z robčkom popivnam višek tekočine in ne srbi več.
Meni je ta zadeva zelo pomagala. Več let sem se mučla s potenjem, bila sem zelo nesrečna in nesamozavestna v družbi, skratka ni minil dan da nisem mislila na to ali imam mokro majico, če kdo vidi te mokre fleke, če smrdim :( .... Po uporabi Maxima se je moje življenje spremenilo (vem da se sliši kot kliše), in jaz ga ne dam za nič na svetu :)
Moram pa opozorit, da deo deluje, vendar se jaz vseeno malo znojim npr. pri večjih fizičnih naporih (npr. kaki šport) ali ko sem imela zagovor diplomske. Pri taki tremi ti pa nič ne pomaga :D, ker po moje tudi ne bi bilo zdravo.
Skratka meni je pomagal v tem smislu: jaz sem se začela že znojit ko sem stopla iz hiše, ker sem samo razmišljala o tem koliko se znojim, če se znojim, skratka potem se se začela znojit že zaradi tega ker sem toliko razmišljala o tem. Vse skupaj mi je ful vplivalo na psiho in ker sem pričakovala znojenje sem ga tudi dobila. Po Maximu, pa ga nisem več pričakovala, in ga tudi ni bilo, torej nisem se več sekirala zaradi tega, kar pa ne pomeni da sem se popolnoma nehala znojit. Tu pa tam naredim malo pavzo, da si telo da duška in malo odpočije, potem pa horuk. :wink:
Ko pridem domov, bom pogledla če imam kako flaško viška, ker sem enkrat kupila 2 Maxima (normalnega+sensitive), je blo v akciji. Tak da je možno, da imam doma eno flaško viška, če bo katera hotla sprobat.
Bom se javla v soboto, ko pridem domov in pobrskam po predalih.
Se opravičujem če sem preveč zabluzla, samo bi res rada vse povedala o tej zadevi, in če koga še kaj zanima, naj kr vpraša. :)
To ni reklama, le moja osebna izkušnja, rada pa pomagam komerkoli ki ima podobne probleme, ker vem kako težko je.
Uporabniški avatar
AnyKa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a AnyKa » 06. Dec. 2005 22:16

Jaz imam tudi ful težave s potenjem in mi je Triple Dry na začetku ful pomagal. Potila se nisem dobesedno NIČ!. Zdaj pa mi ne pomaga več tolko in mi res rada sprobala ta Maxim.

Kaj lahko daš prosim link kje se to naroči?
Uporabniški avatar
katjuska20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a katjuska20 » 06. Dec. 2005 22:50

Tukaj si ga lahko naročiš: http://coradhealthcare.com/
Maš opisane tudi stranske učinke, kako in kdaj se nanaša...malo si preberi.
Čau :)
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 06. Dec. 2005 23:34

Katjuska20, mene pa samo zanima, a ti je ta zadeva začela delovat takoj, al po nekajkratni uporabi? Čist tko informativno me zanima...
...jz bom to tud sprobala, ker blazno trpim zarad potenja. Hočem oblečt kšno hudo majčko,pa na koncu ugotovim, da v omari sploh nimam nobene hude (barvaste!) majčke, k si itak, že odkar pomnim, v 80% kupujem samo bele. :x :x Kr neki. Da ne govorim o temu, da moram zadnje čase tud puloverje in jopce kupovat take, da se na njih ne pozna pretirano, če so mokre. Ker se tako potim, da vse zmočim. :angry: :aerger:
Me prav zanima kako bo s tem tvojim izdelkom, ker ne ustreza vse vsem...upajmo na najboljše, a ne. Prav zavidam ti in ti ful privoščim, da si našla pravo rešitev. :gut: Jaz jo še iščem...
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 07. Dec. 2005 0:06

Anchi, odgovor je na dlani. Preveč si oblečena, sleči se :idea:
Tko nekak...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov