Potenje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 29. Maj. 2005 21:32

čaw!

tut js sm ena izmed tistih k ma resne probleme s potenjem...

anchi js t te čist zastopm...tut js sm že vse probala pa nč ne pomaga!! gadno najbl...
najpri sm mela tist kristal, sam men ni pomagov, to je čist odvisn od folka, enmu sede, enmu pa pač ne in je loh še slabš...

sprobala sm vse od fa do dove pa secret platinum pa ni nč pomagal...use je blo sam še slabš...poleg tega so to večinoma antiperspiranti in jih ni priporočliv uporablat, pa js čist vrjamem d povzročajo raka!

najbl gadn mi je k ne morm nost nobenih svetlih majic, na srečoo mam rada črno pa temno plavo barvo pa rdečo tok d ni panike, sam res pa ne morm nost nobene druge farbe, k se mi poznajo fleki pod pazduho in mi je bed, pade ti samozavest...

na cajte sm čist na dnu zarad tega blema...sm že razmišlala o operaciji, sam mislm d je zlo nezdrava...

šla sm k svoji zdravnici, pa me ženska ni zastopla...najbl mi gre na živce to, k ti folk k nima takih problemov ne zastop in ti nabija, ja sj ni tok hudo...ja matr, če nimaš tega, ne morš vedt...

zj mam kao en deodorant z amerike z aloe vero pa je nekak mal bolš, saj neprijetnga vonja ni....fleki pa še zmer...

je pa tut res d mn švicaš če se ne osredotočiš na ta blem pa misliš na kj druzga, če si recmo doma mnj švicaš...saj pr men je tko, k pa pridem u družbo, pa kr naenkat kuj fleki...čeprov zadne cajte je to vse pogostej...

sj če maš majčko brez rokav še gre k ni flekov....sam najbl šit je pa to k sm uničla že ful majc zarad deodorantov...

tko da, js res ne vidm rešitve...kva mislte d bi se še dal sprobat?? mogoče homeopat?
mislm pa d tist triple dry al kaj že, k mate debato o tem koko je ql, po opisu sodeč ni lih zdrav če ga loh uporablaš sam na neki cajta...

js vem d sm mela ful problemov k sm uporabljala antiperspirante...mene je kr bolel pod pazduho, k so mi teli šiti zadrževal pot...k sm pa nehala to uporablat je blo pa kuj bolš...

sori k sm dovga...sam sm mogla povedat...
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a smehec » 29. Maj. 2005 22:12

SexyAngel napisal/-a:Ej punce, a je katera že sprobala kristal proti potenju? Ker men je kr fajn pomagu, ker sem se včasih res potila kot prašič (se oproščam izrazu, sam kar je res, je res), zdaj je pa vse čist v mejah normale. Ker baje itak ni zdravo, da preprečiš potenje, ker se tako izločajo strupi iz telesa. Se pa ta kristal uporablja tako, da ga najprej namočiš v vodo, da se začne topit in se pol namažeš pod pazduho. Je čisto brez vonja in ne draži kože. Jst sm ga sicer dobila iz tujine, sam baje se ga da kupit tudi pri nas v določenih drogerijah (mislim, da v DM-u). Meni je to pomagalo, seveda pa ne morm jamčit tudi za druge...sej veste - 100 ljudi, 200 pazduh :)

to dobiš v vsaki drogeriji, sem jaz tud probala,p ami ni nič pomagalo :?
Uporabniški avatar
plavž
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a plavž » 29. Maj. 2005 22:48

Meni se zdi, da tukaj igra tud veliko vlogo samozavest.
Pred kratkim sem si kupla ta kristal. Zaradi teh soli ki jih vsebuje naj bi preprečeval nastanek bakterij in posledično neprijeten vonj. Samo potiš se pa po mojem še vseeno. Psiha, psiha, psiha. To je ta nadloga. Če si bomo podstrešje porihtali, bodo tud telesne funkciej bolje delale. Kaj pa kakšne druge telesne težave poleg potenja imate? Npr. prebavne težave, glavobole, močno bitje srca, izpadanje las, prhljaj, bla bla,.... da ne naštevam kaj vse je še lahko...kr to pol kaže na živce da so razdrazeni.
Zadnjič spremenil plavž, dne 29. Maj. 2005 22:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 29. Maj. 2005 22:51

Jebemuš, prokleta vročina, skuhu se bom. Kaki kristali, u skandinavijo preselt al pa v kanado...
Tko nekak...
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 29. Maj. 2005 23:08

Meni pa tako tečeeeeeeeeeeeee! :cry: :cry: :cry: Bom začela potapljaško obleko nosit al pa plavutke, šnorkl in masko, bo vsaj normalno izgledalo, zakaj sm tako mokra! :( :( :cry:
V petek sm se fuuuuul luškano oblekla (kiklca in majčka brez rokavov od Skinya), pa toook sm se dobro počutila, sploh nism razmšljala o potenju, oz. nisem čutila,da bi mi teklo...bila samozavestna ful! Potem sm pa v enem trenutku pogledala majico in mokre fleke tm 10cm....kako je meni vse DOL PADLO!! Žalostna... :evil: :cry: :motz: :angry:
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
plavž
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a plavž » 30. Maj. 2005 14:04

Včasih vidim kak folk ko ma take ogromne fleke na majci in se še tak pretegujejo, kot da bi hotli naj jih vsi vidijo. Sej če tak gledaš je potenje čist normalno, vsi se potimo. Zato nas niti ne bi smelo bit tak sram zaradi tega če se že skor kopamo v lastnem švicu. Kdo ti bo zameril? Na koncu se boš edino ti sekiral zaradi tega. Sicer ni lepo videt, pa pazljivo moras oblačila izbirat, ampak.....eh sej bo. Vsaj strupi grejo iz nas. DEFINITIVNO!
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 04. Jun. 2005 12:53

Jz mam pa en nasvet za use ki se preveč potijo ... kupte si LIDERO!!!!!!!!!
Ne da bi zej kej promovirala/ reklamirala ampak res pomaga, ka jo uporabla ful mojih znancev in je ressss ...
Kupte jo lahko u keri kol drogeriji (dm, müller ...)!
Probat ni greš, če pa pomaga pa še tok bol!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 04. Jun. 2005 13:07

Lidera krema? Sprobala. Vonja ni, pot pa je. Je. Je. In je. :( Ah ja...nekega dne mi pa mogoče uspe najt kaj... :?
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 04. Jun. 2005 13:27

lakeesha napisal/-a:
Lastovica napisal/-a:
lakeesha napisal/-a:
Lastovica napisal/-a:A pol se ta deodorant ne sme stalno uporabljat al kako? Ker si rekla, da je treba cez neki casa zacet druge?

sej ti piše na škatlci!!! :)

Hmmm sem vse pogledala vse prebrala, pa nikjer nisem zasledila, da bi bila uporaba tega deodoranta kakorkoli casovno omejena.

glej na roll-onu piše: deodorant nanesite štiti zaporedne večere pred spanjem na čisto kožo. po jutranjem umivanju ali prhanju deodorant ne nanašajte ponovno. kasneje nanašajte deodorant samo še po potrebi (2-3 krat tedensko pred spanjem). deodorant ne nanašajte na poškodovano ali razdraženo kožo.
:)

To mi je jasno kar gor pise, ampak iz tega ne znam razbrat ali potem ostale dni (5 dni) uporabljas drug deodorant, al potem sam 2-3 x na teden tega in vmes 5 dni nic? Ker zdaj uporabljam ta Triple dry, pa morem rect, da ni nic posebnega.
Uporabniški avatar
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 3. 2005
Kraj: Malo tu, malo tam

Neprebrana objavaNapisal/-a .:sonchika:. » 04. Jun. 2005 14:46

Vmes lahko uporabljš tudi druge deote.
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 04. Jun. 2005 21:58

aja drgač pa js sm enkrat mela kristal pa je bil kul! nism se dost potila pa tut smrdel ni nč!! Sam je treba bit pazljiv kakega kupš! K enkrat sm kupla enga pa ni blo nč kej fajn!! V kšni posebni štacuni č majp!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
Dolce
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dolce » 14. Jun. 2005 10:04

Mene pa zanima kako si namestite te potnice??!! Zadnic sem si kupila v DM-u tiste rumene (metuljcki so gor). Ampak kako naj jih pritrdim?? Sploh se noce zalepit, ce pa se, pa se takoj odlepi in zmecka ko premakem roko??!!! :roll: :idea: :?:
Uporabniški avatar
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a CommandykA » 14. Jun. 2005 11:33

sem kupla ta triple dry pa morem rect da sem kar razocarana... :( :( :(
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 14. Jun. 2005 12:31

CommandykA napisal/-a:sem kupla ta triple dry pa morem rect da sem kar razocarana... :( :( :(

A pa si ga prov uporablala? K men je pomagov. :)
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 14. Jun. 2005 14:57

Dolce napisal/-a:Mene pa zanima kako si namestite te potnice??!! Zadnic sem si kupila v DM-u tiste rumene (metuljcki so gor). Ampak kako naj jih pritrdim?? Sploh se noce zalepit, ce pa se, pa se takoj odlepi in zmecka ko premakem roko??!!! :roll: :idea: :?:

kaj to je tista kao stvar papirnata ko naj bi preprečevala potenje? pa se ne vidi skoz majco? nikoli še nisem mela tega...ful bi mi blo čudno uporabljat pomojem...tak da ti nemorem svetovat :(
as if.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov