Potenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 348 prispevkov
• Stran 23 od 24
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
julija, to mam že zdaj, tko da ne bi blo nič novega, s čimer se ne bi znala spopasti.
Problem bi bil obilnejše švicanje v obraz, ja... Verjetno je vseeno bolj pametno sprobat najprej botoks, da vidiš če ti sploh kam drugam udari, potem pa razmislit o drugih možnostih.
Problem bi bil obilnejše švicanje v obraz, ja... Verjetno je vseeno bolj pametno sprobat najprej botoks, da vidiš če ti sploh kam drugam udari, potem pa razmislit o drugih možnostih.
Because I can.
- CocoStar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2010
buubbika napisal/-a:Pa ste že ble pri zdravniku ve, ko mate probleme??? Jaz bi verjetno najprej to opcijo probala, razne preiskave itd, da vidim, na čem sploh sem.
bila sem pri zdravniku.najprej mi je predlagal nevemkakšne deodorante a ni prav pomagalo.
pregledal je ščitnico (povečana ščitnica je velikokrat vzrok za potenje) a je baje normalna..bila sem tudi na nevemkakšnih preiskavah se mi zdi da tudi pri nevrologu a potem sploh ni bilo več odgovora.
sem pa trdno odločena da grem še enkrat in naj temeljito pregledajo in ugotovijo vzrok,saj za to pa so plačani
- CocoStar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2010
buubbika napisal/-a:Ja, najboljše, da greš še 1x, čeprav, ko si mlad, te zdravniki redko kdaj jemljejo resno ker oni pa ne delajo raziskav pred 30. letom. Mogoče bi bilo dobro, da probaš v kaki privat ordinaciji?
Na srečo moja teta dela v zdravstvu in so mi pregledali vse od A-Ž (zastonj), ker me moja zdravnica ni hotela dati na raziskave za neko zadevo, ker sem itak mlada in mi nič ne manjka.
ja saj to,mladi itak 'nič ne vemo in smo samo paranoični'' itd...
kakšne preiskave pa si vse mela?
oči dela v kliničnem centru,a misliš da bi se tam tudi dalo pregledati za potenje ali rabim napotnico?
- saska89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2007
Pa da vam opišem še svojo situacijo in rešitev, ki sem jo našla s pomočjo interneta.
Tudi jaz sem se zelo potila, že nekje od osnovne šole naprej...dan za dnem ista nevšečnost - VEELIKI mokri krogi pod pazduho. Zaradi tega sem bila vedno živčna, VSE majice so bile obvezno temne barve, poletne majčke so bile obvezno brez rokavov, le na naramnice... Le tako sem lahko prikrila to potenje. Drugače se doma nisem potila, ko pa sem kam šla, bila v šoli, itd... takrat se je začelo Poskusila sem vse možne stvari... od tistih vložkov, ki se zalepijo na majico (mimogrede, jaz sem se tako potila, da je šlo še mimo tistih vložkov in je zgledalo še bolj grozno), od raznoraznih krem, ki se dobijo v lekarni in v drugih trgovinah... in nič ni pomagalo. Tudi svoji zdravnici sem povedala za to, z upanjem, da me ona kam napoti, vendar se je to njej zdelo normalno, da se človek poti...
Potem sem se že naročila na pregled k estetskemu kirurgu, ki bi mi operativno odstranil te žleze. Še pred tem pregledom pa sem na nekem forumu našla en prispevek uporabnice, ki je poskusila antiperspirant Perspirex in ji je pomagal. Tudi jaz sem ga šla naročit preko interneta (baje se ga je prej dalo dobiti samo v Avstriji, jaz sem ga naročila iz Žužemberka, sedaj ga pa imajo že baje v vseh lekarnah). Z zanimanjem sem seveda čakala kdaj ga dobim in poskusim. In moram povedati, da resnično pomaga! Tako, da potem nisem šla na pregled in operacijo in sedaj uporabljam ta antiperspirant. Sedaj sem več kot zadovoljna, saj je učinek viden - nimam več velikih flekov pod pazduho, veliko boljše in samozavestnejše se počutim, lahko nosim svetle majice, majice s kratkimi rokavi
Tako, da vam to priporočam!
Tudi jaz sem se zelo potila, že nekje od osnovne šole naprej...dan za dnem ista nevšečnost - VEELIKI mokri krogi pod pazduho. Zaradi tega sem bila vedno živčna, VSE majice so bile obvezno temne barve, poletne majčke so bile obvezno brez rokavov, le na naramnice... Le tako sem lahko prikrila to potenje. Drugače se doma nisem potila, ko pa sem kam šla, bila v šoli, itd... takrat se je začelo Poskusila sem vse možne stvari... od tistih vložkov, ki se zalepijo na majico (mimogrede, jaz sem se tako potila, da je šlo še mimo tistih vložkov in je zgledalo še bolj grozno), od raznoraznih krem, ki se dobijo v lekarni in v drugih trgovinah... in nič ni pomagalo. Tudi svoji zdravnici sem povedala za to, z upanjem, da me ona kam napoti, vendar se je to njej zdelo normalno, da se človek poti...
Potem sem se že naročila na pregled k estetskemu kirurgu, ki bi mi operativno odstranil te žleze. Še pred tem pregledom pa sem na nekem forumu našla en prispevek uporabnice, ki je poskusila antiperspirant Perspirex in ji je pomagal. Tudi jaz sem ga šla naročit preko interneta (baje se ga je prej dalo dobiti samo v Avstriji, jaz sem ga naročila iz Žužemberka, sedaj ga pa imajo že baje v vseh lekarnah). Z zanimanjem sem seveda čakala kdaj ga dobim in poskusim. In moram povedati, da resnično pomaga! Tako, da potem nisem šla na pregled in operacijo in sedaj uporabljam ta antiperspirant. Sedaj sem več kot zadovoljna, saj je učinek viden - nimam več velikih flekov pod pazduho, veliko boljše in samozavestnejše se počutim, lahko nosim svetle majice, majice s kratkimi rokavi
Tako, da vam to priporočam!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
CocoStar napisal/-a:Jochie napisal/-a:če je kak kurjač, verjetno ne bo mogel dost pomagat...niso vsi zaposleni v kliničnem dohtarji...
kdo je pa reku da ni dohtar?
kaj pa pol po forumu sprašuješ, če maš dohtarja doma?
pa to je isto, kot da ti avto crkne, doma maš mehanika, ti pa okol sprašuješ kaj bi loh bilo...
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
cudn,ampak men je pomagal to, da sem ukinla antiperspirante.do njihove uporabe se nikol nisem tok grozno potila.no zdaj, po ukinitvi, se potim minimalno.
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
Jaz sem se tud ful potila po dlaneh, skoz. tudi ko sem ležala pa gledala tv.
pa sem šla na operacijo in se zdaj sploh ne potim po dlaneh, obrazu in pazduhih, zato pa se tolko več po trebuhu in hrbtu, ampak je zdaj dost lažje funkcionirat v življenju
pa sem šla na operacijo in se zdaj sploh ne potim po dlaneh, obrazu in pazduhih, zato pa se tolko več po trebuhu in hrbtu, ampak je zdaj dost lažje funkcionirat v življenju
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
ukc maribor, dr. vidovič
operacija poteka tak da ti dajo na določene torakalne živce gor take clipne, na katere živce ti to dajo je odvisno kje se potiš, lahko pa ti tudi prerežejo živec ampak tega ne počnejo, ker potem ni več povratna operacije, če ti npr. izid ne bi bil všeč.
okrevanje je ponavadi takšno da lahko greš že naslednji dan domov, jaz sem sicer šla komaj čez 3 dni, ker sem cel čas bruhala zaradi narkoze, drugače pa ti ostaneta po dve brazgotini pod vsako pazduho, dolgi nekje 1 cm vsaka. ampak to si pol mažeš s kremo proti brazgotinami pa je kul.
operacija poteka tak da ti dajo na določene torakalne živce gor take clipne, na katere živce ti to dajo je odvisno kje se potiš, lahko pa ti tudi prerežejo živec ampak tega ne počnejo, ker potem ni več povratna operacije, če ti npr. izid ne bi bil všeč.
okrevanje je ponavadi takšno da lahko greš že naslednji dan domov, jaz sem sicer šla komaj čez 3 dni, ker sem cel čas bruhala zaradi narkoze, drugače pa ti ostaneta po dve brazgotini pod vsako pazduho, dolgi nekje 1 cm vsaka. ampak to si pol mažeš s kremo proti brazgotinami pa je kul.
Prvi neprebran prispevek • 348 prispevkov
• Stran 23 od 24
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov