Potenje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 11. Apr. 2011 23:35

Ja sej se skušam navadit na to, ampak je res zelo težko, ker se mi zdi, da vsi opazijo samo to. Fant recimo takoj opazi, ko imam res že malo mokro na majici, kaj je potem šele, ko imam bolj mokro majico...

Valda mi je pa najbolj neprijetno zaradi sebe, ker se pol ne počutim 'sveže' in blazno me moti potem tista mokrota, ki se dotika kože...
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 12. Apr. 2011 6:26

Po dve-tri majice s sabo nosit, tut to počnem. Tip pa seveda opazi in je grozno, če dobiš kakšno opazko, sam dejansko gre tu za zdravstveno povečano potenje in ni odraz nehigiene/zanemarjenosti, zato dokler ne smrdiš, okolice ne motiš. Prej se nekak sprijazniš in se ne sekiraš dodatno zaradi tega, prej ti bo lažje (ker to je prav začaran krog - zašvicaš, se začneš sekirat zaradi tega, še bolj švicaš). :roll:
Because I can.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 12. Apr. 2011 6:37

ta tema je že obstajala. že precej časa nazaj. mogoče boš tam še kaj uporabnega našla.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 12. Apr. 2011 6:53

jas tut kar zašvicam, zato sem se navadila, da si kupujem uglavnem bombažne in bolj ohlapne majčke.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 12. Apr. 2011 9:26

A pa tiste blazinice al kaj so že, si kdaj probala? Jaz pojma nima koliko so kaj koristne in prijetne za nošenje, samo razmišljam na glas.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 12. Apr. 2011 9:49

So blazno neudobne, kot bi moker vlozek pod pazduho nosila. Cisto nic ne pripomorejo k svezejsemu obcutku, se pa madezi ne vidijo, ceprav men se zdi, da cez majico ful vidi, da mas te blazinice, tko da je vprasanje, kaj je boljs.
Because I can.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Apr. 2011 10:18

haley o operaciji pa nisi razmišljala ali to čisto odpade?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 12. Apr. 2011 10:30

haley kot, da berem svoj post...res je neprijetno tole potenje, še posebi pozim, ko te folk še bolj čudno gleda, zuni skor da minus, ti pa z velkim flekom pod roko :x Kaj pa botox? Si pomisnla na to opcijo? Kot sem enkrat že napisala, pri operacije je full bedno to, da se zlo velikrat potenje preseli na drug del telesa, npr. dlani, stopala, hrbet. Botox je pa drag in drži tam okrog 4-5 mesecev. Itak, da nobena opcija ni zdrava, ker da se strupi zadržujejo v telesu ni fajn, ampak druge možnosti kot sta operacija in botox, poleg tega, da potenje pač sprejmeš, za nas na žalost ni. Jst razmišljam, da bi probala botox, sam nekak me cena zaenkrat še drži nazaj.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 12. Apr. 2011 10:55

Ja sem tudi že malo o operaciji razmišljala, pa sem brala malo na netu glede tega in prebrala kako ti te igle zapikujejo notri pa da dost boli... tko, da se je zelo neprijetno že slišalo, ko sem o tem brala. :?

Tistih blazinic pa nisem še probala. Sicer več ali manj po drugih forumih berem, da niso ravno ok zadeve, sm bom verjetno vseeno probala. Zgubit nimam kej.

O arrow hvala, da me razumeš. :wink: Ja res je to neprijetno pozimi, ko me res zebe in se včasih še tresem od mraza, na majci pa kr fleki. :?
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 12. Apr. 2011 12:01

Ja, čist te razumem, na žalost :wink: In kokr si napisala, ne samo, da motjo fleki, ampak un občutek mokrote na koži. To, da sem se umes preoblekla, sem tud že nardila, ampak nekak moje pazduhe zaznajo suh materila in se takoj spet spravjo v akcijo :D tko da to nekak nima velzga učinka zame. Z blazinicami jst tud nimam dobrih izkušenj, zaenkrat še ostajam pri barvah, kjer je flek najmanj viden in pa širokih rokavih.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
HealthFreak1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a HealthFreak1 » 14. Apr. 2011 7:19

legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 14. Apr. 2011 12:45

O kaksni ceni pa je govora pri postopku z botoksom? Si namrec sploh ne predstavljam. Sem bila ravno vceraj pri svojem dermatologu in sem med cakanjem malo pregledovala njihove prospektke pa sem videla, da tudi pri njih tako resujejo tezave s prekomernim potenjem, za ceno pa nisem pogledala ...
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 14. Apr. 2011 15:47

Na netu najdla podatek pri enem salonu, da je za pazduhe 500 eur na tretma. Pol se vprašaš, če ni dolgoročno ceneje it na operacijo, kjer si prevežejo znojnice pod pazduho...
Because I can.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 14. Apr. 2011 16:36

Ja, mislm da je po večini kr okrog 500 na tretma (pazduhe). Ma pa sej ni tle vprašanje cene botox - operacija, bolj je pri operaciji problem, da se ti potenje za stalno pogosto prenese drugam. Če se ti to zgodi pri botoxu vsaj veš, da bo po 4-5 mesecih spet po starem. Vsaj jaz osebno potem že raje vidim, da mam povečano potenje pod pazduhami, kot da mam stalno mokre dlani oz stopala.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 14. Apr. 2011 17:13

Kaj pa vem, js bi pa probala (če bi bil denar) tudi če mi rečejo, da bom zihr 3x bolj švicala v dlani. Konc koncev, skoz maš lahko robček, skoz lahko umivaš in noben ne pogrunta tako hitro kot pri pazduhah. Za noge pa sploh ni problem. Naravni materiali, pogosto umivanje in deodoranti za stopala, plus spet noben ne opazi. Zakon.
Because I can.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov