Potenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smehec - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2005
- Kraj: Maribor
urszika napisal/-a:pff to pa ne vem mislm da ni blo omenjeno. gotovo krije zdravstveno zavarovanje, če je to potenje tako moteče oz. že bolezensko. js vem, da bom enkrat omenla to zdravniku in ga mal povprašala
ko povprašaš, poročaj tukaj
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja js sm tut mela ful probleme s potenjam in sm šla pol k svoji dohtarci pa jo prašala zarad operacije..pa mi je koj odsvetvala d je to čist brezveze oz. nepotrebno...ni zdravo!
in pol mi je ona zrihtala en deodorant, k mi saj delno pomaga...je pa tut iz amerike, aloe...neki tazga se reče....
sj švicam še, sam velik mn pa fleki so tut manši...
itaq pa vas čist zastopm..js tut recmo bl švicam kt grem vn kt pa k sm doma...že recmo če se po telefonu doma s kom pogpvarjam dovg zašvicam..ne vem, pomoje je to ful u psihi..pa ko se nehaš mal obremenjevt s tem, je velik bolš..saj pr men je to delval!!
držte se!!
in pol mi je ona zrihtala en deodorant, k mi saj delno pomaga...je pa tut iz amerike, aloe...neki tazga se reče....
itaq pa vas čist zastopm..js tut recmo bl švicam kt grem vn kt pa k sm doma...že recmo če se po telefonu doma s kom pogpvarjam dovg zašvicam..ne vem, pomoje je to ful u psihi..pa ko se nehaš mal obremenjevt s tem, je velik bolš..saj pr men je to delval!!
držte se!!
-
kjut-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2005
Jst se tud dost potim pod pazduho; zdej sem pa poskusla tale Triple Dry in se mi je stanje res izboljšalo. Prov vesela sem! Zvečer se namažeš, na začetku 4 dni zapored, potem pa samo po potrebi. Res se ni treba vsak večer mazat, ker drži še nekaj časa
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
kjut-girl napisal/-a: zdej sem pa poskusla tale Triple Dry in se mi je stanje res izboljšalo.
a to je v prosti prodaji, al v lekarni, al pa celo na recept? dej povej malo prosim. ker zdej mam js navadn deodorant od lady speed stick (brez alkohola) ki je kar u redu, pa diši, samo vseeno ne more delat čudežev...
to je res nekaj psiha, ampak ne popolnoma. ker tud doma se kr potim pa nekako brez vzroka.
je pa problem da ko se začnem da kr ne neha, ker ratam še bolj živčna (kolk se mi vid flek npr. v šoli) in se mi nikol ne posuši, ampak kr naprej... joj. to je meni res velik problem - ker moraš nosit temne stvari, al pa v majcah z naramnicami okol skakat. moram mal zdravnika povprašat.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Triple Dry se dobi recimo v Dmju za malo več kot jurja, imaš pa ga v obliki spreja ali pa roll-ona. Men tud ta že ne pomaga več nič..
Zdej imam namen kupit neki Hidrofugal forte, ta pa se dobi baje samo v Müllerju, cena podobna kot Triple Dry.
Zdej imam namen kupit neki Hidrofugal forte, ta pa se dobi baje samo v Müllerju, cena podobna kot Triple Dry.
-
kjut-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2005
Ja v DM-u se dobi, okrog 1500 je cena. Ne rabiš nič na recept al pa kej. Ja sej če ti pa ne pomaga tko da se samo parkrat na teden, se pa vsak večer namaži al pa mogoče še kdaj čez dan. Men res pomaga da nimam zdej na majcah več madežev.
Tko res mi je smešno ker mislim da se potim, ampak pol ko potipam mam pa čist suho
Sam mi je pa ful bedno ker se tud po hrbtu ful potim. A kera ve kakšno rešitev za to?
Tko res mi je smešno ker mislim da se potim, ampak pol ko potipam mam pa čist suho
Sam mi je pa ful bedno ker se tud po hrbtu ful potim. A kera ve kakšno rešitev za to?
-
smehec - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2005
- Kraj: Maribor
[quote="rammsteingirl"
[/quote]
kateri deodorant pa je to? daj poglej in nam povej
[/quote]
kateri deodorant pa je to? daj poglej in nam povej
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Js mam pa zadna 2 mesca rumene fleke na majicah tm kjer prešvicam Prej pa nč... Pa ni važn ker deodorant mam al v spreju al Triple dry al pa kej druzga... Pol pa še iz majic ne gre dol ne z Vanishem ne s praškom... Na belih mi je pomagala sam varikina.
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Tripl Dry sem imela tudi jaz ampak na začetku sem bila res zelo nabdušena nad njim. Kasneje mi pa ni nč več nč pomagu in sm prov smrdela.
Mislim, da je treba načase malo zamenjat izdelek ker se koža navadi izdelka in ne učinkuje več.
Mislim, da je treba načase malo zamenjat izdelek ker se koža navadi izdelka in ne učinkuje več.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
ME to YOU - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
Hely_3 napisal/-a:Mislim, da je treba načase malo zamenjat izdelek ker se koža navadi izdelka in ne učinkuje več.
ja sej..
a ni tut npr. z deodoranti tko..
najprej ful dišijo..pol pa čedalje manj..pa je treba mal menjave narest
bom tut jaz sprobala tale Triple dry..
sej se ne potim neki ful..
sam včas se mi pa naredi madež..pa sem prou jezna
Boys are my favourite thing to study!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov