Potenje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 12. Jan. 2006 11:40

Itak se tega popolnoma ne bomo nikoli znebile... :?

Bom poskusla zdej še kremo Lidera...
Waiting in the queue oh whoopee doo
ivana orleanska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2004
Kraj: tupatam

Neprebrana objavaNapisal/-a ivana orleanska » 12. Jan. 2006 11:51

direktnega stika ni, je pa koža tako skupaj (čeprav je vmes modrc) da je tam višja temperatura, kar povzroči potenje.

pod pazduhami maš tudi rokav od majice pa se vseeno bolj potiš kot drugje
Uporabniški avatar
Naty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: R`dam

Neprebrana objavaNapisal/-a Naty » 12. Jan. 2006 12:22

Se ne strinjam.
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
ivana orleanska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ivana orleanska » 12. Jan. 2006 16:28

:!: :?:

s čim se te ne strinjaš?
Uporabniški avatar
sanck
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2004
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sanck » 12. Jan. 2006 16:30

ivana jaz se s teboj strinjam! drgenje kožo s kožo in visoka temp., potenje ni fajn...ker to pač ni seks :lol:
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 12. Jan. 2006 18:53

sicer ne vem a je že bilo govora o tem... nekaj časa nazaj (mogoče kako leto, dve) je bil v Jani članek o operaciji žlez - pač pod pazduho ti prevežejo ali preščipnejo žleze, da se ne potiš več. sploh. se pa potem par mesecev, ko se telo privaja, potiš več na drugih delih telesa (zadnjica, obraz mogoče). ker imam tudi jaz resni problem s tem potenjem, me je ta članek kar pritegnil in zdaj razmišljam da bi čez par let, ko bom starejša, šla na to operacijo. nevarnost da se kaj zalomi obstaja, je pa minimalna. samo ne vem, kaj če bi se potem celo življenje potila po riti? :)
kaj pa ve menite o tem?
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 12. Jan. 2006 18:57

ja, tud jst sm razmišljala o tej operaciji...Ampak zaenkrat le to.
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 12. Jan. 2006 19:46

jas sicer nimam problemov z pretiranim potenjem, ampak jas se sploh ne potim ko uporabljam secret antiperspirant v stiku :) meni pomaga
as if.
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 13. Jan. 2006 10:47

Kok pa stane operacija?
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
Naty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Naty » 13. Jan. 2006 11:21

ivana orleanska napisal/-a:direktnega stika ni, je pa koža tako skupaj (čeprav je vmes modrc) da je tam višja temperatura, kar povzroči potenje.

pod pazduhami maš tudi rokav od majice pa se vseeno bolj potiš kot drugje

Mogoče sem trmasta pri tem, toda menim, da če je nedrc (podložen in s kostjo) pravi in predvsem prave velikosti, pravilno nameščen (naramnice in obseg) bi moral prso lepo zaobjeti ter jo privzdigniti. S tem dobiš učinek push up-a in edina področja, ki so v stiku s kožo so nedrc in prsa ter koža takoj pod prso s področjem nedrčkove kosti. Tako prsa ne visi in se ne naslanja na rebrni predel.
Vseeno pa dopuščam možnost prisotnosti neprijetnega vonja, kadar gre za povečano delovanje žlez znojnic, ki je že v osnovi pri posameznici problem.
Kot sem že dejala jaz teh problemov nimam, morda tudi zato, ker se drugače ne potim pretirano.

Ne me razumeti narobe. Jaz samo razmišljam in poskušam najti vzroke problema, ki pesti nekatere ženskice in jim le in samo želim pomagati. Nič drugega.
ivana orleanska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ivana orleanska » 13. Jan. 2006 13:45

prepričana sem da, ne glede na kakovost in pravilno nameščenost modrčka, obstajajo oblike in velikosti prsi, ki se ne dajo dvigniti na takšen nivo kot ga opisuješ ti.
ne bodimo totalne optimistke, obstajajo prsa ki so za to pretežka in prevelika in zelo verjetno se takšno potenje dogaja pri takih prsih
Uporabniški avatar
Naty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Naty » 13. Jan. 2006 13:49

ivana orleanska napisal/-a:prepričana sem da, ne glede na kakovost in pravilno nameščenost modrčka, obstajajo oblike in velikosti prsi, ki se ne dajo dvigniti na takšen nivo kot ga opisuješ ti.
ne bodimo totalne optimistke, obstajajo prsa ki so za to pretežka in prevelika in zelo verjetno se takšno potenje dogaja pri takih prsih

Zelo verjetno, ni pa nujno, ker imam tudi sama ogromne (80C, ki prehaja že v D), nimam pa tega problema.
In verjemi, vsaka prsa se da dvigniti na tak nivo. Tudi Natalijina, očitno.

Sicer je pa to že rahlo OT, zato ne bom več vztrajala pri prepričevanju o tem. Mislim, da sem o tem razmišljala dovolj.
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 13. Jan. 2006 14:28

Naty napisal/-a:Ah, meni se zdi, da mi še kar rastejo (pri skoraj 30-ih). Prav včeraj sem si kupila nedrc velikosti 80C in mi je malo premajhen.
Potem pa imaš konfekcijsko številko 36, joške pa za 40. Pa si kupi cunje, če jih najdeš... :twisted:

pri meni je enako :D hlače mam 38 majico pa morm imet 40 al pa več zaradi prsi :lol: in po jevse skup grozno. ali pa vidim ful dobro majčko pa si grem probat in mi zarad prsi ni prav večje npr. pa nimajo več...jooj
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 13. Jan. 2006 14:34

Naty napisal/-a:Zdaj mi je prišlo nekaj na misel.
Glede na to da imamo velikost enako, verjetno tudi povešenost (pa ne zaradi starosti temveč zaradi teže), prihaja do stika s kožo (kot je povedala Ivana Orleanska).
Jaz sicer problemov s potenjem nimam in se sprašujem ali je morda to zato, ker nosim nedrce, ki so podloženi in s kostjo? Vsekakor se koža prsi in koža pod le-temi pri meni ne stikata.
Težko kaj rečem, ker ne vem kaj nosite ve.

gled teže prsi bi se strinjala, ker pri meni to vsekakor je vrjetno vzrok za potenje. ampak kjub moderčku se pri meni stikajo prsi z kožo. namreč zlo težko najdem pravi moderček za svoje prsi, pa še ta ponavadi ni čist tak kot bi mogel bit.
onih modrčkov za omice pa ne morem oporabljat :D kako bi te to zgledalo. :lol:
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Uporabniški avatar
Naty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Naty » 13. Jan. 2006 15:32

*teyci* napisal/-a:
Naty napisal/-a:Zdaj mi je prišlo nekaj na misel.
Glede na to da imamo velikost enako, verjetno tudi povešenost (pa ne zaradi starosti temveč zaradi teže), prihaja do stika s kožo (kot je povedala Ivana Orleanska).
Jaz sicer problemov s potenjem nimam in se sprašujem ali je morda to zato, ker nosim nedrce, ki so podloženi in s kostjo? Vsekakor se koža prsi in koža pod le-temi pri meni ne stikata.
Težko kaj rečem, ker ne vem kaj nosite ve.

gled teže prsi bi se strinjala, ker pri meni to vsekakor je vrjetno vzrok za potenje. ampak kjub moderčku se pri meni stikajo prsi z kožo. namreč zlo težko najdem pravi moderček za svoje prsi, pa še ta ponavadi ni čist tak kot bi mogel bit.
onih modrčkov za omice pa ne morem oporabljat :D kako bi te to zgledalo. :lol:

Pri vsem tem rompompomu glede nedrcov naj povem, da sem sama imela grooozno velike probleme pri izbiri in nakupu nedrčkov v preteklosti, dokler nisem sama začela prodajati spodnjega perila. Ker je bila za prodajo potrebna izpopolnitev, sem se naučila kako izbrati pravilno velikost. Do tega trenutka sem zapravila še pa še denarja za različne znamke nedrcov, pa mi nobeden ni bil res prav tako, da bi prsa sedla v košarico kot mora. Ali je kukala bradavica ven ali pa prsa pod nedrcom ali pa je obseg bil prevelik.
Važno je to: obseg, se pravi številka je naš obseg telesa, se pravi obseg pod prso in čez hrbet. Črke (A,B,C,D,E) pa so velikost prse oz. košarice. Pri vsakem nedrcu je obseg možno regulirati s tremi stopnjami in košarice namestiti z naramnicami.
Najlažje je izbrati velikost nedrca tako, da se preprosto zmeriš. Zmeriti je potrebno podprsni obseg in prsni obseg in dobiš točno določeno velikost nedrca. Npr. moj podprsni obseg je 78cm, prsni pa 95cm in iz svoje razpredelnice tako ugotovim, da je zame najboljši nedrc 80C.
Če ima katera s tem probleme se naj zmeri, mi pošlje Z/S in ji pogledam v razpredelnico, pa bo stvar rešena, volk sit in koza cela.

Aja!
Podprsni obseg določimo tako, da se izmerimo pod prsmi.
Prsni obseg določimo tako, da se izmerimo čez vrh prsi (bradavici).
Paziti je potrebno, da merimo prsni obseg čez navaden nedrček in ne podložen.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]