Postkoitalna kontracepcija / jutranja tableta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 195 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
hej! mene pa zanima če je varno vzet te tabletke med menstruacijo. Namreč danes zjutraj nama je počil kondom, zvečer pa sem dobila menstruacijo. Kolk sploh mislite, da bi bile šanse, da zanosim glede na to da je bil to dan pred menstruacijo?
-
emkica - Komunikatorka
hej! mene pa zanima če je varno vzet te tabletke med menstruacijo. Namreč danes zjutraj nama je počil kondom, zvečer pa sem dobila menstruacijo. Kolk sploh mislite, da bi bile šanse, da zanosim glede na to da je bil to dan pred menstruacijo?
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
joj, kako naj me vemo.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Okej, nama je danes počil kondom in moram jutri nujno po tabletko .. zdej me pa zanima, a je katera šla tabletko že iskat v lekarno, al ste vse šle k zdravnici? Ker ene pravijo da se da dobit tudi v lekarni, druge pravijo da ne ... tukaj sicer piše da je na voljo v lekarnah brez recepta, samo me zanimajo še vaše izkušnje ... ne bi rada lih glupo izpadla tam v lekarni, že tako mi je bad ker jo sploh morem it iskat
Let's swim to the moon .....
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^Glih zanč se je prjatelci isto nardil. Sva šle do ginekologinje in naju je lepo poslala po tabletko v lekarno. Dobiš jo brez recepta; stane 10€; in majo jo v vsaki lekarni. Tko da 100% jo dobiš brez recepta.
:bussi: Libido. pa ne sme ti bit bad, vsakmu paru se to lahko zgodi.
:bussi: Libido. pa ne sme ti bit bad, vsakmu paru se to lahko zgodi.
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Jaz ko sem jo potrebovala, sem šla kar k dežurnemu zdravniku, potem mi je pa on dal 4 tablete, katere sem vzela. Sicer je pa to že par let nazaj.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Hyades napisal/-a:Libido. napisal/-a:Tenks, punce Sm šla prej iskat, tako da je vredu
Pa si sla v lekarno ali k zdravniku? me zanima, ce se mi bo slucajno kdaj zgodil (upam da ne).
sm šla kr v lekarno in sm rekla da rabim jutranjo tabletko .. samo moreš bit starejša od 16 let ..
Let's swim to the moon .....
-
emkica - Komunikatorka
Hej, nama je zadnjič spet počil kondom in sva šla v lekarno, kjer sem dobil tabletki norlevo. Me zanima če je še katera vzela ti tabletki, in kakšne stranske učinke je imela? Jest sem dobila menstruacijo kak dober teden po zavžitju tabletke, je pa res da mi menstruacija zdaj traja že skoraj dva tedna...sicer je zelo šibka, ampak vseeno.
Drugih stranskih učinkov, ala bruhanje in slabost pa nisem imela.
Drugih stranskih učinkov, ala bruhanje in slabost pa nisem imela.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
renatka_ napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a: stane 10€; in majo jo v vsaki lekarni.
Hmm, to ni več zastonj? Jst sm šla po njo ene 3 leta nazaj, k moji ginekologinji in mi je kr sestra dala. Pa je blo zastonj.
Lahko jo še dobiš pri svoji zdravnici, ginekologinji,.. Sam po novem jo lahko kupiš tudi v lekarni.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
renatka_ napisal/-a:Se pravi, da sestra ti jo da đabe, u lekarni pa zakasirajo?
Plus tega, 10€ ni malo za tabletko. Kr neki.
Baje da sestre pošiljajo v lekarno, čeprou sem ene 14 dni nazaj vidla, da je sestra od moje zdravnice dala eni punci. Pomoje je odvisno.
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
Toreej punce zanimajo me vaše izkušnje.
tableke sm vzela pred dvema mesecema..amapk sm ugotovila da od takrt naprej imam močno menstruacijo in traja vedno 7 dni..pred tem je vedno trjaal 5 dni..
ali je možno da te tabletke uplivajo na sedajšno menstruacijo..:S
hvala
tableke sm vzela pred dvema mesecema..amapk sm ugotovila da od takrt naprej imam močno menstruacijo in traja vedno 7 dni..pred tem je vedno trjaal 5 dni..
ali je možno da te tabletke uplivajo na sedajšno menstruacijo..:S
hvala
Prvi neprebran prispevek • 195 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]