Postkoitalna kontracepcija / jutranja tableta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- misery
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
sam nekej me zanima...a vseh 8 tabletk mors uzet v teh 72 urah po odnosu..al je vazn da si najprej 4 uzela...pa potem čez 12ur druge 4...ampak da je že čez 72 ur ko si te tadruge 4 uzela.
okei ful sm zabluzla...sam neznam drzgac povedat....pa a ziher primejo če čakaš tk skor do konca...k dans je že 2dan pa jih še nism uzela...morm it k dežurnemu:S
okei ful sm zabluzla...sam neznam drzgac povedat....pa a ziher primejo če čakaš tk skor do konca...k dans je že 2dan pa jih še nism uzela...morm it k dežurnemu:S
don`t wory, be happy
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
mene pa zanima če kondom ostane v nožnici po tem ko fantu pride in kondom dobiš vn šele po parih urah a je pol bolš it po tele tabletke al nj ne bi blo nič narobe? mogoče je neumno vprašanje, ampak na vsak način jih res ne bi hotla it iskt
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
***Ally*** napisal/-a:novo
koliko Logest tabletk se vzame za morning after pill?
imam še doma eno škatlo pa bom kar te ponucala, mislim da 3+3 po 12 urah...ali se motim?
Ja, bo kr drzalo! Jaz sem jih en x vzela od sile kr 5 Ni mi blo slabo al pa kaj, ampak pritiske sm mela v glavi take za znoret... katastrofa, ta kemija vse skupaj
I love SISLEY& RW
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
kajira napisal/-a:BIBI21 napisal/-a:pa po teh tabletkih vse bruhate?
jst nisem bruhala. tudi slabo mi ni bilo (oz samo rahlo psihosomatsko, ko sem se zamotila, mi ni bilo več).
hvala za odgovor, ker me je malo skrbelo glede na to da tu berem da vse neki bruhate, jst pa nikoli nisem
-
Amaretto - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jst sm jih tut do zdej enkrat uzela in je blo vse normalno, kot da ne bi vzela nič. Sm se pa prov psihično prpravla na to, da bom bruhala k ne vem kaj, ker je melo velik punc tuki gor takšne izkušnje.
Drgač je pa men zdravnica tkole rekla glede menstruacije.. lahko začneš krvavet približno 1 tedn po teh tabletkah, ampak menstruacijo morš dobit tut v "normalnem" roku.. se prav, tko kt bi jo mogla, če ne bi vzela teh tabletk. No, pr men je blo tko.. tk da je vse ok (hvala bogu)!
Je pa tud mene tko prijazno opozorila, da ni fajn tega prevečkrat uzet. Še sreča, da sm zdej svoje diance dobila.
Mela sm pa une.. Rigevidon..2x po 4 tabletke.
Drgač je pa men zdravnica tkole rekla glede menstruacije.. lahko začneš krvavet približno 1 tedn po teh tabletkah, ampak menstruacijo morš dobit tut v "normalnem" roku.. se prav, tko kt bi jo mogla, če ne bi vzela teh tabletk. No, pr men je blo tko.. tk da je vse ok (hvala bogu)!
Je pa tud mene tko prijazno opozorila, da ni fajn tega prevečkrat uzet. Še sreča, da sm zdej svoje diance dobila.
Mela sm pa une.. Rigevidon..2x po 4 tabletke.
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
*purple* napisal/-a:a ni tko naj nebi poskušal z navadnimi kontracepcijskimi tega men je rekla zdravnica ko sem klicala da raje ne in da naj rajš pridem po tiste ki jih majo prav zato.
sj oni ti dajo tut navadne kontracepcijske, sam kkšne bol močne. k sm šla enkrat z bivšimu iskt pa še negova mat naju je pelala ( ) pol pa dobim tabletke, je pa mat od tipa rekla: "ja sej jest pa točn te jem!"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]