Postkoitalna kontracepcija / jutranja tableta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ok, to so "jutranje" tabletke oziroma tabletke za 72 ur po ponesrečenem spolnem odnosu za prekinitev nosečnosti če se je slučajno kej združlo..in teh tabletk NI priporočljivo kar tko jemat ker so nevarne in lahko nardijo marsikatero škodo.mene je zdravnica tko napizdla ker sm pršla dvakrat v pol leta po te tabletke, da nevem če bom še kdaj šla po njih.
in nevem kaj je težko it do ginekologa po kontracepcijske tabletke mislm sej men je vseen, sam da noute pol jambrale ko kej ne bo vredu.
in nevem kaj je težko it do ginekologa po kontracepcijske tabletke mislm sej men je vseen, sam da noute pol jambrale ko kej ne bo vredu.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
*purple* napisal/-a:ok, to so "jutranje" tabletke oziroma tabletke za 72 ur po ponesrečenem spolnem odnosu za prekinitev nosečnosti če se je slučajno kej združlo..in teh tabletk NI priporočljivo kar tko jemat ker so nevarne in lahko nardijo marsikatero škodo.mene je zdravnica tko napizdla ker sm pršla dvakrat v pol leta po te tabletke, da nevem če bom še kdaj šla po njih.
ma vrjem..kva sm jz use probavala..klicala se jim napou jokala..pa niso hotl uzet..kao smao ČE je res kej..jz pa nemorm pridt ke pa kaj zabluzit da mam glivice al kva če jih nimam LOL no ja uglaunm, men se je to nardil lan polet pa pol čez 3 mesce spet in sm popizdila inr ekla da ne grem več tega sranja jest ker sm bruhala še 2 dni skp zrt enim glupih tablet..in pol so se me končno usmill in zdej mam tabletke in to je najbolš
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
chiqqa napisal/-a:ma vrjem..kva sm jz use probavala..klicala se jim napou jokala..pa niso hotl uzet..kao smao ČE je res kej..jz pa nemorm pridt ke pa kaj zabluzit da mam glivice al kva če jih nimam LOL no ja uglaunm, men se je to nardil lan polet pa pol čez 3 mesce spet in sm popizdila inr ekla da ne grem več tega sranja jest ker sm bruhala še 2 dni skp zrt enim glupih tablet..in pol so se me končno usmill in zdej mam tabletke in to je najbolš
Prijavi jih. Pa zamenjaj ginekologa.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
me,myself&I napisal/-a:chiqqa napisal/-a:ma vrjem..kva sm jz use probavala..klicala se jim napou jokala..pa niso hotl uzet..kao smao ČE je res kej..jz pa nemorm pridt ke pa kaj zabluzit da mam glivice al kva če jih nimam LOL no ja uglaunm, men se je to nardil lan polet pa pol čez 3 mesce spet in sm popizdila inr ekla da ne grem več tega sranja jest ker sm bruhala še 2 dni skp zrt enim glupih tablet..in pol so se me končno usmill in zdej mam tabletke in to je najbolš
Prijavi jih. Pa zamenjaj ginekologa.
^to mislm še takrat, k še nism mela ginekologa, jz sm pa vtrajno hotl met KT čim prej..pa sm mau morila vsm po telefonu
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
nisem je še nikol vzela in upam, da je ne bom rabla. sam nikol ne veš. sem pa slišala, da ti dajo dve na leto in da ni nič narobe potem s tabo, razen če si alergična. kolegica jo je vzela in ji ni blo nič hudo, sam drugič bodi bolj pazljiva.
-
*bombetkica* - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2007
čav punce!nova tukej in zaenkrat se mi zdi super
glede teh tabletk... jst sem jih vzela v nedeljo pa danes še nimam menstruacije...verjetno da hmal bo ampak zanima me če to pomen da maš pol dve menstruacije tist mesec? najprej to po tabletkah pa še pol redno? al samo eno? lepo vas prosim za odgovor ker grem drug teden na morje in bi rada vedla hvala
lp, bombetkica
glede teh tabletk... jst sem jih vzela v nedeljo pa danes še nimam menstruacije...verjetno da hmal bo ampak zanima me če to pomen da maš pol dve menstruacije tist mesec? najprej to po tabletkah pa še pol redno? al samo eno? lepo vas prosim za odgovor ker grem drug teden na morje in bi rada vedla hvala
lp, bombetkica
-
to se je nanasalo na tiste ki so mele te tablete in me je zanimalo kaksne izkusnje majo s tem.
sploh pa nisem hotla tocnga datuma ampak sam zvedet ce bom mela dve menstruacije na mesec.
sploh pa nisem hotla tocnga datuma ampak sam zvedet ce bom mela dve menstruacije na mesec.
-
*purple* - Cosmopsiho
to je čist odvisno d tvojga organizma in rednosti menstruacij.mi ti lahko povemo na podlagi naših izkušenj, ampak ni pa nujno da bo tko tud pr teb...
jst recimo sem jih trikrat jemala in ko sm jih drgič vzela, pol dva mesca nism mela menstruacije pol sm jo mela pa 11 dni ..ko pa ta tretjič pa vse točno in normalno.čist res je pa tud da te tabletke zjebejo ceu sistem..men so se vsi datumi prstavl in vse skupej je blo kr neki zmedeno..
jst recimo sem jih trikrat jemala in ko sm jih drgič vzela, pol dva mesca nism mela menstruacije pol sm jo mela pa 11 dni ..ko pa ta tretjič pa vse točno in normalno.čist res je pa tud da te tabletke zjebejo ceu sistem..men so se vsi datumi prstavl in vse skupej je blo kr neki zmedeno..
-
11 dni?!ojej! Ja jst grem pa glih nasledn teden na morje in ne vem kako bo zdej s to menstruacijo...vcasih je tako tezko bit zenska
-
*purple* - Cosmopsiho
novo in nujno
mogoče ktera ve, kje v ljubljani bi danes bil dežurni ginekolog?nujno bi rabla morning pil-e, pa nima zdejle kje dobit?
v ZDju so mi rekl da naj bi bil dežurni ginekolog nekje okol urgence, druzga pa ni vdla...
Če kšna ve, tenkju
mogoče ktera ve, kje v ljubljani bi danes bil dežurni ginekolog?nujno bi rabla morning pil-e, pa nima zdejle kje dobit?
v ZDju so mi rekl da naj bi bil dežurni ginekolog nekje okol urgence, druzga pa ni vdla...
Če kšna ve, tenkju
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Am...za morning pill sem jaz mogla počakati na ponedeljek, čeprav se nama je nesreča zgodila v nedeljo. Tako so mi rekli v dežurni. Tako, da nevem, če neboš tudi ti mogla počakati, če ne najdeš dežurnega ginekologa.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov