Pomanjkanje energije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Pomanjkanje železa v krvi in ful nizek pritisk, oboje mam. Športam nikoli, zelenjavo in sadje jem skoz. Pa funkcioniram normalno poleti, pozimi in spomladi, samo jesen je totalno brez energije. Danes sem si nabavila neke vitamine v lekarni, bomo vidli, kako pomaga. 

Because I can.
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Bumerang napisal/-a:Pregledat ščitnico ne bi bilo odveč.
Smo pregledali in je vse ok, tudi moj srček dela ok. Niso našli nobenega vzroka. Ko je pritisk res nizek 70/40 grem lahko le na ifuzijo da pridem k sebi (se poveča volumen in s tem tudi pritisk).
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Tananda napisal/-a:Pomanjkanje železa v krvi in ful nizek pritisk, oboje mam. Športam nikoli, zelenjavo in sadje jem skoz. Pa funkcioniram normalno poleti, pozimi in spomladi, samo jesen je totalno brez energije. Danes sem si nabavila neke vitamine v lekarni, bomo vidli, kako pomaga.
mogoče se ti to jeseni dogaja zrd tega k je več dežja in je nižji zračni pritisk. si že kdaj pomislila na to?
+ jesen pomeni začetek šole/faxa oz. vrnitev v službo po dupostu. na splošno je dost stresen čas tale jesen.
to kr se tiče tega, da ne športaš ni najbl fajn; kaj pa kkšni sprehodi? men dost pomaga če grem po kosilu na sprehod, na svež zrk, sploh zdele k je dost hladn me zmeri zbudi

-
Tananda - Kofetarica
^ Najverjetneje se res dogaja zaradi sprememb vremena, seveda sem pomislila na to. Predvidenje vzroka mi še ne da rešitve ane.
Na dolgem sprehodu sem vsak dan, mam pač psa. Ampak ure hoje na dan ne štejem za športanje. V bistvu neke rešitve za na spremembo letnega časa občutljive ljudi ni, kot ponavadi bom počakala, da mine. Je pa zoprno in upam, da bojo vitamini kaj pomagali.

Na dolgem sprehodu sem vsak dan, mam pač psa. Ampak ure hoje na dan ne štejem za športanje. V bistvu neke rešitve za na spremembo letnega časa občutljive ljudi ni, kot ponavadi bom počakala, da mine. Je pa zoprno in upam, da bojo vitamini kaj pomagali.
Because I can.
- METULJCEK123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2010
[quote="purple_girl"]živijo ja jaz sem bila dolgo časa dokler nisem začela uporabljati herbalifovih izdelkov. No tako za pomankanje energije ti predlagam šejk , zeliščni napitek ,gvarano in vitamine.
Za vse izd. mi pišite jaz se s tem ukvarjam
Če jih želiš:
irena.polajnar@volja.net
Za vse izd. mi pišite jaz se s tem ukvarjam
Če jih želiš:
irena.polajnar@volja.net
-
Tjasaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2010
- delaj stvari, v katerih uživaš
- zastavi si visoke cilje
- verjemi, da lahko dosežeš karkoli si zamisliš
- odpravi se proti ciljem,
in energije bo neomejeno.

- zastavi si visoke cilje
- verjemi, da lahko dosežeš karkoli si zamisliš
- odpravi se proti ciljem,
in energije bo neomejeno.

-
Tananda - Kofetarica
"Verjemi in vse se bo uresničilo" bullshit. Brez nizkih in povsem konkretnih ciljev se v teh dneh sploh ne splazim iz postelje. Grem zvečer nalašč lačna spat in zjutraj komaj čakam, da si naredim nekaj za jest, recimo.
Sicer čist možno, da pri nekaterih deluje ta motivacijska naravnanost pa to, ampak si upam izjavit, da v večini primerov, povezanih z letnim časom, to nabijanje ne pomaga.
Sicer čist možno, da pri nekaterih deluje ta motivacijska naravnanost pa to, ampak si upam izjavit, da v večini primerov, povezanih z letnim časom, to nabijanje ne pomaga.
Because I can.
-
Ashly5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
Jaz se bila čisto brez energije ko sem ne namenoma izgubila kar precej kilogramov. Zdaj pa ko sem dobila malo kilogramov nazaj se počutim odlično in polna zagona...
Med časom ko sem bila brez energije sem jemala tablete od Bayer-ja Supradyn Q10.
Ampak po tem ko sem se nehala obremenjevati s temi zadevami, je čez čas energija sama prišla
[/img]
Med časom ko sem bila brez energije sem jemala tablete od Bayer-ja Supradyn Q10.
Ampak po tem ko sem se nehala obremenjevati s temi zadevami, je čez čas energija sama prišla

- Nutrilab
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2010
višnja napisal/-a:Poleg gibanja in zdrave prehrane sem glede dviga energije mnogo prebrala o Q10.
zanima me, kakšne izkušnje imate z njim tiste, ki jih jemljete. In od katerega proizvajalvca ter koliko gramske?
Koencim Q10 dejansko pomaga, saj sodeluje v procesih nastajanja energije v celicah... Več o koencimu in njegovem delovanju si lahko preberete na tej strani http://www.nutrilab.net/koencim-q10-10-11-2010.html
Za zdravje z naravo
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Jz mam tak kot monique isto nizek pritisk in včasih je počutje zarad tega res bedno, ko se vstanem na hitrco, ne glede na to al ležim al sedim se mi zavrti. To da bom dolgo živela mi pri tem ni ravno neka tolažba, ampak OK
Brez energije sem edino ko imam nizek tlak pa ko me trebuh boli (1X na mesec
)
Kri mam dobro, nisem slabokrvna. Do boljšega počutja pomaga kak šport, vsaj meni. Vem da se je težko spravit, ampak je vredno.
Od vitaminov jemljem le ehinacijo, pa še to ne ravno redno, dostikrat pozabim
Drugače pa čimbolj zdravo se prehranjevat pa bo. Za Q 10 pa mislim da smo še premlade

Kri mam dobro, nisem slabokrvna. Do boljšega počutja pomaga kak šport, vsaj meni. Vem da se je težko spravit, ampak je vredno.
Od vitaminov jemljem le ehinacijo, pa še to ne ravno redno, dostikrat pozabim

Drugače pa čimbolj zdravo se prehranjevat pa bo. Za Q 10 pa mislim da smo še premlade

-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
No, ehinaceja pa kr ni vitaminček ane....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov