Pokanje v sklepih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mojchikaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2016
Pomaga, pomaga, boš videla.. No, če se odločiš, da sprobaš.
-
kakadu - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2015
- Kraj: Ljubljana
Tudi meni velikokrat poka v sklepih, čeprav sem precej športno aktivna. Mislim, da tu velja pravilo, da dokler v sklepih ne občutiš nelagodja oz bolečine, ni panike. Vsekakor se pa pred športnimi aktivnostmi dobro ogrej.
Poskusila sem s hidroliziranim kolagenom, vendar nisem opazila nobene razlike.
Poskusila sem s hidroliziranim kolagenom, vendar nisem opazila nobene razlike.
- banananjammm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2017
Hvala za nasvete JAvim, ko se odločim oz ko bodo kakšne spremembe. Lep petek!
- Mojchikaaa
- Sramežljivka
In... Kako si se odločila? Si naročila Cemio Gams?
- banananjammm
- Sramežljivka
Joj, kokrat sem že mela namen pisat v tole temo, pa sem do zdaj vedno pozabila ja sem potem naročila Cemio in ga tudi redno jemljem že kakšne dobre tri mesece. Zaenkrat vse super, koleno je ok, nič ne čutim bolečine ali zategovanja.. Moram pa še v praksi preverit, zdajle bom počasi spet začela tečt. Pa kapsule so super priročne za jemanje, jih mam skos s sabo. Hvala za nasvet
- Mojchikaaa
- Sramežljivka
The best, me veseli, Cemio Gams je res super! Evo zdaj pa še v praksi preiskusit, vreme je idealno Srečno!
- banananjammm
- Sramežljivka
Evo vse štima tudi v praksi! Tečem brez problema in brez težav grejo čez tudi druge oblike rekreacije.. Super sem zadovoljna s cemio gamsom, ker je sedaj prvič, da mi pri športanju nič ne nagajajo kolena. ful dobr in hvala za vse nasvete!
- Mojchikaaa
- Sramežljivka
Super, me veseli Ni problema, sem vesela, da sem lahko pomagala. Srečno še naprej in lepo poletje ti želim
- banananjammm
- Sramežljivka
Ma ja, vedno mislim, da so teli forumi samo za čvekat, potem pa vedno kaj pametnega izvem Lepo poletje tudi tebi!
- Mojchikaaa
- Sramežljivka
Haha se strinjam Ful enih uporabnih informacij sem že tuki zvedla! tut za cemio gams in na splošno glede zdravja in kakšnih težav.. Včasih je lažje pisati, kot govoriti
- banananjammm
- Sramežljivka
Ja no, se splača mal kle gor viset Cemio je pa zakon res, mi folk ne verjame, pa jim sam rečem, kar probite, boste vidl, da je top!
- Mojchikaaa
- Sramežljivka
Haha pa k veš, kako zahtevna "publika" so fotri Če jim kej ni všeč, bodo to hitr povedal. Če se pa kdo sprav na stvar, ki jim je všeč, v tem primeru Cemio Gams, bodo pa kr pokonc skočil! Moj je isti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov