Pokanje prstov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
če pa česa ne prenesem je pa pokanje prstov. odkar sem zvedela kakšne slabe posledice to pušča ne morem tega zvoka/dejanja niti videti, niti slišati. prav v jok me lahko to spravi, res. mal čudn, sam tak vpliv ma to name.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
¤crystal¤ napisal/-a:^^Sam pol je teh mehurčkov res ogromno, če prst lahko milijonkrat počiš.
Številke res ne bi vedla, ampak, če logično pomislim se vrjetno mehurčki skoz proizvajajo, ker, če ga počiš vrjetno nastane nov, da spet ublaži.
Je pa to 100% tko, ker sem glih zadnjič bla pri zdravniku pa počla en prst in me je medicinka vprašala, če mi ni škoda sklepov (in mi pol na dolgo in široko vse razložila).
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
Mah,s temi pokanji prstov mam zmeri ene probleme.. No, ni tko, da sm obsedena s pokanjem prstou, ampak še takrat ko si ji popokam, se začnejo usi smejat, kr kao čudno pokajo
Drgač pa sm se navadla d kdr se učim, si zmeri tko glavo premikam, da mi v vratu poka in bajo je to grozno slišat,sam men se ne zdi tko Ko se učim, mi glava kr zakrkne, pol si jo morem razmajat, ali pač..
Drgač pa sm se navadla d kdr se učim, si zmeri tko glavo premikam, da mi v vratu poka in bajo je to grozno slišat,sam men se ne zdi tko Ko se učim, mi glava kr zakrkne, pol si jo morem razmajat, ali pač..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]