PMS

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Elizabetka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Elizabetka » 25. Jul. 2005 20:33

LARIKA napisal/-a:to je grozota :evil: sem tečna,kar kregam se, pizdoliram za brezveze, jokam, žrem kot pujs,... :evil: skratlka obup od babnice ko je pred vrati :evil:

bravo,da priznaš, enaka sem :lol:
se mi ne da jest svetlinovega olja :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 01. Avg. 2005 16:16

js pa med samim PMS-om nimam tok problemov, razn tega d mam bl napete pa boleče prsi...drgač sm pa med menstro bl zatežena pa neki skos jem....pa žalostna, jezna na vs svet..use bi najraj pometala....ma kva bi pisala, sj se ženske poznamo :wink:
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 01. Avg. 2005 16:27

Jz sm kr u eni depresiji pa use je tko sad okol mene pa nikakor me noben ne more u dobro volo spravt, pa kr neki jokam že ob navadnmu filmu pa ob kšni love song ... hvala bogu da to traja max. 2 dneva :wink:
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 08. Sep. 2006 10:45

Hellow :D ! Moj največji problem pred menzo pa so napete in zelooooo boleče prsi.Zdi se mi kot da imam takrat eno številko večje,saj mi prov noben modrček ne paše več :? ! Med samo menzo dobim tu pa tam kakšen mozolj in zdi se mi kot da je moje koža full občutljiva-takrat določene puloverje sploh ne morem nositi,ker se mi zdi da me vse nekako pika pa moti....bljak....Full zavidam puncam,ki imajo menzo 3-4 dni (moja sestra),sama imam pa tudi do 7 dni-sicer zadnjih par dni tolko da sploh imam,ampak je vseeno bedno...Upam,da bo kdaj boljše...čaw čaw :wink:
mala.lubika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mala.lubika » 09. Sep. 2006 18:06

amm...jst mam pa zlooo boleče prsi..ful krčev u trebuščku..nardijo se mi mozolji po obrazu..pa fuul jem da sm na koncu kt kakšen sod poln vode :D ...mah preveč me matra za tiste3-4 dni kar mam menzis.. :?
T€žK0 j€ rR@zUm€t| d@ s| n|č t|§t€mU k| j€ t€b| Us€
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 09. Sep. 2006 21:25

Jst pa nekok nimam problemov. Včaih sm tečna pa smotana pa zabedirana pa tko, ampak nima veze z menstruacijo to pr meni :D Vsaj uno izrazito ne. Včaih me joškice mal bolijo, al pa trebuh malo, ampak odkar jem tablete še nism mela krčev. Prej pa sm hotla vsak prvi dan umret tok je bolelo :? Tko, da pr meni PMS hvala bogu ni nevem kakšn problem :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 09. Sep. 2006 21:31

Nism tecna, nimam pretirane zelje po hrani,... skratka nimam tistga groznga pms-ja. Dobim pa mozolj na bradi Vedno samo enega. In vedno na istem mestu :lol:
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 09. Sep. 2006 22:36

nutella napisal/-a:Nism tecna, nimam pretirane zelje po hrani,... skratka nimam tistga groznga pms-ja. Dobim pa mozolj na bradi Vedno samo enega. In vedno na istem mestu :lol:

:D se podpisem pod tole, pr men je enako.
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 09. Sep. 2006 23:16

Ponavad ratam ful čustvena. Kej me takoj v jok spravi, če se mi pa same lepe stvari dogajajo sm pa čist ganjena za brezveze da sm še seb smešna :roll:

Včasih je pa ko da ne bi nič bilo :razz:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 09. Sep. 2006 23:44

PMS = obup .. Vsakič dobim mozoljčke, ki rabijo potem še cel teden po tistem tednu, da izginejo .. In pol pride že skor da naslednja doza .. Hate it.
Zadnji PMS je pomenil bajsanje na polno. Sam da je blo podobno hrani je pristalo v trebuhu ..
Plus na določene momente sem ful tečna, na določene sm glupa sama sebi, ponavadi dobim nizko samopodobo v glavo, vse se mi zdi krneki .. Pa podobno ..

Jz bi bla fantek. :) (no ja, pol bi mela pa itak skooozz probleme sama s sabo .. so let it stay this way)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 10. Sep. 2006 10:25

uh jst skus vpijem, vse mi gre n aživce, lubi mora bežat pred mano, hrana je itak vsa moja, trebuh mi hoče raztrgat, kr neki me vse boli, jokam pa itak za vsako stvar..če že slišem eno novo pesmco na radiu...
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 01. Nov. 2006 20:13

PMS pri meni:
-glavobol
-na splošno gnilo počutje
-noge me bolijo oz mam neki čudni filing v njih
-občutljive prsi
-bolečine v spodnjem delu trebuha
-depresija, tečnost itd.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 01. Nov. 2006 20:48

Moji zadnji pmsji so izgledli res brezveze... Ko sem zacela z jemanjem kt sem med pmsjem izgubljala zivce, se jezila, bil agresivna ipd., zadnje pol leta pa se je vse obrnilo... pms je poln depresije, en teden pred menstruacijo nisem za nikamor, tako fizicno kot tudi psihicno se pocutim zanic. Ima katera kaksen predlog, kaj naj storim proti temu? Ko dobim menstruacijo je vse ok, ampak tisti teden prej je nenormalen... Mislite, da so krive kt (logst) ? Ali bi bilo pri vseh podobno? Slisala sem, da obstajajo neke tablete iz naravnih izvleckov rastlin, ki naj bi bile narejene direktno za blazenje simptomov pmsja... ali katera od vas ve za njih oz. jih uporablja? Ze resno razmisljam kako bom ukrepala cez tri tedne :lol:
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 01. Nov. 2006 21:08

Tamala` napisal/-a:v večini sem pretirano tečna in zatežena in nič mi ni prav..
Sam tale zadnji PMS ki ga zdaj preživljam je pa bolj depresiven in sem ful jokica..

pri meni je enako in s tem imam tudi..

-preveliko željo po sladkarijah, :?
-mozolje,
-krče, ki jih imam na srečo redkokdaj.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 01. Nov. 2006 23:04

:lol: a ni hud? :D

Slika

Vrni se na Zdravje