PMS
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a::D sem tečna
prsi me bolijo .....tak full da me še modrc moti....
zaspana
zacartana.....
lena
........................
To. pa skoz bi neki jedla aja pa seveda čokolade ne smem pozabt.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
tečna sem, trebuh mam napihnjen, prsi me bolijo na dotik, jem čudne kombinacije (kislo pa slano skup pa malo sladkega... ), včasih me glava boli, nič se mi ne da, depresivna sem, včasih se za vsako bedarijo zjočem,... sem rekla da sem tečna?
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Moja velika težava je, da se mi nardijo mozolji čez noč in to ne eden in na najbolj smotanem mestu, prsi me bolijo za pop......, pa tiste zadeve bi počela
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
- bordyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 11. 2004
- Kraj: NG
pjotra napisal/-a:Punce, a imate kej težav s predmenstrualnim sindrom?
Mene veliko bolj to v grob spravlja, kot menstruacija sama. Tečna sem, napet trebuh, glava me boli, pa koža se mi čisto zapaca.
isto.......pr men duma kuj vejo d mam pms sej tut trpijo...
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Joj pms... za znoret... jst sm tolk občutljiva tiste dni, čist takoj tečna ratam, folk mi sploh ne sme nč rečt, ker takoj težim. Tko da ponavad se me kr izogibajo!
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
jah, jz nit nism tok tečna. jz sm ful občutliva, vsaka stvar me v jok sprav takrat. pa mozolje dobim. masne lase mam še bl ko ponavad. drgač pa nč posebnga. učas so me prsi bolele pa sem tabletke zamenjala pa je zdej vredi.
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
sm imela včasih težave in me je prou peklo in trajal je 6 dni, zdj pa je bolš in jo imam manj in ne boli tok. se pa počutim napihnjeno, tečna sm- no sj tko kt večina
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
nutella napisal/-a:Nadine napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Jaz nimam niti enega simptoma.
jz tut ne
jaz tut ne
vam lepo.........
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov