Plusi in minusi vašega telesa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
hmmmmm....love my face in vse kar spada gor,še posebi ustnce in oči.spremenla bi pa zobke(mal smešna oblika,ampak ok so beli pa zdravi),pa stegna in rit.ampak vglavnem sm zadovolna.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Najbol ponosna sm na svoje ustnice... sta mi dve frendice rekle, da so polne in sexy pa še trebušček mi je všeč in ga ne bi nč spreminjala, k je lih prou mišičast in raven.
Spremenila bi pa prsi-mal povečala (ne pretirano k ni lih kritično), pa noge mal podaljšala, da mi ne bi blo treba nost petk da zgledam večja
Spremenila bi pa prsi-mal povečala (ne pretirano k ni lih kritično), pa noge mal podaljšala, da mi ne bi blo treba nost petk da zgledam večja
The key is, never stop doing what you love!
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Ponosna sem na svoje zelene oči, saj mi folk non stop pravi kak so lepe. Če bi se pa dal bi pa rada mela 10 cm več v višino pa mal večji obseg prsi.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
meni so pa ne meni najbolj všeč ustnice in moje oči.......to mi je že veliko ljudi reklo da sta ti dve stvari na meni nekaj posebnega...hehehhehhehehhehehhehe
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
čeprav nimam idealne postave, me nič pretirano ne moti, še najbolj mogoče trebuh, ki ga je res malo preveč, drugače je pa vse kar nekak v sorazmerju.
Posebej všeč so mi pa prsi, svetli, rahlo skodrani laski in tudi, ko se pogledam v ogledalo, mi je tisti obraz kar všeč in moja svetla polt...
Posebej všeč so mi pa prsi, svetli, rahlo skodrani laski in tudi, ko se pogledam v ogledalo, mi je tisti obraz kar všeč in moja svetla polt...
Zadnjič spremenil Mimi_M, dne 09. Dec. 2005 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
vsec mi je: oci+obrvi, obraz, prsi, zobje, roke z nohti, misicast hrbet (una crta na sredi), misice na rokah (te nad podpazduho) in une na mecih
spremenila bi: mela bi ene 5 cm daljse noge, stopala-prsti na nogah (obup), da se mi nohti ne bi cepili, gostejši lasje, vecja rita (bolj navzven&navzgor, ne v sirino), trebuh bi mela cel dan tak kukr je zjutri k se nc ne jem&pijem, uh ja pa mela bi rada brezmadezno polt na obrazu brez kakrsne kol pikice
spremenila bi: mela bi ene 5 cm daljse noge, stopala-prsti na nogah (obup), da se mi nohti ne bi cepili, gostejši lasje, vecja rita (bolj navzven&navzgor, ne v sirino), trebuh bi mela cel dan tak kukr je zjutri k se nc ne jem&pijem, uh ja pa mela bi rada brezmadezno polt na obrazu brez kakrsne kol pikice
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov