Plusi in minusi vašega telesa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 124 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
-
Elven Lied - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
nevem, bla sm na svoje lase, pa so se razrasl v eno čudno grivo, bo treba postrič, drgač pa trebuh ker je ravn in mišičast
Hudič v vsem svojem tulu
nima puščice, ki bi ranila
srce bolj kakor sladek glas.
Byron
nima puščice, ki bi ranila
srce bolj kakor sladek glas.
Byron
- Nuna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
Jz sem pa ponosna na svoje prsi in ritko. Sicer je res malo bolj J.lo. style samo meni je pač všeč taka ko je
Kaj bi spremenila? nič. sem zadovoljna takšna kot sem. Sem pa kr nekaj naredla za to, da sem zaj zadovoljna, ker prej nisem nikoli bla in sem se skos sekirala. In zdaj se nea več
Kaj bi spremenila? nič. sem zadovoljna takšna kot sem. Sem pa kr nekaj naredla za to, da sem zaj zadovoljna, ker prej nisem nikoli bla in sem se skos sekirala. In zdaj se nea več
-
*dolce_angel* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2005
hm spremenila ne bi nč....ker tistega česar ne maram pr men se itaq ne da spremenit in to je-VIŠINA mal bi bla manjša
drgač sm pa ponosna na raven trebušček,očke,dolge lase,...telo nasploh.
Grešiti je človeško,toda občutek je božanski!
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
*dolce_angel* napisal/-a:hm spremenila ne bi nč....ker tistega česar ne maram pr men se itaq ne da spremenit in to je-VIŠINA mal bi bla manjša
Kok si pa velka?
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
MySelf napisal/-a:meni je vse kul... samo visina me moti- malo manjsa bi bila rada (sem 180), da bi lahko petke nosila...
Men je pa to fuuul seksi, če ma tok visoka punčka kot si ti pol še fuuul visoke petke obute! Popolno!
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
tjaska napisal/-a:MySelf napisal/-a:meni je vse kul... samo visina me moti- malo manjsa bi bila rada (sem 180), da bi lahko petke nosila...
Men je pa to fuuul seksi, če ma tok visoka punčka kot si ti pol še fuuul visoke petke obute! Popolno!
jah male petke(2cm) .. to sploh niso petke
ce je pa kaj vecjega je pa res nerodno in nic kaj popolno za vidt... verjemi.. in pol vse gledas z viska in so ti prijateljice do pasu... hm hm
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Neeeeeeee Bodi vesela, da si tok visoka Moje sošolke so vse za dve glavi nižje od mene, sem skoraj najvišja v razredu In sem fuuul ponosna na to :angel: Sploh pa so mi visoke ženske bolj všeč Tko da, ne se sekirat
Let the good times roll.
Prvi neprebran prispevek • 124 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov