Plusi in minusi vašega telesa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
anna_k - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
js bi pa ful rada bila višja! 175cm mi je taka idealna višina. saj vem, da sem dovolj visoka (170cm), a višje punce so mi tako sexi!
Zadnjič spremenil anna_k, dne 24. Jan. 2006 10:00, skupaj popravljeno 1 krat.
I forgive you after all
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Prašička, delaš reklamo?
Hm, jaa jz mam tut trepalnice tok všečne (dolge, temne, dost jih je) - jih raj niti ne mažem z maskaro .. Pa očke so mi všeč (ampak še rajš bi mela pa zelene čist).
Spremenila: mal bi zrastla, mal bo treba laufat, da bo buši lepši (je že bil, pa se je mau zbajsu nazaj ), pa obrvi bi mela normalne (oz. naravno lepe oblike).. Pa mogoče še kej, sam to v glavnem .
Hm, jaa jz mam tut trepalnice tok všečne (dolge, temne, dost jih je) - jih raj niti ne mažem z maskaro .. Pa očke so mi všeč (ampak še rajš bi mela pa zelene čist).
Spremenila: mal bi zrastla, mal bo treba laufat, da bo buši lepši (je že bil, pa se je mau zbajsu nazaj ), pa obrvi bi mela normalne (oz. naravno lepe oblike).. Pa mogoče še kej, sam to v glavnem .
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Všeč so mi moje plave oči in lepotične pike(posebej tista na intimnem predelu)
Aja,pozabila oment.Moje oprsje je tud suprsko!
Aja,pozabila oment.Moje oprsje je tud suprsko!
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
ponosna na roke, oči, recimo ustnice, ušesa heheh, stopala se mi zdijo tako lepo oblikovana.. aja pa svoje zobe mam rada taki lepi so mi.. pa nasmeh mi je kul.. pa tak.. full neki zadnje čase
lahko bi: mela večjo rit, sm pravjo tipi, da je ql hehe
joški so že lepo oblikovani, sm bi loh bli večji itd.
Po drugi strani pa.. kaj rabiš večjo rit, večje joške.. se boš še težje dvignu s tistga kavča pred tevejem
Ma sm nasploh zadovoljna neki s sabo kar se videza tiče, sploh k sm odkrila, da mi makeup and stuff ful paše.. česar prej nism uporabljala.
lahko bi: mela večjo rit, sm pravjo tipi, da je ql hehe
joški so že lepo oblikovani, sm bi loh bli večji itd.
Po drugi strani pa.. kaj rabiš večjo rit, večje joške.. se boš še težje dvignu s tistga kavča pred tevejem
Ma sm nasploh zadovoljna neki s sabo kar se videza tiče, sploh k sm odkrila, da mi makeup and stuff ful paše.. česar prej nism uporabljala.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
joški, rit...
popravla bi miljon stvari, če bi imela keš, a nič ni tako nujno.
popravla bi miljon stvari, če bi imela keš, a nič ni tako nujno.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
Mam trenutke k bi na sebi spremenila čist vsako stvar. Npr. danes sem se že na vsezgodaj jokala zaradi tega, kok mam debele noge. Pa mam takšne kot učirej, pa sem bla učiraj čist navdušena nad njimi. Spremenila bi tud moj obraz. Nasmeh, nos. Drugače bi hotla bit tud višja, bolj suha, z lepšo polto, mela bi bolj goste lase. Ma, raj ne naštevam. Danes je ravno tak dan, k bi se tkoj zamenjala z nekom drugim Jutri bo že bolje, vem, k 1x na teden mam "nezadovoljni" dan drugače pa vsi pravijo da mi nič ne fali, ampak to meni ni dovolj -kateri pa sploh je
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
hmm.. jaz imam pa ful mešane občutke kar se tiče mojega telesa oz postave. po eni strani se mi včasih, ko pogledam v ogledalo, zdi da sploh ni tak bad. ampak nevem, vedno me nekako drugi opominjajo : ja ti si se pa mal zredila, vedno večjo rit maš. ali pa : uaaa, ful si shujšala
ampak jaz vsega tega nekako ne opazim. sama sebi se zdim vedno ista.. in po eni strani je to čist kul.. po drugi pa ni, ker vedno ko se pogledam in se mi zdi da sem čist ok, dobim slab feeling da pa to sploh ne drži in sem v resnici videt grozna - da si takorekoč zakrivam resnico. STRAŠEN OBČUTEK
malo manjša stegna bi mela, pa noge.. in bolj tanke roke.
zelo so mi pa všeč moje ustnice in prsti na rokah ter LASJE.. hehe ne dam jih za nič
ampak jaz vsega tega nekako ne opazim. sama sebi se zdim vedno ista.. in po eni strani je to čist kul.. po drugi pa ni, ker vedno ko se pogledam in se mi zdi da sem čist ok, dobim slab feeling da pa to sploh ne drži in sem v resnici videt grozna - da si takorekoč zakrivam resnico. STRAŠEN OBČUTEK
malo manjša stegna bi mela, pa noge.. in bolj tanke roke.
zelo so mi pa všeč moje ustnice in prsti na rokah ter LASJE.. hehe ne dam jih za nič
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hmmm..postavo in joške bi spremenila, druzga ne. (sicr pa je to 80procentov )
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov