Plusi in minusi vašega telesa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz sem kar zadovoljna s seboj...spreminjala ne bi nič...imam se rada tako kot sem....morda bi imela malenkost večje prsi...ampak to se da tud s kašnim super modrčkom rešit... meni je tako ok kot je zdaj...če pa komu nisem všeč pa naj stran pogleda....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- MUMI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2005
Kitten napisal/-a:na kaj ste najbolj ponosne in kaj na vasem telesu bi spremenile?
Moje turkizno plave oči in lasje so moj ponos.
Spremenila? Mogoče kak kilo gor, drugače na nimam pripomb. Pa kaj bi se človek sploh spreminjal in popravljal?
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Ponosna na svoje douge, kodraste, temne laske Nimam neke idealne postauce...sam sm se že navadla nase in se mam rada taka (razn, ko grem kupovat hlače )
Drgač pa...tko, kt je že ena nad mano rekla, bi hotla met buši tak k zjutrej, ko se zbudim (ko še nix ne pojem &pijem)
Edin kaj bi res hotla menjat je višina oz....dodat par cm moji višini. (159cm )
Drgač pa...tko, kt je že ena nad mano rekla, bi hotla met buši tak k zjutrej, ko se zbudim (ko še nix ne pojem &pijem)
Edin kaj bi res hotla menjat je višina oz....dodat par cm moji višini. (159cm )
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
*aeval* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2005
na modre oči
spremenila pa bi......hmmmmmmm
da bi mela dalše lase
spremenila pa bi......hmmmmmmm
da bi mela dalše lase
When the first baby was born in this world, for the very first time..The laugh is said to have broken into a thousand pieces and they all went skipping about.... And that my friends was the begining of Fairies.......
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Sem si čist všeč, najbol me pa motjo mozolčki ! Po hrbtu in obrazu !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Nisem ponosna na svoje kg-je jih je preveč ampak dokler sem za lubija najlepša se zarad tega ne bom sekirala
Všeč,....mmm morem prav razmislit NIČ
Všeč,....mmm morem prav razmislit NIČ
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
najbolj sem ponosna mogoče na svoje fuuul temne očke, pa menda mam lepo kožo na obrazu..
prvo kar bi spremenila na sebi je pa nos, od kar vem zase ga ne maram, ker je tk mal povzdignjen in mi ful ni všeč.. pa mogoč bi hotla met kako kilo manj, ampak vem da morm sama delat na tem..
prvo kar bi spremenila na sebi je pa nos, od kar vem zase ga ne maram, ker je tk mal povzdignjen in mi ful ni všeč.. pa mogoč bi hotla met kako kilo manj, ampak vem da morm sama delat na tem..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
cukr8 napisal/-a:mikena77 napisal/-a: nohte... čist vsak jih opazi- najprej nohte in misljo da so umetni, sm so moji !! ..
Hehehe... meni se isto dogaja
ja men tuud kaj morm, če si jih znam tok lepo nalakirat pa tako lepo francosko narest
Let the good times roll.
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
najbolj sem ponosna na svoje lepe zelene učke, lepe dolge črne trepalnice,lep hrbet, raven trebušček, kr tanke rokce, lepe nohte, lase, ritko brez celulita aja, pa na svojo višino in kilažo tud zloooo ponosna
Mogoče bi pa mela sam mau bl tanke nogice, to je pa tud vse važn, da sm si všeč in se mam rada
Mogoče bi pa mela sam mau bl tanke nogice, to je pa tud vse važn, da sm si všeč in se mam rada
Let the good times roll.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot]