Pivski kvas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
na koži nič, ker so moji mozoljčki ene posebne sorte, ki se jih ne da kar tako eliminirat
se je pa poznalo na počutju, živcih, mirnemu spanju, lepših laseh, z nohti pa že itak nimam problemov, ker jih ne zlorabljam (lakiram)
se je pa poznalo na počutju, živcih, mirnemu spanju, lepših laseh, z nohti pa že itak nimam problemov, ker jih ne zlorabljam (lakiram)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
keepsake - Kofetarica
če bi, bi bila verjetno zelo kmalu podhranjena
to je dodatek k prehrani, ne moreš pa od tega shujšat... Treba je kompletno spremenit prehrano in vključit gibanje.
to je dodatek k prehrani, ne moreš pa od tega shujšat... Treba je kompletno spremenit prehrano in vključit gibanje.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
keepsake - Kofetarica
sej ne smrdi, samo ogabno je za popi*dit
vrži zraven še žličko medu, pa na hitro spiješ in je to to. Je pa res fajn pri zajtrku oziroma dopoldne, ko se je absorpcija vitaminov največja (semizdi)
vrži zraven še žličko medu, pa na hitro spiješ in je to to. Je pa res fajn pri zajtrku oziroma dopoldne, ko se je absorpcija vitaminov največja (semizdi)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:22, skupaj popravljeno 1 krat.
- forumsas
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2011
sem probala.. vonj, okus, ... use je sj veste kašno :-/ :-/ a se to lahko da v čaj alpa v kšno drugo pijačo razn v vdodo? ker se mi zdi da bi v drugih mau izgubil ta vonj in okus? a mislte da useen učinkuje če ga zmešamo z mau večjo količino (npr.: 1 zlička v 4 deci alpa v 0,5 l)?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
V pivo daj, po imenu sodeč bi moglo vredi skup pasat
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
keepsake - Kofetarica
mater kompliciraš,
nared si 3deci limonade, vrži not žlico medu in žlico pivskega kvasa, mešaj dokler ne zgleda kot neka usrana luža in na eks spij.
to ni za "probavat" ker ni neko fensi vino ki ga žmuljaš po ustih, spiješ in je gotovo!
nared si 3deci limonade, vrži not žlico medu in žlico pivskega kvasa, mešaj dokler ne zgleda kot neka usrana luža in na eks spij.
to ni za "probavat" ker ni neko fensi vino ki ga žmuljaš po ustih, spiješ in je gotovo!
-
eva. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
Jaz sem si dajala 1,5 do 2 žlički v 2dcl borovničevega soka in dobro premešala.
Je dobro delo za kožo, je bila veliko lepša (imam probleme z njo, pri 20 letih sem še vedno mozoljasta ) Sem ga pa začela piti, ko se mi je zatrgal kotiček ustnice. k 2 dneh je bilo vse v normalnem stanju.
Po nekem času sem s tem prenehala, sedaj pa razmišljam, da bi spet to uvedla, koža je namreč spet grozna.
Je dobro delo za kožo, je bila veliko lepša (imam probleme z njo, pri 20 letih sem še vedno mozoljasta ) Sem ga pa začela piti, ko se mi je zatrgal kotiček ustnice. k 2 dneh je bilo vse v normalnem stanju.
Po nekem času sem s tem prenehala, sedaj pa razmišljam, da bi spet to uvedla, koža je namreč spet grozna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov