Piki komarjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
BuckWheat napisal/-a:SSarchy tuki si mal preber http://www.biota.si/styx_prod_details.asp?ID_cat=28&ID_prod=150
men je tole super zadeva, tko da res priporočam vsem
Hvala ti! :bussi:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ne vem, meni se zdi, da ta aloe vera tudi ful pomaga. se jo pa kupi v lekarni, mislim, da je tam okoli 10 e. se pa splača in jo imaš za veliko časa.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js sm pa rahlo slabokrvna (saj svoje cajte sm bla), tko da pretiranih težau s komarčicami nism nikol mela (razn annoying nočnega brnenja ).
Sm pa tja me kšna useka, ampak bulca dost hit mrkne.
Ponoč mam pa ukloplen Raid-ou "bzzz odganjalec.
Sm pa tja me kšna useka, ampak bulca dost hit mrkne.
Ponoč mam pa ukloplen Raid-ou "bzzz odganjalec.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Nohea napisal/-a:Jaz mam isti problem..dobila pa sem mazilo Fenistil..
fenistil je super. meni pomaga. drugače pa sovražim pike komarjev. vedno sem vsa opikana
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
nastasja - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
- Kraj: Maribor
ko me je zadnjič pičil komar, sem si namazala s sokom iz sveže aloe vere in je res pomagalo, čisto nič se mi ni poznalo.
mam pa tudi kremico iz aloe vere in tista tudi pomaga.
mam pa tudi kremico iz aloe vere in tista tudi pomaga.
Zadnjič spremenil nastasja, dne 11. Avg. 2008 10:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jaz pa dam na mesto pika domaci kis... takoj izgine srbecica, pa tudi ne pozna se vec...
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Nisem brala vseh odgovorov, tako, da bom verjetno ponovila kakšnega že podanega. Kaj naj bi po receptu babic pomagalo?
- slinjenje pika
- limonin sok
- listi trpotca ( tako ob pikih, kot ob ranah)
- avtosugestija, da ne srbi in da ne prihaja do vnetja, skratka, da je vse ok
- baje pomaga tudi, če ti pik poliže tvoja mačka ali pes ( odločitev je na vsakem posamezniku - za tiste pretirano čiste je to verjetno škodljivo)
- slinjenje pika
- limonin sok
- listi trpotca ( tako ob pikih, kot ob ranah)
- avtosugestija, da ne srbi in da ne prihaja do vnetja, skratka, da je vse ok
- baje pomaga tudi, če ti pik poliže tvoja mačka ali pes ( odločitev je na vsakem posamezniku - za tiste pretirano čiste je to verjetno škodljivo)
-
genius - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2008
jah pr men je pa tko mene tud ful pikajo sam sm js ful občutliva na njihove pike in mam pol določene res otečene in bolijo pa kt da bi bli zagnojeni...
ampak to mine
drgač se je pa ja letos pr men zgodil na morju k smo bli in je frendico piču tigrast komar in dokler ni po 3 dneh šla z zdravniku ni mogla hodt in mela je tako bulo da je blo že grozn....
drgač pa nč posebnga ni predpisou sam uno kremco k jo usm pa je blo to to..
tko da ja če greste kej na slovensko obalo se fajn merkejte ker pikajo ko ne vem kaj
ampak to mine
drgač se je pa ja letos pr men zgodil na morju k smo bli in je frendico piču tigrast komar in dokler ni po 3 dneh šla z zdravniku ni mogla hodt in mela je tako bulo da je blo že grozn....
drgač pa nč posebnga ni predpisou sam uno kremco k jo usm pa je blo to to..
tko da ja če greste kej na slovensko obalo se fajn merkejte ker pikajo ko ne vem kaj
-
nanyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2006
- Kraj: 18km iz mb
Tysia napisal/-a:Nisem brala vseh odgovorov, tako, da bom verjetno ponovila kakšnega že podanega. Kaj naj bi po receptu babic pomagalo?
- slinjenje pika
Ne pomaga! Stestirano
Drgač pa majo mene komari tu ful radi, in letos je kr grozno!Sploh ne vem kaj naj naredem, mam autan, pa ono lučko, pa še kuj kri pijejo! Komaj čakam da grejo spat
When God Created Men, She Was Only Kiding!
-
any_any - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2005
Jaz pa takoj ko me pikne komar in (ma to po vecini tigrasti, katerih imamo na nasem koncu vec kot navadnih) me zacne srbeti, si dam obkladke gor, pac neki iz skrinje - ponavadi kar tisti zamrznjen modri gel - drzim nekaj casa na piku dokler me neha srbeti in potem mi je ful minimalno poznat, kje me je piknil.
- marjetica123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
jaz si pa s čajevcem namažem, pa se tudi hitro zaceli, predvsem pa neha srbet. Če se pa prej namažeš, pa tudi ne bodo komarji po tebi letali, ker jim olje čajevca smrdi. lp
-
janchie - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2008
nastasja napisal/-a:Nohea napisal/-a:Jaz mam isti problem..dobila pa sem mazilo Fenistil..
ja jaz mam tudi fenistil, samo sem kot sem rekla nič ne pomaga
sej fenistil je pač zato, da te srbet neha.
drgač pa res nerabis hodit zarad komarjev k zdravniku..čist normalno je da se pozna rdeča pikica od komarjevega pika.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov