punkie_ napisal/-a:da bi pa osebni zdravnici al pa zobarci nosila kar tako, to pa ne. zakaj le? v zdravstvenem domu vglavnem samo sranje mešajo in ni nič od njih.
zobarjem pa res nebi nesla darila.zakaj bi nesla darila nekomu pri katermu sam trpim skos
drgač pa ja, oni so plačanai da delajo v tem poklicu in meni se zdi skrajno glupo, da bi jim nosila kakšna darila.že tko majo velike plače, pa naj si darila kupijo sami.Poleg tega, pa še nism srečala dohtrja, še manj medicinke, ki bi bla vredna darila.
Sem pa mal bolj spoprijateljena s poštarji

Mamo tle ene tri stalne poštarje in če mam cajt, al pa mami, mu rade volje skuhava kafe al pa ponudva kakšen sok, že zato ker nam grejo dostkrat na roko in tud kšno pošto od nas v kaselc nesejo
natakarjem tud puščam če mam, ampak tko kot je sharona rekla, če en pride do mene s povešenim frisom in kakšnim blesavim obnašanjem, takmu bom še zadnji cent vzela in čakala da ga najde bilokjehoče.
od kar sem zvedla pa da pr nas v štcuni pobirajo tringelt od prodajalk, pa ne puščam nobenga dnarja več.za merkator pa zihr ne.