Odvzem brisa

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SWEET_THING
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEET_THING » 27. Jun. 2009 17:52

tanika* napisal/-a:Jemala sem manj kot 3 leta in skoz mela tezave-vmesne krvavitve dokler se te sploh niso nehale.pol sm nehal a s tableti je blo pa se huj.tabletke so krive ja sej to je ginekologinja rekla,sam nimam kej dokler se telo ne spuca.niso tabletke za vse...

A zamenjat pa nisi probala tabletk za katere druge?
”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 27. Jun. 2009 19:27

Takrt k sm jih nehala jemat sem mela ze a vrsto tabletk in vsake so bile slabse od prejsnih.drgac pa men tud ni jasn zakaj mam po enem l etu se vedno take probleme,zgleda so mi cel sistem unicle in mi tud tableti za uravnavanje ne pomagajo.vsi testi in izvidi pa kazejo da sm zdrava.jah no kaj cs...
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 27. Jun. 2009 21:57

Lady_Cristina napisal/-a:Pol leta??? :eek: Zakaj pa to? Mislim če ti ni problem povedat...

Ker imam blago spremenjene celice in potem preventivno, da se ne bi kaj poslabšalo.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 07. Jul. 2009 21:01

Meni je pa rekla ginekologinja, da mi bo naslednjič naredila odščip, ker mi niso še nikoli naredili tega pregleda, izvid imam pa C.
Uporabniški avatar
*bambi<3*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *bambi<3* » 08. Jul. 2009 8:58

chiqqa napisal/-a:Baje so eni ginekologi res konji, posebi sm slišala za ženske :/ Eni kolegici je tekla kri še neki ur al dni iz nožnice zarad tega odvzema brisa.

Men so ga ravno danes uzel, sploh nism vedla, ker najprej mi ni hotu, ker mi manjka nekaj mesecou da bom stara 20 let, potem je pa reku, da je, pač kršu pravila, sam bolš da zdj pregleda kot pa čez eno leto.

Ni me bolel niti mau, sploh vedla nism, sam mau douh je meu tisto napravo v men.

Ne razumem zakaj bi kršu pravila. Meni so bris uzeli ko sm bla stara 17 let. Res pa je, da je v Sloveniji oduzem brisa plačljiv do 20 leta. Plača se okoli 30€. Kar meni nikoli nebo jasno zakaj. Nekatere punce začnejo spolnimi odnosi že pri 15, mami se doma neupa povedat, da gre h ginekologu po tabletke, na pregled itd. V petih letih dokler je oduzem brisa plačljiv lahko punca hudo zboli. Na oduzem pa seveda nebo šla, ker nima denarja, mami se pa tudi neupa povedat. :?
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 08. Jul. 2009 9:21

jst sem bila pa zadnjic na brisu pa sem po petih dnevih zacela krvavet pa niti tocn ne vem zakaj...sej to ni mozno da je od brisa ne?
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 08. Jul. 2009 9:35

*bambi<3* kko to misliš,da je bris do 20.leta plačljiu ? Men ga je G uzeu pr 15.letih pa nism nič plačala.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*bambi<3*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *bambi<3* » 08. Jul. 2009 11:17

p!ka napisal/-a:*bambi<3* kko to misliš,da je bris do 20.leta plačljiu ? Men ga je G uzeu pr 15.letih pa nism nič plačala.

Jest sm ga mogla plačat...lahko, da zato ker je moja ginekologinja zasebna :?
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 11. Jul. 2009 11:32

vsi zasebni so plačljivi...oziroma večina
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 14. Jul. 2009 17:12

jz pa zdle se slišm z mami in mi reče da sm dobila eno pismo od mojga ginekologa, inr atala usa panična, ker dons je TOČNO 1 mesec od rpegleda-rekl so mi, da izvide dobiš v roku 1 mesca ampak samo če je kej narobe in nevem kaj se potem zgodi-uglaunm, dobila sem datum v decembru da morm pridt na ponoven odvzem brisa..in mene zdej skrbi res FUUL da ni kej narobe?? čE bi blo bi vrjetnot akoj dobila datum, naslednji dan..kličem že celo uro v ambulanto, d apovejo kaj to pomeni, pa s ene oglasjo, če ne, ju3 grem tja 100% ..jauu
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 15. Jul. 2009 15:07

A napisali so ti sam to,da pridi nazaj na pregled al kaj ? :eek:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*bambi<3*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *bambi<3* » 15. Jul. 2009 16:17

chiqqa napisal/-a:jz pa zdle se slišm z mami in mi reče da sm dobila eno pismo od mojga ginekologa, inr atala usa panična, ker dons je TOČNO 1 mesec od rpegleda-rekl so mi, da izvide dobiš v roku 1 mesca ampak samo če je kej narobe in nevem kaj se potem zgodi-uglaunm, dobila sem datum v decembru da morm pridt na ponoven odvzem brisa..in mene zdej skrbi res FUUL da ni kej narobe?? čE bi blo bi vrjetnot akoj dobila datum, naslednji dan..kličem že celo uro v ambulanto, d apovejo kaj to pomeni, pa s ene oglasjo, če ne, ju3 grem tja 100% ..jauu

Kakor jest vem, je fora, da so izvidi od oduzema brisa A,B in C. A je normalno, B je da vidijo da se nekaj dogaja ampak še nič kritičnega in C je že kritično. Najbrž si dobila izvid stopnje B in bi rada da ti še enkrat uzamejo bris, po pol leta, če se je slučajno kaj premaknilo ali je stanje ostalo isto.
Menim, da ti ni treba nič skrbet, ker če bi bilo kaj kritičnega, bi mohla že prej na ponoven oduzem. Vso srečo :wink:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 15. Jul. 2009 19:14

Jz upam da se mi nau razviu dalje,k loh da se al je ZMERI tko da se razvije v C?? Pac po enih 7letih,10 a je to res da operacija enkat bo?
sploh mi ni jasn kako se ga dobi,neki sm slisala da ce ma tip sircke pa te fore sam moj nima tega nkol,k ta rak mi res ni jasn ne nastanek ne zakaj bi ble spremembe.mi je sestra rekla da mam rahlo spr.neki na k celice,pa da niso polipi,loh da je kao unetje sam to pa ja vem da tega nimam ker nkol nism mela hm djte mau povedat o tem thnx
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 16. Jul. 2009 14:45

chiqqa napisal/-a:Jz upam da se mi nau razviu dalje,k loh da se al je ZMERI tko da se razvije v C?? Pac po enih 7letih,10 a je to res da operacija enkat bo?
sploh mi ni jasn kako se ga dobi,neki sm slisala da ce ma tip sircke pa te fore sam moj nima tega nkol,k ta rak mi res ni jasn ne nastanek ne zakaj bi ble spremembe.mi je sestra rekla da mam rahlo spr.neki na k celice,pa da niso polipi,loh da je kao unetje sam to pa ja vem da tega nimam ker nkol nism mela hm djte mau povedat o tem thnx

Prvo kot prvo - ne se obremenjevat in sikirat. Večina bolezni je psihičnega izvora. So tudi ljudje ki so se sami pozdravli tudi bolezni kot je rak. Tako da, bolj kot boš optimistična in manj kot boš paničarla - manjšo možnost boš mela da se ti karkoli slabega zgodi :wink:
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 16. Jul. 2009 16:10

Sj to je k sm res ful optimisticna,zmer pouna energije,nonstop u gibanju in me je kr mau prestrasl da gre pa tud men loh kej narobe in nocmda je teh srecnih dni krnaenkat konc in da zvem za raka.sj ql to se use odprau u 2mins poseg in je ql tko da se nesekiram sam k nevem od cesa nastane.dont worry be happy heh

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov