Odvzem brisa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
jooooj ne me strašit:/ jaz mam bris čez slabe 4 dni
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- kokica87
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Pomoje je dost odvisno od ginekologa, če ima občutek za to pa je nežen, sploh čutila ne boš... pa veliko je tud odvisno od tega koliko boš žiučna, ker če boš noge skup tiščala, pa ne upoštevala tistega kar ti bo ginekologinja rekla, verjamem da te bo bolel... Tako da samo sprosti se, naredi tako kot ti bo ginekologinja rekla, pa ne bo nobenih bolečin, pa še to je v minuti konec vsega...misliš da še začela ni dobr, ko ti reče da je že konec...
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
^^
ja seveda, tiste ki čutimo odvzem brisa imamo nesposobne hlodaste ginekologe ki nam na pregledu pol nožnice razpraskajo.
mene ne boli, je pa vedno en tak neprijeten občutek...kot je Mimi_M rekla...me kar strese.
ja seveda, tiste ki čutimo odvzem brisa imamo nesposobne hlodaste ginekologe ki nam na pregledu pol nožnice razpraskajo.
mene ne boli, je pa vedno en tak neprijeten občutek...kot je Mimi_M rekla...me kar strese.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- MsN
Jaz odvzema brisa nisem nikoli čutila. Tisti dan sem imela malenkost rjavega izcedka in to je to. Sediš na stolu in misliš na lepše stvari
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
chiqqa napisal/-a:Možno, da se orientirajo tut na to kok let si že spolno aktivn. Jz sm šla prvič k ginekologu pred lani pa pač sklepajo da mam odnose tam 2,3 leta kar je pa že kr ena tako 'doba'
Nimajo kaj sklepat, saj te vpraša.
Drugače pa jaz po odvzemu brisa nisem še nikoli krvavela.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
rinca napisal/-a:^^
Mene isto, ampak je ginekologinja zelo nežna. Pravijo, da je boločina odvisna od tega koliko se nam uspe sprostit.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
preživela
res je, da nič ne boli, krvavela tudi nisem, edino neprijetno (zeloooo neprijetno) je kazat se tam meni je blo že pri fantu dolgo časa nerodno kaj šele pred tujo osebo... oziroma... dvema ko sem vidla da je še sestra not prišla me je skoraj kap
res je, da nič ne boli, krvavela tudi nisem, edino neprijetno (zeloooo neprijetno) je kazat se tam meni je blo že pri fantu dolgo časa nerodno kaj šele pred tujo osebo... oziroma... dvema ko sem vidla da je še sestra not prišla me je skoraj kap
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Bog ene pretiravajo s tem ginekologom in paniko...moja frendica se je izgibala ginekologa kot da gre za smrtno obsodbo, sploh ni šla na pregled, samo tabletke je dobivala in vedno ko jo je hotla pregledat lagala, da ima menstro, dokler ji ni sestra rekla, da ne bo dobila več tabletk dokler ne bo pregleda...in to pri 20 letih. mislim neodgovorno da čakaš do 20leta na tako stvar, saj se gre za tvoje zdravlje. In potem tist dan ko je mogla it, se je tok izživcerala, da je bla čist bleda in skor skp padla tm pred njo
Mislim, če lahko seksaš pol loh tud za 5 minut potrpiš, da te zdravnik pregleda če je vse ok s tabo.
Sama sem bila prvič na pregledu pri 14 letih in to pri nekem mladem fantu,tako, da če sm js skor otrok to preživela (moja tamala tud pri teh letih) pol ne mi reč, da odrasla oseba ne more.
Mislim, če lahko seksaš pol loh tud za 5 minut potrpiš, da te zdravnik pregleda če je vse ok s tabo.
Sama sem bila prvič na pregledu pri 14 letih in to pri nekem mladem fantu,tako, da če sm js skor otrok to preživela (moja tamala tud pri teh letih) pol ne mi reč, da odrasla oseba ne more.
-
SWEET_THING - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 3. 2009
Beda je to k eni ginekologi full zavlačujejo, men je tud rekla k sm si pr 17 pršla po tabletke da mam šele pr 20-ih pregled....kak rak na materničnem vratu al pa dojkah se ti pa lahk razvije v pol leta!
”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
sej ne rečem, da niso kkšne ginekologinje take, ki so sveto prepričane v teh 20let, sam to ne določajo one...js sm sama rekla, če mi lahko bris vzame pri 16 ker so se mi gljivice ponavljale in ponavljale (pa sem bila še nedolžna in vse). Moja mami je pri moji tamali zahtevala isto popoldn pregled, ker ima ona ful težave in rada vidi, da sva midve sigurne, da je vse ok.
Js mam zdej tud grozne probleme isto k moja mt in sm vsak mesec pri ginekologinji, v pol leta že dva brisa, vsak mesec ultrazvok pa ne jamram.
Ene pa delajo iz navadnega pregled tak halo, kot da jim bo celo roko not vtaknla...
Js mam zdej tud grozne probleme isto k moja mt in sm vsak mesec pri ginekologinji, v pol leta že dva brisa, vsak mesec ultrazvok pa ne jamram.
Ene pa delajo iz navadnega pregled tak halo, kot da jim bo celo roko not vtaknla...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov