Odvzem brisa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Res nevem kaj te lahko rani pri samem brisu...lahko te rani s tisto napravo, s katero ti raztegne nožnico, pa še to ne bi smela...Res ne vidim razloga, da se nebi smela kopat...razen če imaš kakšne probleme, vnetje itd. potem pa ni priporočljivo...
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Baje so eni ginekologi res konji, posebi sm slišala za ženske Eni kolegici je tekla kri še neki ur al dni iz nožnice zarad tega odvzema brisa.
Men so ga ravno danes uzel, sploh nism vedla, ker najprej mi ni hotu, ker mi manjka nekaj mesecou da bom stara 20 let, potem je pa reku, da je, pač kršu pravila, sam bolš da zdj pregleda kot pa čez eno leto.
Ni me bolel niti mau, sploh vedla nism, sam mau douh je meu tisto napravo v men.
Men so ga ravno danes uzel, sploh nism vedla, ker najprej mi ni hotu, ker mi manjka nekaj mesecou da bom stara 20 let, potem je pa reku, da je, pač kršu pravila, sam bolš da zdj pregleda kot pa čez eno leto.
Ni me bolel niti mau, sploh vedla nism, sam mau douh je meu tisto napravo v men.
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
js sm bla zadnjič prvič.. pa je reku da je možno da bom mal krvavela in mi je dau še dnevni vložek, za vsak slučaj.. mi je pa ful nežno vse uzel, nč me ni bolel, res uno čist malenkost da sm čutla..
na konc pol sploh nism krvavela ne nč..
na konc pol sploh nism krvavela ne nč..
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
chiqqa napisal/-a:Baje so eni ginekologi res konji, posebi sm slišala za ženske Eni kolegici je tekla kri še neki ur al dni iz nožnice zarad tega odvzema brisa.
zakaj kršu pravilaa??meni je vzel bris pri 15 letih...
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
finta je v tem da so ginekologi v sloveniji nenormalno leni.. in se seveda skrivajo za temi "20 leti". v resnici bi moral vsak ginekolog pacientko pregledat predno predpiše kontracepcijske tabletke oziroma po prvem spolnem odnosu (tako delajo v avstriji in se mi zdi dosti bolj pravilno in odgovorno)
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
^^točno tako! Meni ga je tudi danes vzela prvič, čeprav hodim h ginekologu že več kot 3 leta in tudi sp. odnose imam vsaj toliko časa! Odvisno je tudi od tega ali hodiš k državnemu ali privatnemu ginekologu. Jaz sem se očitno malo za J ker sem šla h privatniku na koncesijo - ti pa šparajo bolj kot vsi ostali!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
KristinĆk napisal/-a:a ni tko da se bris praviloma vzame prvič pri 20ih letih..prej naj ti neb.. tut men ga ni hotla pr 18ih
Men je moj G uzeu bris pr 16-ih na prvem pregledu.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
z eno palčko ti mal podrgne po nožnici. Nič takega, nič ne boli.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]