Odstotek maščobe v telesu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Ma dej te "volani"(:D) za merjenje maščobe od Herbalife-ovcov so ceu bullshit - vprašanje, če nimajo tko nastavlen d usakmu preveč pokaže, da mu lah pol uturijo ene par praškov pa še dve juhici povrh. Edina kredibilna meritev odstotka maščobe v telesu je meritev vsake kožne gube posebej in seštevek le-teh.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
meni so nazadnje pri zdravniku
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Ponavadi jo merijo tut v sklopu izvajanja Cooperjevga testa. Vem, da ga v Lj. 2x spomladi in 2x jeseni (april, maj, september, oktober) izvaja Fakulteta za šport.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Sem vprašala, kje bi lahko opravila verodostojne meritve, pa je rekla, da lahko kar pri njej.
Mi je pa merila na rokah, trebuhu, ter nogah.
Mi je pa merila na rokah, trebuhu, ter nogah.
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
haylee napisal/-a:Ma dej te "volani"(:D) za merjenje maščobe od Herbalife-ovcov so ceu bullshit - vprašanje, če nimajo tko nastavlen d usakmu preveč pokaže, da mu lah pol uturijo ene par praškov pa še dve juhici povrh. Edina kredibilna meritev odstotka maščobe v telesu je meritev vsake kožne gube posebej in seštevek le-teh.
^^vse te ''meritve'' so na podlagi prevodnosti.Torej če boš v tistem trenutku mela ful potne roke,ker si športala al pa je zunaj pač vroče za znort ti bo rezultate nabilo do neba.V primeru da pa maš suhe roke pa bo rezultat tudi manjši.Torej te ''meritve'' so totalen nateg!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Dans sm vidla, da so v europarku tud delali neke meritve, mislim da so bli iz enga fitnes centra.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
2volani" zmerijo katastrofalno. Osebno sem dva dni zapored med tekom po rožniku merila pri HL z volanom, v ponedeljek imela 18%, v torek 9. Z kaliperom je realnejše.
Ni pa povezano s hrano, oziroma s tem kok sadja poješ, bolj s športom in mišicami. Lohk tud sam svinjino ješ, če boš pridno topila maščobe jih ne bo. Nasprotno si lohk vegan, brez športa bo sestava telesa iz kosti in maščobe.
In ne vem od kje ideja, da se maščobo dobi z mesom ipd. Višek klorij (tudi tistih zelenjavnih, pa z rjavega riža ipd) gre v maščobo.
Ni pa povezano s hrano, oziroma s tem kok sadja poješ, bolj s športom in mišicami. Lohk tud sam svinjino ješ, če boš pridno topila maščobe jih ne bo. Nasprotno si lohk vegan, brez športa bo sestava telesa iz kosti in maščobe.
In ne vem od kje ideja, da se maščobo dobi z mesom ipd. Višek klorij (tudi tistih zelenjavnih, pa z rjavega riža ipd) gre v maščobo.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Joj, da ni z viškom kalorij tako kot z viškom c-vitamina....višek lepo polulaš in je to to...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
Okej, dodajam slikovni prikaz, kako sem izgledala, ko sem pisala zgornji prispevek
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]