Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
Redno umivanje in lulanje pred in po spolnih odnosih, pazljivo brisanje spolovila od spredaj proti anusu, da ne zaneseš bakterij v sečnico. Zmeri si pH urina. Jaz bi pila tudi še koprivin čaj.
- inasabinna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2015
Živjo mene pa zanima kakp se bi znebila brazgotin in rjavih flekcev na nogah ki so ostali od vraščenih dlačic zanima me s čim bi bilo dobro mazat flekce itd...
- dizzy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2015
Pomagale ti bodo AHA kisline, najbolj razširjena je glikolna kislina. Deluje na povrhnjico in lahko posvetli flekce. Meni zelo pomaga, ker se tudi sama borim s temi flekci. Moraš pa uporabljati sončno zaščito, ko si izpostavljena sončnim žarkom, ker sicer lahko pride do poškodb kože in celo potemnitve madežev.
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Kje se pa dobijo te kisline? So na voljo v drogerijah ali lekarnah ali samo na recept?
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
- inasabinna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2015
o hvala dizzy tudi mene zanima kje nabaviš tole kislino in katero priporočaš oz katera ti pomaga pri odstranjevanju flekcev? lahko tudi na zs pošlješ link
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Pozna kdo kak domac zvarek za razzrto ustno votlino? ze kak teden imam namrec cisto spraskano nebo v ustih (najbrz zaradi nenamocene granole) in nimam obcutka, da bi se celilo.. sploh ne morem normalno jesti.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Žajbljev poparek, aka čaj, z njim si izpiraj ustno votlino, lahko poskusiš tudi (če se vidi, kje je praska, ne, če je po celotnem) s propolisom (si ga daš na vatirano palčko in podrgneš), če pa v nekaj dneh ne bo ok, pa priporočam, da stopiš do lekane po kaj bolj konkretnega.
The world is as you are.
- BlackLotus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2013
saarijarvi napisal/-a:Pozna kdo kak domac zvarek za razzrto ustno votlino? ze kak teden imam namrec cisto spraskano nebo v ustih (najbrz zaradi nenamocene granole) in nimam obcutka, da bi se celilo.. sploh ne morem normalno jesti.
Vem, da je old school, ampak moja mami si vedno zmeša šnops s timijanom in ji vedno pomaga pri vsem. Mogoče bo tudi tebi
Meni je, ko so mi pulili modrostni zob. Po enem tednu sem bila ok
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
mičkeno vprašanje :3
pred kakim mesecem sem bila pri ginekologinji na pregledu, vendar je rekla, da me ni pregledala za endometriozo, pa me zanima, če je možno, da to naredi na rednem pregledu (maja) ali se je potrebno kaj posebaj naročit, glede na to, da se očitno to dela laparoskopsko?
pred kakim mesecem sem bila pri ginekologinji na pregledu, vendar je rekla, da me ni pregledala za endometriozo, pa me zanima, če je možno, da to naredi na rednem pregledu (maja) ali se je potrebno kaj posebaj naročit, glede na to, da se očitno to dela laparoskopsko?
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
Kakšen bi pa naj bil poseben pregled za endometriozo?
Moja ginekologinja je začela sumiti nanjo tekom normalnih pregledov, ker je otipala nekaj, kar se pa sicer na nobenem UZ ni videlo, ampak jo je tak motilo, da me je poslala dalje....ni bil pa to noben poseben pregled.
Moja ginekologinja je začela sumiti nanjo tekom normalnih pregledov, ker je otipala nekaj, kar se pa sicer na nobenem UZ ni videlo, ampak jo je tak motilo, da me je poslala dalje....ni bil pa to noben poseben pregled.
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
Mama je rekla, da so njej naredili dva reza v trebuh v visini maternice in pac z aparati sli noter.
Vem pa, da se da z ultrazvokom pa zatipanjem postavit sum na to, nisem pa ziher kako vse se lahko pol potrdi, razen na zacetku opisanega postopka.
Vem pa, da se da z ultrazvokom pa zatipanjem postavit sum na to, nisem pa ziher kako vse se lahko pol potrdi, razen na zacetku opisanega postopka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov