Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 21. Apr. 2011 14:24

Sem ravno hotla isti link prilepit :D
Stric je rekel da mu je pomagal. Sama pa drugač preventivno nalepim kar obliž na mesto kjer me drgne čevelj dokler ga ne razhodim.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Apr. 2011 14:34

Kaj pa naredite z žuljem, ko se vam pojavi? :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 21. Apr. 2011 14:57

Pri meni je se je za najbolj učinkovito in hitra eradikacijo izkazalo, da ga prerežem s skalpelom in iztisnem tekočino, razkužim z medicinskim alkoholom, ko se posuši obrežem še ''odstoplo'' kožo, potem pa uporabim Cicatridina sprej. Pa tud silikonski gel, ki je za preprečevanje, si dam povrh, če že glih rabim kam it, da ustvari dodatno plast vmes in tako preprečuje trenje na sami koži oziroma žulju.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 21. Apr. 2011 15:03

Js tut podobno: prebodem, iztisnem tekocino in razkuzim. Pol pa skusam kar pustit, ceprav bi si najraje potegnila tisto kozo dol (kar pa glede na izkusnje ni ravno najboljse :P )
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
tiazie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a tiazie » 21. Apr. 2011 17:42

(upam da sem u tapravo temo pisala :D )
Živjo punce.

Moj problem je tak, da mam ZELO široke boke. trebuh mam ravn, ampak v bokih se mi nabira pa fuul maščobe... in me zanima kako bi jz to odpravla.. ? :?
Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 21. Apr. 2011 18:45

Maščoba se topi s kardio vadbo+ pravilna prehrana. Vsa umetnost.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 21. Apr. 2011 20:53

Tole je super! Rešil že nešteto večerov! :top:
ladydi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a ladydi » 25. Apr. 2011 13:00

Pozdravljene,

Približno eno leto sem jemala kontracepcijske tabletke Logest, ko so se mi začele pojavlati vmesne krvavitve. Ginekolog mi je zato predpisal močnješe tabletke Microgaynon. Ker je na internetu zelo malo zapisanega o njih, me zanima če jih uporablja še kera, kakšni stranski učinki,povečanje telesne mase...čudno mi je, da ne poznam nobene, ki bi jih uporabljala.

Hvala,
Lp:)
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 30. Apr. 2011 14:53

Znak česa so povečane bezgavke pod pazduho?
*chiquita*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiquita* » 02. Maj. 2011 7:26

živjo!

Mene pa zanima, če je imela slučajno kdaj katera težave z dihanjem (kot da ne moreš do konca vdihniti), neenakomernim razbijanjem srca in omotičnostjo pri jemanju kontracepcijskih tabletk? jaz zdaj dober mesec jemljem yasminelle in pri prvi škatlici nisem imela nobenih problemov, sedaj sem pa na polovici druge škatlice in sm pred parimi dnevi opazila omenjene znake??
:(
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 03. Maj. 2011 22:05

Novo...

Na vsake toliko se mi pod pazduho naredi bulica, ki zgine v par dni. Na pogled ni kaj dosti videti, mogoče malo temnejše barve, pa še to ne, ampak boli pa fejst. Sem najprej mislila, da je mogoče vraščena dlaka ampak ni videt. Mogoče zamašena lojnica? Ampak je možno, da se mi to naredi na vsake tolko časa (cirka 2 meseca)? Prej s tem nikoli nisem imela problemov. Če se zgodi kateri to, naj prosim napiše, kaj je bilo in kaj je naredila.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 04. Maj. 2011 10:18

Novo

Moje vprašanje ni glih nujno (sploh ne vem, če spada v to temo), ampak vseeno upam, da bo kera odgovorila :)
Po obrazu mam nekaj znamenj, ki so sicer v barvi kože ampak jih mam vedno več in izgleda kot da mam podkožne mozolje :? Pa me zanima, če si je katera že dala kaj podobnega odstranjevat, koliko je prišlo, če se poznajo brazgpotine, pa kerega dermatologa v Lj bi priporočile za to.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 04. Maj. 2011 13:26

Feist. napisal/-a:Novo...

Na vsake toliko se mi pod pazduho naredi bulica, ki zgine v par dni. Na pogled ni kaj dosti videti, mogoče malo temnejše barve, pa še to ne, ampak boli pa fejst. Sem najprej mislila, da je mogoče vraščena dlaka ampak ni videt. Mogoče zamašena lojnica? Ampak je možno, da se mi to naredi na vsake tolko časa (cirka 2 meseca)? Prej s tem nikoli nisem imela problemov. Če se zgodi kateri to, naj prosim napiše, kaj je bilo in kaj je naredila.

Čist možno, da je zamašena lojnica oz prej znojnica. Men se tud to vsake tolk nardi, samo da bulca skor ni vidna, ampak jo pa otipam. Prvič, ko se mi je to nardil je blo po voskanju in sem šla do zdravnika pa je reku, da je zamašena znojnica. Mislm, da mi je dal neki za mazat ampak je že tok dolg nazaj, da se res ne spomnim. Ko se mi zdej to nardi pa razkužim z alkoholom in namažem s tea tree kremo al pa kapljico tea tree olja gor in je kmal ok.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 04. Maj. 2011 18:13

arrow, hvala, bom poskusila najprej nekaj namazat tako kot ti, če ne bo boljše pa bom rajši šla k zdravniku. Kako dolgo pa traja, da zgine?

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 04. Maj. 2011 19:24

Kake 2, 3 dni mogoče. Jst sem se najbolj bala, da je kej v zvezi z bezgavkami. Če ne bo bolš oz se ti bo pogosto to delal pa res pejt rajš do zdravnika.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]