Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Pri meni je se je za najbolj učinkovito in hitra eradikacijo izkazalo, da ga prerežem s skalpelom in iztisnem tekočino, razkužim z medicinskim alkoholom, ko se posuši obrežem še ''odstoplo'' kožo, potem pa uporabim Cicatridina sprej. Pa tud silikonski gel, ki je za preprečevanje, si dam povrh, če že glih rabim kam it, da ustvari dodatno plast vmes in tako preprečuje trenje na sami koži oziroma žulju.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js tut podobno: prebodem, iztisnem tekocino in razkuzim. Pol pa skusam kar pustit, ceprav bi si najraje potegnila tisto kozo dol (kar pa glede na izkusnje ni ravno najboljse )
Live. Love. Surf.
-
tiazie - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2010
(upam da sem u tapravo temo pisala )
Živjo punce.
Moj problem je tak, da mam ZELO široke boke. trebuh mam ravn, ampak v bokih se mi nabira pa fuul maščobe... in me zanima kako bi jz to odpravla.. ?
Živjo punce.
Moj problem je tak, da mam ZELO široke boke. trebuh mam ravn, ampak v bokih se mi nabira pa fuul maščobe... in me zanima kako bi jz to odpravla.. ?
Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Maščoba se topi s kardio vadbo+ pravilna prehrana. Vsa umetnost.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
positive vibration napisal/-a:http://www.lekarnar.com/izdelki/hansaplast-gel-proti-zuljem
Tole je super! Rešil že nešteto večerov!
- ladydi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 4. 2011
Pozdravljene,
Približno eno leto sem jemala kontracepcijske tabletke Logest, ko so se mi začele pojavlati vmesne krvavitve. Ginekolog mi je zato predpisal močnješe tabletke Microgaynon. Ker je na internetu zelo malo zapisanega o njih, me zanima če jih uporablja še kera, kakšni stranski učinki,povečanje telesne mase...čudno mi je, da ne poznam nobene, ki bi jih uporabljala.
Hvala,
Lp:)
Približno eno leto sem jemala kontracepcijske tabletke Logest, ko so se mi začele pojavlati vmesne krvavitve. Ginekolog mi je zato predpisal močnješe tabletke Microgaynon. Ker je na internetu zelo malo zapisanega o njih, me zanima če jih uporablja še kera, kakšni stranski učinki,povečanje telesne mase...čudno mi je, da ne poznam nobene, ki bi jih uporabljala.
Hvala,
Lp:)
- *chiquita*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2009
- Kraj: Ljubljana
živjo!
Mene pa zanima, če je imela slučajno kdaj katera težave z dihanjem (kot da ne moreš do konca vdihniti), neenakomernim razbijanjem srca in omotičnostjo pri jemanju kontracepcijskih tabletk? jaz zdaj dober mesec jemljem yasminelle in pri prvi škatlici nisem imela nobenih problemov, sedaj sem pa na polovici druge škatlice in sm pred parimi dnevi opazila omenjene znake??
Mene pa zanima, če je imela slučajno kdaj katera težave z dihanjem (kot da ne moreš do konca vdihniti), neenakomernim razbijanjem srca in omotičnostjo pri jemanju kontracepcijskih tabletk? jaz zdaj dober mesec jemljem yasminelle in pri prvi škatlici nisem imela nobenih problemov, sedaj sem pa na polovici druge škatlice in sm pred parimi dnevi opazila omenjene znake??
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Novo...
Na vsake toliko se mi pod pazduho naredi bulica, ki zgine v par dni. Na pogled ni kaj dosti videti, mogoče malo temnejše barve, pa še to ne, ampak boli pa fejst. Sem najprej mislila, da je mogoče vraščena dlaka ampak ni videt. Mogoče zamašena lojnica? Ampak je možno, da se mi to naredi na vsake tolko časa (cirka 2 meseca)? Prej s tem nikoli nisem imela problemov. Če se zgodi kateri to, naj prosim napiše, kaj je bilo in kaj je naredila.
Na vsake toliko se mi pod pazduho naredi bulica, ki zgine v par dni. Na pogled ni kaj dosti videti, mogoče malo temnejše barve, pa še to ne, ampak boli pa fejst. Sem najprej mislila, da je mogoče vraščena dlaka ampak ni videt. Mogoče zamašena lojnica? Ampak je možno, da se mi to naredi na vsake tolko časa (cirka 2 meseca)? Prej s tem nikoli nisem imela problemov. Če se zgodi kateri to, naj prosim napiše, kaj je bilo in kaj je naredila.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
Novo
Moje vprašanje ni glih nujno (sploh ne vem, če spada v to temo), ampak vseeno upam, da bo kera odgovorila
Po obrazu mam nekaj znamenj, ki so sicer v barvi kože ampak jih mam vedno več in izgleda kot da mam podkožne mozolje Pa me zanima, če si je katera že dala kaj podobnega odstranjevat, koliko je prišlo, če se poznajo brazgpotine, pa kerega dermatologa v Lj bi priporočile za to.
Moje vprašanje ni glih nujno (sploh ne vem, če spada v to temo), ampak vseeno upam, da bo kera odgovorila
Po obrazu mam nekaj znamenj, ki so sicer v barvi kože ampak jih mam vedno več in izgleda kot da mam podkožne mozolje Pa me zanima, če si je katera že dala kaj podobnega odstranjevat, koliko je prišlo, če se poznajo brazgpotine, pa kerega dermatologa v Lj bi priporočile za to.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Feist. napisal/-a:Novo...
Čist možno, da je zamašena lojnica oz prej znojnica. Men se tud to vsake tolk nardi, samo da bulca skor ni vidna, ampak jo pa otipam. Prvič, ko se mi je to nardil je blo po voskanju in sem šla do zdravnika pa je reku, da je zamašena znojnica. Mislm, da mi je dal neki za mazat ampak je že tok dolg nazaj, da se res ne spomnim. Ko se mi zdej to nardi pa razkužim z alkoholom in namažem s tea tree kremo al pa kapljico tea tree olja gor in je kmal ok.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
arrow, hvala, bom poskusila najprej nekaj namazat tako kot ti, če ne bo boljše pa bom rajši šla k zdravniku. Kako dolgo pa traja, da zgine?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Kake 2, 3 dni mogoče. Jst sem se najbolj bala, da je kej v zvezi z bezgavkami. Če ne bo bolš oz se ti bo pogosto to delal pa res pejt rajš do zdravnika.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]