Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^aha, OK, razdaljo še razumem. Da ti je pa nerodno..daj no, sej nisi stara 15?
Skratka, potem pa k tistemu, kjer si bila nazadnje na pregledu.
Skratka, potem pa k tistemu, kjer si bila nazadnje na pregledu.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Prvi razlog si izbij iz glave.. Nima ti kaj biti nerodno, še posebej, če si pregled plačala.. jasno je, da nimamo vsi enake izobrazbe in ne razumemo kakšnih besed.. Drugače pa ti svetujem, da pokličeš, če je tako oddaljena..
It was forever..but it didnt last long..
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
lesnik napisal/-a:Ne vem če to vprašanje spada lihk sem samo bom vseeno vprašala.
Bila sem pri samoplačniškem ginekologu,po pošti sem dobila izvide.Napisano so besede ki jih ne razumem kaj bi pomenile.
K ginekologinji si ne upam iti in jo vprašat.
Kaj naj naredim? Hvala
Lahko mi pošlješ nerazumljene besede na zs in ti probam razložit (ginekologije se še neki spomnem, mi je bila fajn ). Potem pa presodi, če se splača vozit do ginekologa oziroma če rabiš še kakšne informacije.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
pikicaa17 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2010
- Kraj: ljubljana
Pozdravljene punce
Nimam ravno tipičen zdravsten problem pa nism vedela v katero temo naj pišem...
Stvar je taka- v sredo grem na morje( ne morm prestavt) in ravno te dni naj bi dobila menstruacijo. Ponavadi jo imam 4 dni, šibko- srednje "močno".
Tampona res ne bi uporabljala pa me zanima, če imate kakšen nasvet, kako naj prestavim menstruacijo. Sm slišala veliko o kontracepcijskih tabletah ( sicer jih še ne uproabljam ) baje d prestavjo...
Ima katera kakšen nasvet?
lp
Nimam ravno tipičen zdravsten problem pa nism vedela v katero temo naj pišem...
Stvar je taka- v sredo grem na morje( ne morm prestavt) in ravno te dni naj bi dobila menstruacijo. Ponavadi jo imam 4 dni, šibko- srednje "močno".
Tampona res ne bi uporabljala pa me zanima, če imate kakšen nasvet, kako naj prestavim menstruacijo. Sm slišala veliko o kontracepcijskih tabletah ( sicer jih še ne uproabljam ) baje d prestavjo...
Ima katera kakšen nasvet?
lp
- Pucca20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2010
mene pa zanima, a je dobro uporabljat ustno vodico in pa nitko za zobe? pa s katero zobno pasto ste zadovolnji?
Kljub temu, da si jih redno perem, mam kar probleme z zobmi, pa me zanima kaj uporabljate?
Kljub temu, da si jih redno perem, mam kar probleme z zobmi, pa me zanima kaj uporabljate?
Dokler vsi enako razmišljamo, sploh nihče ne razmišlja.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Jz vsake toliko zamenjam zobno pasto, se pravi aquafresh, colgate, različno pač. Sm brala nekje da je dobro da menjavaš zobne paste. Težav z zobmi pa nimam.
Zobna nitka je priporočljiva, ne uporabljam jo redno,nikak se ne morem navadit, ponavadi jo uporabim le prakrat na mesec. Ustno vodico pa sm si parkrat špricnila še kot majhna, ko jo je babi imela v torbici... Zdej jo ne uporabljam, al je priporočljivo al ne, ne bi vedla, pomoje je bolj ustan vodica rešitev za zadah ali njegovo preprečevanje. Itak je pa najbolj pomembno kako kakovostne zobeke imaš, je tut dedno, tko da če imaš že gensko slabe zobe lahk nardiš ne vem kaj pa nikol ne bo idealno. Znajo ti pa zobe uničit tut kaka močna zdravila, tko kot moji mami 50 let nazaj ko je izbira zdravil bila omejena.
Zobna nitka je priporočljiva, ne uporabljam jo redno,nikak se ne morem navadit, ponavadi jo uporabim le prakrat na mesec. Ustno vodico pa sm si parkrat špricnila še kot majhna, ko jo je babi imela v torbici... Zdej jo ne uporabljam, al je priporočljivo al ne, ne bi vedla, pomoje je bolj ustan vodica rešitev za zadah ali njegovo preprečevanje. Itak je pa najbolj pomembno kako kakovostne zobeke imaš, je tut dedno, tko da če imaš že gensko slabe zobe lahk nardiš ne vem kaj pa nikol ne bo idealno. Znajo ti pa zobe uničit tut kaka močna zdravila, tko kot moji mami 50 let nazaj ko je izbira zdravil bila omejena.
-
lejdi_di - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 6. 2010
Jemljem 10 dni Logest, pa že 2 dni čutim mravljince v nogah (od kolen dol) pa občasno v rokah.
Kaj menite, so mogoče krive KT? al zaradi zastajanja vode? ali pa samo magnezij manjka?
Ful se mi potijo bodisi noge kot roke.
Pred 3 leti sem 1 leto jemala Minesse(italijanske, iste Logest).
Prosim povejte mi vaša mnenja, ker me malskrbi
Kaj menite, so mogoče krive KT? al zaradi zastajanja vode? ali pa samo magnezij manjka?
Ful se mi potijo bodisi noge kot roke.
Pred 3 leti sem 1 leto jemala Minesse(italijanske, iste Logest).
Prosim povejte mi vaša mnenja, ker me malskrbi
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
kaj če si kupiš Mg v tabletkah in jih piješ par dni pa boš potem vidla ali se bo stanje izboljšalo al ne.
Drugač pa možno da je od KT, sama nism imela takšnih težav, če to tabletah Mg ne bo bolše pa pokliči svojo ginekologinjo ali pa se naroči na pregled (to ponavadi traja).
Fajn zrihtaj!
Drugač pa možno da je od KT, sama nism imela takšnih težav, če to tabletah Mg ne bo bolše pa pokliči svojo ginekologinjo ali pa se naroči na pregled (to ponavadi traja).
Fajn zrihtaj!
-
Keika - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2004
Jaz mam enake probleme z otrplostjo nog pri tabletah Yasminelle. Se je mi je že zgodilo pred časom in je samo od sebe minilo. Drugače pa me občasno stisne da ni slučajno kaka tromboza, že tut resno premišljujem o prenehanju jemanja...
Novo vprašanje
Nujno bi rabila kremo Haedensa proti hemeroidom, ki pa se dobi samo v Avstriji. Tako da če se katera odpravlja v Avstrijo mi lepo lepo prosim naj sporoči! (dam še zraven za potne stroške )
Novo vprašanje
Nujno bi rabila kremo Haedensa proti hemeroidom, ki pa se dobi samo v Avstriji. Tako da če se katera odpravlja v Avstrijo mi lepo lepo prosim naj sporoči! (dam še zraven za potne stroške )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov