Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 933 prispevkov
• Stran 61 od 63
•
Prejšnja
1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63
Naslednja
- Tammyde
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2015
saarijarvi napisal/-a:^zal ne
Imam pa tudi jaz novo vprasanje.. Pred cca 10imi dnevi se mi je kar naenkrat zacelo dogajat, da se mi ob vsakem zasuku glave (npr. obrnes glavo na drugo stran, ko lezis na postelji.. se ulezes / vstanes s postelje in podobni gibi) precej zavrti v glavi. Vem, da je se to cloveku kdaj zgodi, ko na hitro vstane, ampak od prejsnjega tedna se mi to kaze precej ekstremno. V praksi se moram vedno za nekaj sekund necesa oprijeti, da ne padem.. Cudno pa mi je, da se je to zacelo dogajati kar z danes na jutri
Vcasih sem imela obcasne probleme z usesi, vendar se zdaj nic ne kaze, vse je normalno.. mogoce je vseeno povezano s tem?
Za take stvari imajo ful dobre preglede v Biolabu (če si iz Lj), ker je najverjetneje pomanjkanje česa, ne živc.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hvala, se je potem resilo samo od sebe..
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Mogče malo neumno vprašanje ampak vseeno. A še katera pozimi ful bolj švica?
Mogoče ne toliko kvatitativno kot kvalitativno. V "normalnih" pogojih švicem pretežno v stegna, in rit (npr ko je vroče ali ko športam). Ko sem pa živčna in ko me zebe pa v noge in podpazduho. Problem je, ker je ta "zimski" švic ful podoben temu od živcev, pač tak bolj lepljiv in smrdljiv (poleti me sploh ne moti če sem zašvicana npr, se posuši in to je to niti ne smrdim, niti nič, pozimi pa letim ob prvi šansi pod tuš).
Najhujše je, da ne vem kaj naredit in me res jezi.
Mogoče ne toliko kvatitativno kot kvalitativno. V "normalnih" pogojih švicem pretežno v stegna, in rit (npr ko je vroče ali ko športam). Ko sem pa živčna in ko me zebe pa v noge in podpazduho. Problem je, ker je ta "zimski" švic ful podoben temu od živcev, pač tak bolj lepljiv in smrdljiv (poleti me sploh ne moti če sem zašvicana npr, se posuši in to je to niti ne smrdim, niti nič, pozimi pa letim ob prvi šansi pod tuš).
Najhujše je, da ne vem kaj naredit in me res jezi.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Mogoce zaradi zimskih oblacil, ki manj dihajo? Sicer skoraj prevec 'simple' odgovor, ampak ja.. te nase jakne, sali, kape, puloverji iz raznih h&m-jev so itak cista sintetika, jaz sem tudi sama sebi ogabna ze po 15ih minutah hoje. Trenutno jakno perem po vsakem daljsem nosenju, ker ne diha in lahko prav zacutis vlago, ko jo sleces.
-
Vem, zato pa ne nosim bund (ker mi še nobena ni nikdar dovolj dihala), plašče, ki so mi dovolj zračni načeloma, imam 3 in jih vse perem v stroju cca 1x na mesec, majčke so pa itak za 1x obleč.... Zdaj na primer sem v volnenih štumfih v postelji pod kovtrom in mam ledene in vlažne noge (sem bla pred cca 1 uro pod tušem). Tako da skoraj dvomim da so slabe cunje problem.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Plašče sicer perem bolj zato, ker sovražim, da smrdijo po hrani/čikih/dimu ko grem med ljudi, ne ker bi bli dejansko neki zašvicani...
-
A je normalno, da ti posamezen prst trza, ce ga 'napnes' in iztegnes? Predvsem prstance mam precej shaky. A je to normalno delovanje rok al bom se kakega parkinsona staknila?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Trenutno ful pišeš ali delaš s prsti?
Meni se je to v vojski pogosto dogajalo ker sem neprestano ponavljal gib, in potem ko sem stegnil prste so mi trzali...
Meni se je to v vojski pogosto dogajalo ker sem neprestano ponavljal gib, in potem ko sem stegnil prste so mi trzali...
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
A je ze kdo sel na zdravljenje zivca na zobu? A ste takoj dobili anestezijo?
Danes sem bila pri enem zobarju, ki so ga vsi priporocali (in je bil res tak prijeten po karakterju), ampak je vseeno rekel, da bomo 'na suho'. Zob mi je zvrtal, jaz sem se na stolu zjokala od panike (res res me je panicno strah zobozdravnika), dal mi je neko zdravilo ki naj bi malo umirilo zivec in cez 3 tedne naj bi prisla nazaj, da mi ga odstranijo. Seveda sem 500x vprasala, ce bomo takrat lahko delali z anestezijo ampak pravi, da itak ne bo dosti pomagala, tako da je verjetno ne bo niti dajal. a je to normalno? Vsi drugi pravijo, da so dobili tudi po 3 inekcije, ko so sli cez to.. zdaj pa ne vem, a naj posicem drugega zdravnika, ali bom enostavno morala stisniti zobe (hehe.. get it? Get it?) in iti cez to..
Danes sem bila pri enem zobarju, ki so ga vsi priporocali (in je bil res tak prijeten po karakterju), ampak je vseeno rekel, da bomo 'na suho'. Zob mi je zvrtal, jaz sem se na stolu zjokala od panike (res res me je panicno strah zobozdravnika), dal mi je neko zdravilo ki naj bi malo umirilo zivec in cez 3 tedne naj bi prisla nazaj, da mi ga odstranijo. Seveda sem 500x vprasala, ce bomo takrat lahko delali z anestezijo ampak pravi, da itak ne bo dosti pomagala, tako da je verjetno ne bo niti dajal. a je to normalno? Vsi drugi pravijo, da so dobili tudi po 3 inekcije, ko so sli cez to.. zdaj pa ne vem, a naj posicem drugega zdravnika, ali bom enostavno morala stisniti zobe (hehe.. get it? Get it?) in iti cez to..
-
Zelo verjetno ti je vstavil Ca hidroksid, kar je klasična praksa.
Vztrajaj za injekcijo preden se vsedeš na stol, to je moj predlog. Itak jo (verjetno) sama plačaš. Drugače prvič ko so mi čistili kanale sem enkrat in edinkrat imela injekcijo, drugače potem nič več (ker ne boli, živca ni več).
Srečno!
Vztrajaj za injekcijo preden se vsedeš na stol, to je moj predlog. Itak jo (verjetno) sama plačaš. Drugače prvič ko so mi čistili kanale sem enkrat in edinkrat imela injekcijo, drugače potem nič več (ker ne boli, živca ni več).
Srečno!
Prvi neprebran prispevek • 933 prispevkov
• Stran 61 od 63
•
Prejšnja
1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov