Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ima kdo izkušnje s srbečimi vekami?
Že nekaj dni me srbijo, trzajo in s težavo se mi oči solzijo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Mene tudi ene 3 dni mal zasrbijo, a je kaj v zraku?
Lahko je pa mal draženja od kakšne kreme, gela, šampona, če na novo uporabljaš.
Drugače pa meni trzajo veke kadar sem pod stresom. To mine samo od sebe, je pa nadležno, baje pomaga Mg in banane.
Lahko je pa mal draženja od kakšne kreme, gela, šampona, če na novo uporabljaš.
Drugače pa meni trzajo veke kadar sem pod stresom. To mine samo od sebe, je pa nadležno, baje pomaga Mg in banane.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Možno da je alergija, samo nikoli še nisem imel reakcije.
V glavnem, annoying as fuck.
V glavnem, annoying as fuck.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
*inkica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Led Zeppelin napisal/-a:A še kdo vidi drugačne odtenke barv z drugim očesom?
Moje levo oko ima bolj svetle, nežne odtenke barve, desno pa bolj žive barve.
Skupaj pa prevlada desna verzija barv.
Vem da to ni nič nenavadnega, samo zanima me.
Jaz tudi. Jaz vidim z levo bolj hladne, z desno pa tople barve.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Led Zeppelin napisal/-a:Ima kdo izkušnje s srbečimi vekami?
Stopi do lekarne in vzemi en Claritin/Flonidan. Če bo boljše, je to alergija in lahko ugotavljaš naprej.
Jaz do sedaj *trk trk* nisem imela nobene alergije za katero bi vedela, in nisem še imela težav, pa me od nedelje naprej žgrejo oči, sinusi, nos in usta. Sem včeraj vzela en Claritin in je boljše. Tako da mislim da je neko konkretno sranje v zraku, ki me je zdelalo.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
A je to normalno, da imam po ovsenih kosmičih prebavne motnje? 2x sem jih jedla v dveh dneh in vedno me je kmalu po zaužitju začelo zvijati v trebuhu. Prijateljica je rekla, da naj si jih skuham, ker je mogoče težava v tem, da so težko prebavljivi?
Še naprej bi jih rada jedla, ampak je žal nemogoče funkcionirati celo dopoldne s prebavnimi motnjami.
Še naprej bi jih rada jedla, ampak je žal nemogoče funkcionirati celo dopoldne s prebavnimi motnjami.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Se je že kdaj kateri zgodilo, da je morala iti na ponoven odvzem brisa, ker so rezultati prvega pokazali, da bris ni OK?
Sicer so mi povedali, da to ni nič kaj takega, da so ob ponovnem brisu, lahko rezultati ok, ampak mi je vseeno precej neprijetno, malo me je strah
Sicer so mi povedali, da to ni nič kaj takega, da so ob ponovnem brisu, lahko rezultati ok, ampak mi je vseeno precej neprijetno, malo me je strah
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Eno vprasanje... a je mozno, da ti dohtar po novem recepte zapise na zdravstveno? Ker sem sele doma videla, da sem dobila le papircke z napotnicami, receptov pa nikjer.. enkrat se mi je zazdelo, da sem z enim usesom slisala, da se tole zdej zapisuje direkt na kartico. Sem bolj poredko pri dohtarjih, zato..
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Novo:
Kak home remedy proti vnetem mandlju/angini? Nekje sem prebrala jabolcni kis? A lekadol kaj pomaga?
v petek sem sicer narocena pri zdravnici, ampak do takrat bi sama omilila stvar.. mandelj me ne boli, samo grozno zgecka in je obupno neprijetna stvar - sploh, ker je tako blizu jezicka in mi vcasih kr sprozi gag reflex Plus caka me miljon obveznosti in dogodkov, hocem bit cimprej fit
Kak home remedy proti vnetem mandlju/angini? Nekje sem prebrala jabolcni kis? A lekadol kaj pomaga?
v petek sem sicer narocena pri zdravnici, ampak do takrat bi sama omilila stvar.. mandelj me ne boli, samo grozno zgecka in je obupno neprijetna stvar - sploh, ker je tako blizu jezicka in mi vcasih kr sprozi gag reflex Plus caka me miljon obveznosti in dogodkov, hocem bit cimprej fit
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov