Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
Georgia napisal/-a:Poklicala sem vse ginekologe, kot ste mi svetovale in prav nihče me ne vzame...
Še kak predlog za Škofjo Loko, Vrhniko, Kranj ali Postojno mogoče?
lahko prideš k meni. Imam dost majhno roko, tako da ne boš nič čutila.
- anjaaa_96
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2013
Včeraj zjutraj sem začutila bolečino v rami ker je bilo jutro sem mislila da sem tako čudno spala.Ampak ko sem se danes zjutraj zbudila me je še kar bolelo in bolečina je večja. sploh ne morem dvigniti roke nad glavo , stegniti je sploh ne morem. Moram si pomagati z levo roko če jo hočem dati na mizo. Kaj bi to bilo? Bi morala poiskati zdravnikovo pomoč?
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Te boli na pritisk? Se bolečina poslabša ob premiku? Velika verjetnost je, da gre za kostno-mišične bolečine, ki se lahko pojavijo ob kakšnem napačnem gibu, ob virozi, če te napiha itd. Traja lahko tudi do 10 dni, vsaj tako so meni povedali ob zelo podobnih težavah. Če ne bo bolje/če bo huje, če se ti pojavijo še kakšni dodatni simptomi, je pa najbrž res smiselno, da greš k zdravniku.
- kajcy8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2013
Lep pozdrav imam hude probleme s prebavo sem po več dni zaprta in sem že poskusila prav vse a nič mi ne pomaga niti donat zdravniki so ugotovili po 4letih da imam laktozno intoleranco in vnetje želodčne sluznice zato sem se čisto odpovedala mleku a še vedno imam težave npr. ko pojem polnozrnati toast imam krče in me zvija kot bi me tiščalo na wc ampak ne gre. Prosim za nasvet kaj narediti sem že čisto obupana.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Definitivno ti ne mora škodit, da porihtaš črevesno mikrofloro s prebiotiki in probiotiki. Jej hrano z dovolj vlakninami, da spodbudiš črevesno peristaltiko, uvedi npr. laneno, konopljino seme.
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
se strinjam, pro+prebiotiki, jaz bi ti priporočila še kakšne encime in konopljino olje, mogoče tudi aloe vero. Sama pa boš ugotovila, kaj ti najbolj pomaga.
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Tudi sama ti priporočam laneno seme, meni paše zmešano v jogurt, lahka zadeva in zelo lepo ti uredi prebavo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]