Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*orange cat* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2005
pomoč sm se šla kopat, ampak še to z gatami gor na nudo plažo nebi šla pa niko, k mi je res bedn....
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Men je fajn bit nudist na kaki bolj osamljeni plaži, pa ni nujno, da si tam čist sam,
je blo pred leti, ko sva bla s fantom v enem zalivčku, malo stran pa še en par in ena sama ženska, pa še vedno tko na isti plaži in je blo prov fajn, nihče se ni kaj dost brigal za drugega, vsi smo prav lepo uživali..
men je tok fajn, ko te sonček greje po celmu telesu, po prsih in tja med noge ... sam žal ne zdržim dolgo na soncu, se moram kar kmalu umaknit v senčko.
je blo pred leti, ko sva bla s fantom v enem zalivčku, malo stran pa še en par in ena sama ženska, pa še vedno tko na isti plaži in je blo prov fajn, nihče se ni kaj dost brigal za drugega, vsi smo prav lepo uživali..
men je tok fajn, ko te sonček greje po celmu telesu, po prsih in tja med noge ... sam žal ne zdržim dolgo na soncu, se moram kar kmalu umaknit v senčko.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men so pa čis adijo uni stari atati (po možnosti švaba), k hodjo naokol nagi, spodi majo pa sandale pa bele štumfe!
Nikol mi ni blo jasn...
Drgač sm bla na fkk sam na obisku, pa še to zvečer. Oblečena.
Nikol mi ni blo jasn...
Drgač sm bla na fkk sam na obisku, pa še to zvečer. Oblečena.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- pinanina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
Jaz hodim na nudistične plaže in so mi full všeč. Ne prenesem mokrih kopalk na sebi in pa belih črt na porjavelem telesu.
Tudi večina kolegic in kolegov iz družbe s katero hodimo na morje se sonči brez kopalk. Fantje so sicer potrebovali nekaj časa, da so se opogumili in slekli kopalke.
Tudi večina kolegic in kolegov iz družbe s katero hodimo na morje se sonči brez kopalk. Fantje so sicer potrebovali nekaj časa, da so se opogumili in slekli kopalke.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
cebelica napisal/-a:Ljubim pa samotne plaže, kjer se z užitkom preoblečeš v Evino obleko. Takšno srečo sva imela s fantom lani v Grčiji.... res nepozabno.
Se strinjam!! Mi smo že kot družina hodil večinoma na hrvaške otoke, kjer je blo full samotnih plažic. V bistvu že nedaleč od glavne plaže - malo bolj proti skalcam smo šli. Pa je blo vedno full OK, ker nas noben ni motil. In tudi nama s sestro ni blo nikol neki nerodno pa to, tudi zaradi nagih staršev ne. In tudi jaz bom nekoč svoje otročke vozila na taka mesta, če bo to le mogoče, ker je vse tko pristno in lepo. Raziskovanje v plitvi vodi, tauhanje na mestih, kjer vsaj kakšno ribo pa školjko najdeš.. Nepozabno! Sem se čist zasanjala, ker sem nora na morje.
Kasneje, ko sem hodila s fantom, sem vedno odvrgla svoje cunjice, če je bilo le možno. Brez predsodkov jih bom tudi letos!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
*purple bitch* napisal/-a:men je všeč nit nudistka na kšni res osamljeni plaži, ampak med ljudmi pa ne
men tudi. mi ni tok bed, da bi me blo sram če me drugi vidjo, ampak mi je bolj zoprno druge gledat...sami nagci, kamorkol pogledaš...
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
*purple bitch* napisal/-a:men je všeč nit nudistka na kšni res osamljeni plaži, ampak med ljudmi pa ne
Bi se čist strinjala s tabo. Zgoraj brez ja, spodaj brez ne!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
pinanina napisal/-a:A vam je tolk nerodno luliko in rit pokazat?
Pa saj ni velike razlike med puncami.
Pri fantih je razlika bistveno večja.
sej pravim, da ni to, da bi blo men nerodno - najmanj 2krat na mesec sem v savni in NE SKRIVAM svoje lulike in riti. sam ni mi pa feeling it na morje in gledat 100 drugih prešvicanih riti in lulik. in to pač ni isto k savna, tm se zaviješ v brisačo in takoj neslednjo sekundo, ko prideš prešvican iz savne, se stuširaš - velik bolj higienično.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov