Nudistična plaža

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nudistična plaža?

Da, vedno na nudistično plažo.
140
38%
Občasno.
170
46%
Ne, nikoli.
62
17%
Sem bila in je fajn.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 372

Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 08. Avg. 2005 12:48

mene je pa ful presenetu odziv fantov ki so bli z nama na morju, midve s kolegico nisve mele problemou s sramežljivostjo, sve šle na nudistično in se slekle...tipi so pa rekli da pa ne grejo..da so njihovi prjatlčki preveč občutljivi na to :roll: sej jih nisve mislne napast tam :twisted:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 08. Avg. 2005 12:57

jst pa ful nism za nudiste, preveč sramežljiva. no moj dragi me že par let prepričuje da bi šla pa zaenkrat še ni uspeha :versteck:
Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 12. Avg. 2005 21:31

em nism še bla na nudistični plaži,glede tega da sm kr dost pogumna pa nevem če bi šla na nudistično :) pravjo da je občutek res božanski sam to ni zame :) brez zgornjega dela sm že sam da bi bla pa čist naga...no way! :D jst sm učas brez zgornjega dela,drgač pa tut nosm bikinke-tanga :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 12. Avg. 2005 21:37

čmokica napisal/-a:em nism še bla na nudistični plaži,glede tega da sm kr dost pogumna pa nevem če bi šla na nudistično :) pravjo da je občutek res božanski sam to ni zame :) brez zgornjega dela sm že sam da bi bla pa čist naga...no way! :D jst sm učas brez zgornjega dela,drgač pa tut nosm bikinke-tanga :D

Jst tut brez zgornjega dela ja, ampak spodnga pa ne! Pa sploh se mi zdi da je človeško telo ena intimna stvar, ne bi rekla če si kje sam z fantom ok, pa se useen ne bi kul počutla, da bi pa skakala naga pred gručo...a-a! :eek:
This too shall pass.
frrrr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frrrr » 22. Sep. 2005 21:34

men je kul...
nimam zadržkov pri tem... obiskujem nudistični kamp... plavat brez vsega je super... potem, ko prideš iz vode je pa itaq bolj zdravo, da si brez vsega kot pa, da imaš na sebi mokre kopalke
v savni nimam problemov, čeprav nisem glih rada s kakšnim moškim sama v savni, če to ni moj fant in se v takih primerih raje odstranim

aja, pa še to... če nimaš kopalk na sebi, ti nič špeha ne štrli čez kopalke :razz:
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objavaNapisal/-a greyangel » 22. Sep. 2005 22:52

Nisem še bla, pa zaenkrat tud nimam nobene želje da bi šla.......mogoče me pa prime kdaj da grem malo pogledat kako je.
Angels fall first...
Uporabniški avatar
tessa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tessa » 26. Sep. 2005 15:28

Jaz vsako leto hodim v Koversado. Men je ful dobr, fantu pa ni všeč. Men je ful fajn, ker nimaš tistih kopalk gor, noben ne bul vate,....
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 04. Dec. 2005 0:48

Prav na nudistični plaži nisem bila, sva pa s fantom vedno na morju poiskala kak bolj osamljen kotiček, zaliv, kjer sva bila gola. Občutek je ful fajn, res, si ne moreš predstavljat, če ne probaš.
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 04. Dec. 2005 9:17

Sem hodila v nudo kamp, ki je zelo zelo zrihtan in je blo res čist kul. Zdej zadnje čase pa rajši grem na normalno plažo. Mogoče me še kdaj zamika nudo... Kaj pa vem :)!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 04. Dec. 2005 15:09

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 02. Jan. 2009 22:25, skupaj popravljeno 1 krat.
MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MUMI » 04. Dec. 2005 15:17

Ko greš prvič je mogoče mal čudno, nerodno...pol pa vidiš, da ni tako grozno. Navadiš se in na koncu ti sploh ne pride več na misel ,da bi bila na kaki drugi plaži (oblečeni plaži). :flower:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 06. Dec. 2005 11:43

nism bla se, oziroma sm bla sam nism bla naga.

brez spodnjega dela kopalk bi mi blo res bedno... k bi mela pomoje obcutek da vsi sam mene gledajo.

v tangicah ni panike, sam brez...nene to pa ne.

ce bi bla pa sama z mojim pa takoj.
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2005
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a maria18 » 06. Dec. 2005 17:36

ma sla bi takoj sam me moti pol drugi folk po moznosti kaki starci ki te pol ful zijajo....bi pa sla s frendi tko nekam na samoten koticek in odvrgla cunjice :razz:
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 06. Dec. 2005 18:07

Eh,ne to pa ni zame.Kar se tega tiče sem tako zadrta,da bolj sploh nebi mogla bit,pa sej je cela moja družina taka,se vedno zgražamo,ko vidimo kakšne nudiste,ki so ali na barkah ali kje na samotnih kotičkih in so čist razkrečeni,pa itak stokrat ponesreč pogledaš tja na njihov konc,pa se glih kaj sklanjajo al pa kej,no u glavnem ni mi ravno prijetno videt kaj takega,da bi bila pa sama nudistka,pa itak sploh ne pride v poštev.

Zgoraj brez,proti temu nimam nič,sama pa si ne dam modrčka dol,ni mi nerodno al pa kaj,samo sem si lepša z modrčkom,ker mi malo poveča prsi,če bi mela pa prav lepe,bi si ga pa sigurno dala dol. Ravno to poletje smo s prijatelji opazovali neko puco,ki je imela res perfektne in je bila seveda zgoraj brez,jaz na njenem mestu bi jih ravno tako kazala. :wink:

Drgače je pa res vsako poletje hecno gledat neko posebno vrsto nudistov,ki se prav zbirajo na skalcah in se kažejo drug drugemu,pa ostalim naokrog. Sami tipi so to,stari in mladi,nekateri cel dan stojijo za grmičkom,če počohajo po jajcih,korak,dva in spet isto,da ne govorim o nekaterih, ki se tam kar samozadovoljujejo.
Vse sorta maš...
PokeGirL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PokeGirL » 06. Dec. 2005 20:58

verjetno je fajn, ko pol lahko nosiš majčke, kake si zmisliš:) :D ! jaz še nisem bla na nudlu, ampak sem zmeraj zgoraj brez, me ni sram, sam na nudlu bi verjetno bla kje bol za sebe, ne glih tak da bi me 10000000000folka gledalo:)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov