Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
mene je pa ful presenetu odziv fantov ki so bli z nama na morju, midve s kolegico nisve mele problemou s sramežljivostjo, sve šle na nudistično in se slekle...tipi so pa rekli da pa ne grejo..da so njihovi prjatlčki preveč občutljivi na to sej jih nisve mislne napast tam
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
em nism še bla na nudistični plaži,glede tega da sm kr dost pogumna pa nevem če bi šla na nudistično pravjo da je občutek res božanski sam to ni zame brez zgornjega dela sm že sam da bi bla pa čist naga...no way! jst sm učas brez zgornjega dela,drgač pa tut nosm bikinke-tanga
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
čmokica napisal/-a:em nism še bla na nudistični plaži,glede tega da sm kr dost pogumna pa nevem če bi šla na nudistično pravjo da je občutek res božanski sam to ni zame brez zgornjega dela sm že sam da bi bla pa čist naga...no way! jst sm učas brez zgornjega dela,drgač pa tut nosm bikinke-tanga
Jst tut brez zgornjega dela ja, ampak spodnga pa ne! Pa sploh se mi zdi da je človeško telo ena intimna stvar, ne bi rekla če si kje sam z fantom ok, pa se useen ne bi kul počutla, da bi pa skakala naga pred gručo...a-a!
This too shall pass.
- frrrr
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
men je kul...
nimam zadržkov pri tem... obiskujem nudistični kamp... plavat brez vsega je super... potem, ko prideš iz vode je pa itaq bolj zdravo, da si brez vsega kot pa, da imaš na sebi mokre kopalke
v savni nimam problemov, čeprav nisem glih rada s kakšnim moškim sama v savni, če to ni moj fant in se v takih primerih raje odstranim
aja, pa še to... če nimaš kopalk na sebi, ti nič špeha ne štrli čez kopalke
nimam zadržkov pri tem... obiskujem nudistični kamp... plavat brez vsega je super... potem, ko prideš iz vode je pa itaq bolj zdravo, da si brez vsega kot pa, da imaš na sebi mokre kopalke
v savni nimam problemov, čeprav nisem glih rada s kakšnim moškim sama v savni, če to ni moj fant in se v takih primerih raje odstranim
aja, pa še to... če nimaš kopalk na sebi, ti nič špeha ne štrli čez kopalke
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Sem hodila v nudo kamp, ki je zelo zelo zrihtan in je blo res čist kul. Zdej zadnje čase pa rajši grem na normalno plažo. Mogoče me še kdaj zamika nudo... Kaj pa vem !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
nism bla se, oziroma sm bla sam nism bla naga.
brez spodnjega dela kopalk bi mi blo res bedno... k bi mela pomoje obcutek da vsi sam mene gledajo.
v tangicah ni panike, sam brez...nene to pa ne.
ce bi bla pa sama z mojim pa takoj.
brez spodnjega dela kopalk bi mi blo res bedno... k bi mela pomoje obcutek da vsi sam mene gledajo.
v tangicah ni panike, sam brez...nene to pa ne.
ce bi bla pa sama z mojim pa takoj.
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
Eh,ne to pa ni zame.Kar se tega tiče sem tako zadrta,da bolj sploh nebi mogla bit,pa sej je cela moja družina taka,se vedno zgražamo,ko vidimo kakšne nudiste,ki so ali na barkah ali kje na samotnih kotičkih in so čist razkrečeni,pa itak stokrat ponesreč pogledaš tja na njihov konc,pa se glih kaj sklanjajo al pa kej,no u glavnem ni mi ravno prijetno videt kaj takega,da bi bila pa sama nudistka,pa itak sploh ne pride v poštev.
Zgoraj brez,proti temu nimam nič,sama pa si ne dam modrčka dol,ni mi nerodno al pa kaj,samo sem si lepša z modrčkom,ker mi malo poveča prsi,če bi mela pa prav lepe,bi si ga pa sigurno dala dol. Ravno to poletje smo s prijatelji opazovali neko puco,ki je imela res perfektne in je bila seveda zgoraj brez,jaz na njenem mestu bi jih ravno tako kazala.
Drgače je pa res vsako poletje hecno gledat neko posebno vrsto nudistov,ki se prav zbirajo na skalcah in se kažejo drug drugemu,pa ostalim naokrog. Sami tipi so to,stari in mladi,nekateri cel dan stojijo za grmičkom,če počohajo po jajcih,korak,dva in spet isto,da ne govorim o nekaterih, ki se tam kar samozadovoljujejo.
Vse sorta maš...
Zgoraj brez,proti temu nimam nič,sama pa si ne dam modrčka dol,ni mi nerodno al pa kaj,samo sem si lepša z modrčkom,ker mi malo poveča prsi,če bi mela pa prav lepe,bi si ga pa sigurno dala dol. Ravno to poletje smo s prijatelji opazovali neko puco,ki je imela res perfektne in je bila seveda zgoraj brez,jaz na njenem mestu bi jih ravno tako kazala.
Drgače je pa res vsako poletje hecno gledat neko posebno vrsto nudistov,ki se prav zbirajo na skalcah in se kažejo drug drugemu,pa ostalim naokrog. Sami tipi so to,stari in mladi,nekateri cel dan stojijo za grmičkom,če počohajo po jajcih,korak,dva in spet isto,da ne govorim o nekaterih, ki se tam kar samozadovoljujejo.
Vse sorta maš...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov