Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst hodm kr lepo na navadne plaže, ker na FKK bi mi šlo preveč na smeh k bi kakega starčka vidla z bingljajočo kačico.
najraj sm v kopalkah in fertik:)
najraj sm v kopalkah in fertik:)
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Sem že bila na nudistični plaži in bilo je fajn in sigurno bova še šla.
Fajn je, ker se ne rabiš preoblačit, ko ven iz vode prideš, pa počutiš se svobodno brez cunc na sebi, ko si v vodi ...
Fajn je, ker se ne rabiš preoblačit, ko ven iz vode prideš, pa počutiš se svobodno brez cunc na sebi, ko si v vodi ...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz sem gola, kadar sva malo bolj na samem z lubijem. Men je fino, samo za med folkom bit gola je pa malo prepozno po moje, da se navadim.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Applebitecc napisal/-a:Jaz sem gola, kadar sva malo bolj na samem z lubijem. Men je fino, samo za med folkom bit gola je pa malo prepozno po moje, da se navadim.
Saj jaz tudi ne maram biti gol na unih plažah,kjer se folk stiska kot sardelice...jaz grem ponavadi na Rab...pa imaš tam ful otočkov in raznih zalivčkov...če pa že je un velik zalivček...je pa povavadi vsaj 3m lufta med folkom!
Mene bi minilo,da bi moral ležati med trupli tam...no saj me tudi,ko sem v kopalkah mine se gužvati...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
miska13 napisal/-a:girl007 napisal/-a:A so redarji tud goli?
v mojem zalivčku ni nobenih redarjev, nobenih ljudi, samo jaz in rakci, pa kakšna školjka se najde
To je pa pol super.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest bi šla pa ful rada na nudistično plažo, sam je mojmu fantu gadno (WTF?!)...
Prav, da bi mu blo gadno, če bi mogu bit čist nag pred folkom...
Nebi pa mogla it z family na nudistično... to bi mi blo pa kr mal nerodn
K ni pa lepšga k si po celmu telesu rjav ne pa, da poj z belo rito pa belim joškam strašiš
Prav, da bi mu blo gadno, če bi mogu bit čist nag pred folkom...
Nebi pa mogla it z family na nudistično... to bi mi blo pa kr mal nerodn
K ni pa lepšga k si po celmu telesu rjav ne pa, da poj z belo rito pa belim joškam strašiš
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
girl007 napisal/-a:A so redarji tud goli?
Ne. Moj tip je delal pred leti v enmu in je reku, da morjo bit obvezno oblečeni.
Drugač pa mene moti vsak folk... Mene moti, če se eden s čolnom pelja mimo... Mora bit najmanj 100m oddaljen človek, ki ni moj tip.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Applebitecc napisal/-a:girl007 napisal/-a:A so redarji tud goli?
Ne. Moj tip je delal pred leti v enmu in je reku, da morjo bit obvezno oblečeni.
No to pa je smešno in pol oblečeni redarji folku, ki je oblečen najedajo naj se slečejo ali pa odidejo.
Jest bi mu rekla ENAKO.
Drgač pa mene bi tud pomoje folk motu, vsaj na začetku. Tako da če ne bi bilo nikogar (razen tipa) pa itak da ni panike.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov