Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
La_Stella - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2009
Valeria napisal/-a:La_Stella napisal/-a:Z družino nismo nikoli bili na kakšni FKK plaži. Četudi bi kdaj bili, se sama kasneje ne bi nikoli odločila iti na nudistično plažo, ker nisem tak tip človeka, da bi bila brez kopalk kje v javnosti.
A na navadni plaži se sončiš zgoraj brez?
Ne. Zakaj?
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
La_Stella napisal/-a:Valeria napisal/-a:La_Stella napisal/-a:Z družino nismo nikoli bili na kakšni FKK plaži. Četudi bi kdaj bili, se sama kasneje ne bi nikoli odločila iti na nudistično plažo, ker nisem tak tip človeka, da bi bila brez kopalk kje v javnosti.
A na navadni plaži se sončiš zgoraj brez?
Ne. Zakaj?
Ok pol.
Če bi rekla ja, bi te vprašala, zakaj te tako moti FKK; če si že itak na oblečeni skoraj čist naga.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Že neki časa mi ni jasno zakaj je ta tema v podforumu Zdravje?!
Drugače smo pa s familijo vedno hodili po FKK kampih in samotnih plažah in še danes se z veseljem spravim v morje brez odvečnih cunj na sebi.
Drugače smo pa s familijo vedno hodili po FKK kampih in samotnih plažah in še danes se z veseljem spravim v morje brez odvečnih cunj na sebi.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
hja, fora vseh tistih ki se kopamo brez oblačil je v tem, da nimamo tistega občutka za estetiko in posledično grde kopalke. Ali pa si lepih ne moremo privoščiti
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
La_Stella - Sramežljivka
Se pridružujem Nadine. Saj ni nihče rekel, da imajo nudisti zato grde kopalke. Moje mnenje je, da raje razkazujem svoje kopalke kot pa golo telo, ker se brez vsega sigurno ne bi počutila dobro (pa ne ker bi bila nezadovoljna s postavo, s čimer sem, ampak zato, ker se mi to pač zdi intimnost). Nimam pa nič proti tistim, ki so nudisti.
(dokler mi jih ni treba gledati v Adamovih in Evinih kostumih, ker si pogled na to pač želim prihraniti, četudi imajo nekateri lepe postave - tukaj ne gre za postavo, če me razumete)
(dokler mi jih ni treba gledati v Adamovih in Evinih kostumih, ker si pogled na to pač želim prihraniti, četudi imajo nekateri lepe postave - tukaj ne gre za postavo, če me razumete)
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Nadine napisal/-a:hotla sem povedat da me kopalke v ničemer ne ovirajo in ne vidim enga pametnega razloga da bi jih slekla sploh na kakšni obljudeni plaži
bela rit in joške me tudi ne motijo
Ja no ce te ne mot pol super, men je blazno grdo. Pa pac bols se pocutm brez =) (no, ok, odvisno od druzbe, med sosolci lih nebi naga skakala)
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Nadine napisal/-a:hotla sem povedat da me kopalke v ničemer ne ovirajo in ne vidim enga pametnega razloga da bi jih slekla sploh na kakšni obljudeni plaži
bela rit in joške me tudi ne motijo
Ko bi enkrat izkusila, kako se je kopat, sončit (OK, jaz sem bolj v senci ), gibat po plaži brez kopalk, jih pomoje ne bi več oblekla... Vsaj tako pravi večina, ki proba.
saj ni treba, da greš na FKK plažo, lahko sam poiščeš kakšen bolj samoten zalivček onb morju in uživaš dvoje, mmm... KOmaj čakam!!!
-
La_Stella - Sramežljivka
Biti brez kopalk na FKK plaži ali na samotni divji plaži - that`s a huge difference! Na samotni plaži, seveda ne nekje na Hrvaškem, pač pa kje v Sredozemlju ali še dlje, tudi meni ne bi bil problem paradirat ob morju povsem naga, vendar tudi tam ne vem, če bi odvrgla kopalke, ker mam jih pač rada na sebi, pa tudi ne rabim biti posončena na intimnih predelih (če že, hodim v solarij, da nisem na teh delih telesa bleda kot stena). Sicer pa vsak po svoje ane!
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
10 let sem bila nudistka, zdej z družino pa hodmo na normalne plaže. Čeprav če bi se mene vprašal, bi šli še naprej na nudistično, sam kaj čmo, k dragi ni za to.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov