Nudistična plaža

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nudistična plaža?

Da, vedno na nudistično plažo.
140
38%
Občasno.
170
46%
Ne, nikoli.
62
17%
Sem bila in je fajn.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 372

Uporabniški avatar
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a La_Stella » 31. Mar. 2009 14:17

Valeria napisal/-a:
La_Stella napisal/-a:Z družino nismo nikoli bili na kakšni FKK plaži. Četudi bi kdaj bili, se sama kasneje ne bi nikoli odločila iti na nudistično plažo, ker nisem tak tip človeka, da bi bila brez kopalk kje v javnosti. :wink:

A na navadni plaži se sončiš zgoraj brez?

Ne. Zakaj?
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 31. Mar. 2009 14:21

La_Stella napisal/-a:
Valeria napisal/-a:
La_Stella napisal/-a:Z družino nismo nikoli bili na kakšni FKK plaži. Četudi bi kdaj bili, se sama kasneje ne bi nikoli odločila iti na nudistično plažo, ker nisem tak tip človeka, da bi bila brez kopalk kje v javnosti. :wink:

A na navadni plaži se sončiš zgoraj brez?

Ne. Zakaj?

Ok pol. :D

Če bi rekla ja, bi te vprašala, zakaj te tako moti FKK; če si že itak na oblečeni skoraj čist naga.
Uporabniški avatar
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a La_Stella » 31. Mar. 2009 14:42

Aja, ah ne... nisem jaz za topless. ;D
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 31. Mar. 2009 15:17

Že neki časa mi ni jasno zakaj je ta tema v podforumu Zdravje?! :o

Drugače smo pa s familijo vedno hodili po FKK kampih in samotnih plažah in še danes se z veseljem spravim v morje brez odvečnih cunj na sebi.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 31. Mar. 2009 15:20

jaz pa ne vidim fore v tem. mam lepe kopalke in jih z veseljem nosim in pokažem.... ne vem zakaj bi bla brez :?:
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 31. Mar. 2009 15:22

Ker ko jih slecs je vseen, ce so lepe al grde, bela rit pa bele joske pa so grde, pa res je bolsi filing nag plavat.
Zadnjič spremenil classy, dne 31. Mar. 2009 15:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 31. Mar. 2009 15:22

:lol:
hja, fora vseh tistih ki se kopamo brez oblačil je v tem, da nimamo tistega občutka za estetiko in posledično grde kopalke. Ali pa si lepih ne moremo privoščiti :cry:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 31. Mar. 2009 15:29

hotla sem povedat da me kopalke v ničemer ne ovirajo in ne vidim enga pametnega razloga da bi jih slekla :roll: sploh na kakšni obljudeni plaži :?
bela rit in joške me tudi ne motijo :o
Uporabniški avatar
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a La_Stella » 31. Mar. 2009 15:34

Se pridružujem Nadine. Saj ni nihče rekel, da imajo nudisti zato grde kopalke. :lach: Moje mnenje je, da raje razkazujem svoje kopalke kot pa golo telo, ker se brez vsega sigurno ne bi počutila dobro (pa ne ker bi bila nezadovoljna s postavo, s čimer sem, ampak zato, ker se mi to pač zdi intimnost). Nimam pa nič proti tistim, ki so nudisti. :)
(dokler mi jih ni treba gledati v Adamovih in Evinih kostumih, ker si pogled na to pač želim prihraniti, četudi imajo nekateri lepe postave - tukaj ne gre za postavo, če me razumete) :wink:
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 31. Mar. 2009 20:44

Nadine napisal/-a:hotla sem povedat da me kopalke v ničemer ne ovirajo in ne vidim enga pametnega razloga da bi jih slekla :roll: sploh na kakšni obljudeni plaži :?

Ja no ce te ne mot pol super, men je blazno grdo. Pa pac bols se pocutm brez =) (no, ok, odvisno od druzbe, med sosolci lih nebi naga skakala)
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 31. Mar. 2009 21:03

Nadine napisal/-a:hotla sem povedat da me kopalke v ničemer ne ovirajo in ne vidim enga pametnega razloga da bi jih slekla :roll: sploh na kakšni obljudeni plaži :?

Ko bi enkrat izkusila, kako se je kopat, sončit (OK, jaz sem bolj v senci :D ), gibat po plaži brez kopalk, jih pomoje ne bi več oblekla... Vsaj tako pravi večina, ki proba.
saj ni treba, da greš na FKK plažo, lahko sam poiščeš kakšen bolj samoten zalivček onb morju in uživaš dvoje, mmm... KOmaj čakam!!!
Uporabniški avatar
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a La_Stella » 01. Apr. 2009 13:07

Biti brez kopalk na FKK plaži ali na samotni divji plaži - that`s a huge difference! :wink: Na samotni plaži, seveda ne nekje na Hrvaškem, pač pa kje v Sredozemlju ali še dlje, tudi meni ne bi bil problem paradirat ob morju povsem naga, vendar tudi tam ne vem, če bi odvrgla kopalke, ker mam jih pač rada na sebi, pa tudi ne rabim biti posončena na intimnih predelih (če že, hodim v solarij, da nisem na teh delih telesa bleda kot stena). :) Sicer pa vsak po svoje ane! ;D
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 01. Apr. 2009 13:38

Meni je bolj prijetno plavati brez kopalk, sončim pa se zgoraj brez. Nekako mi pa ni do tega, da bi kazala mojo tamalo. Tako da se slečem samo v kakšnih samotnih zalivih ali pa na čolnu. Skratka - slečem se samo pred fantom.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 03. Apr. 2009 10:05

10 let sem bila nudistka, zdej z družino pa hodmo na normalne plaže. Čeprav če bi se mene vprašal, bi šli še naprej na nudistično, sam kaj čmo, k dragi ni za to.
onina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onina » 07. Maj. 2009 8:12

Lani sem bila s 5 prijateljicami na nudl plaži, ki je bila v bližini našega apartmaja. Dve sta bili samo zgoraj brez, ostale smo se pa sončile in kopale čist nage.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov